Një Mjek
Make
Appointment
Contact Us
Një Mjek

Check Out NjëMjek Blog Posts!

Mbjellja e Flokëve

Mbjellja e Flokëve

Mbjellja e flokëve nënkupton transplantin e rrënjëve të forta e të shëndetshme të flokëve të vetë pacientit në zonën që ka rënie floku.

Read More
Transplanti i Mëlçisë

Transplanti i Mëlçisë

Transplanti i mëlçisë është një operacion që zëvendëson plotësisht ose pjesërisht mëlçinë e sëmurë të një pacienti me një mëlçi të shëndetshme nga një person tjetër.

Read More
Turqia: Vendi ideal për Diagnostifikim dhe Trajtime Mjekësore

Turqia: Vendi ideal për Diagnostifikim dhe Trajtime Mjekësore

Turqia është destinacioni i gjashtë më i popullarizuar turistik në botë. Vetëm në vitin 2022,për qëllime mjkësore Turqinë e kanë vizituar 1.258.382 turistë. Në 2023, numri i turistëve mjekësorë pritet të kalojë 2 milion.

Read More
Sëmundja e Parkinsonit

Sëmundja e Parkinsonit

Sëmundja e Parkinsonit është një çrregullim që prek sistemin nervor në mënyrë progressive. Çrregullimi prek disa zona të trurit, veçanërisht një zonë të quajtur substantia nigra që kontrollon ekuilibrin dhe lëvizjen.

Read More
Tani dhe më Vonë: Dallimi mes Fertilizimit in Vitro dhe Ngrirjes së Vezëve

Tani dhe më Vonë: Dallimi mes Fertilizimit in Vitro dhe Ngrirjes së Vezëve

IVF, ose fekondimi in vitro, dhe ngrirja e vezëve janë aktualisht metoda shumë tipike për ngjizjen e një fëmije. Por kjo nuk do të thotë se këto terapi të fertilitetit janë gjithmonë të thjeshta.

Read More
Çka duhet të dini para se të vendosni për Ngushtimin e Stomakut?

Çka duhet të dini para se të vendosni për Ngushtimin e Stomakut?

Një nga arsyet që procedura e mëngës gastrike është bërë opsioni më i popullarizuar për humbjen e peshës është thjeshtësia relative e kryerjes së procedurës në krahasim me shumë forma të tjera të kirurgjisë bariatrike.

Read More
Shëroni diabetin me Transit Bipartition

Shëroni diabetin me Transit Bipartition

Kirurgjia Transit Bipartition është një metodë kirurgjikale metabolike e zhvilluar për trajtimin e diabetit të tipit 2 dhe gjeneron humbjen e peshës së pacientëve obezë me BMI më të lartë se 30.

Read More
Botoksi Gastrik

Botoksi Gastrik

Botoksi gastrik, i njohur gjithashtu si injeksioni endoskopik i botoksit, është një procedurë jokirurgjikale që përfshin injektimin e sasive të vogla të toksinës botulinum (botox) në muskujt e stomakut.

Read More
Baloni Gastrik

Baloni Gastrik

Sistemi i balonit gastrik përbëhet nga një tullumbace e butë, e zgjerueshme, një tub vendosjeje dhe një sistem mbushjeje. Kirurgu e fut balonën nga goja dhe më pas e zgjeron atë me solucion salin steril.

Read More
Aritmia e zemrës

Aritmia e zemrës

Aritmia zemrës do të thotë një rrahje e çrregullt e zemrës. Kur sinjalet elektrike qe koordinojnë rrahjet e zemrës nuk funksionojnë siç duhet, shfaqen probleme me ritmin e zemrës pra aritmitë.

Read More
Dallimi mes Botox® dhe Dermal Fillers

Dallimi mes Botox® dhe Dermal Fillers

Botox® dhe mbushësit (fillers) janë të dyja trajtime efektive për trajtimin e linjave të holla dhe rrudhave, ndër shqetësimet e tjera kozmetike.

Read More
Rreziqet shëndetësore nga mbipesha dhe obeziteti

Rreziqet shëndetësore nga mbipesha dhe obeziteti

Mbipesha dhe obeziteti janë gjendje shëndetësore të zakonshme, që përkufizohen si rritja e madhësisë dhe sasisë së qelizave yndyrore në trup. Mbipesha dhe obeziteti shkaktohen nga shumë faktorë.

Read More
Një Mjek:

Hello

You can contact us via Whatsapp.
02:51
Start the Conversation
Viber