NjëMjek
Tani edhe më afër Jush! Tani edhe më afër Jush!
Tani edhe më afër Jush!

Një Mjek në Prishtina Mall

Na Shkruani!
Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri

Ngushtimi i Stomakut

Ti mund t'a mundësh obezitetin duke aplikuar metodën Gastric Sleeve, Gastric ByPass ose Gastric Balon në njërin nga spitalet më të mëdha të Turqisë.

Më shumë
Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri

Konsulencë Mjekësore

Të rekomandosh doktorë ose spital është më shumë se punë, është përgjegjësi. Prandaj edhe i kemi vendosur vetës slloganin “Besimi i juaj është përgjegjësi për ne.”

Më shumë
Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri
Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri

Ndërhyrje Estetike

Estetikë e Hundës, Estetikë e Dhëmbëve, Estetikë e Veshëve, Mbjellje e Flokëve, Liposuksioni, Shtrirja e Barkut, Ngritja e Vitheve, Rikonstrukcion i Gjoksit etj.

Më Shumë
Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri
Shërbime Profesionale dhe Besueshmëri

Ambulancë Airore dhe Tokësore

Ne mund të organizojmë Ambulancë Airore dhe Tokësore në një kohë rekord prej 6 - 12 orë nga kontakti ynë i parë.

Më Shumë
Na njihni nga afër!
Mirë se erdhët!

Një Mjek është qendër këshilluese për pacientët të cilët kanë nevojë për kirurgji estetike dhe për trajtim mjeksorë në Turqi. Themelimi i qendrës “Një Mjek” është parë e rëndësishme që ti sjellim me një vend mjekët më të zot, spitalet më serioze dhe çmimet më të përshtatshme të parapara saktë sipas protokollit për trajtim. Krahas kësaj, ne po ashtu bëjmë të mundur përkthimin dhe më pas vlerësimin e raporteve mjekësore nga mjekët më prestigjioz nga fushat përkatëse pa pagesë. 

Të rekomandosh doktorë ose spital është më shumë se punë, është përgjegjësi. Prandaj edhe i kemi vendosur vetës slloganin “Besimi i juaj është përgjegjësi për ne”.

Një Mjek funksionon në kuadër të OnPoint Consulting Center SH.P.K. 

Lexo më shumë
Pse duhet të jemi zgjedhja juaj?

Ju mund të kuptoni më shumë se pse duhet të na besoni neve në kutitë e mëposhtme.

Ne i organizojmë të gjitha

Ne i organizojmë të gjitha

Partnerët tanë janë spitalet premium në Turqi. Bazuar në kërkesën tuaj, ne rekomandojmë spitalin dhe mjekun më të mirë. Sapo të keni arritur në spitalin e përzgjedhur paraprakisht, shoqëruesi i juaj i përcaktuar nga spitali përkatës dhe NjëMjek do t'ju shoqërojë çdo ditë. Ju do të informoheni menjëherë për çdo përditësim në lidhje me trajtimin dhe udhëtimin tuaj në Turqi. Kur ktheheni në vendin tuaj, ne marrim përsipër të ndjekim gjendjen e pacientit deri në një vit.

Lexo më shumë
Mbështetje 7/24

Mbështetje 7/24

Kur të vini në Turqi për trajtimin tuaj, udhëzuesi juaj shëndetësor do të jetë i disponueshëm për ju 7/24. Nëse keni nevojë për ndonjë gjë tjetër, ai/ajo do të organizojë për ju, duke përfshirë çdo plan pushimi, udhëtimi, makinë me qira, etj.

Lexo më shumë
Jo kosto shtesë

Jo kosto shtesë

Qendra Një Mjek garanton ofertën më të mirë për trajtimin tuaj. Ofertën që ne përcjellim te ju është ofertë e spitalit dhe ajo nuk ndryshon edhe nëse kontaktoni vetë spitalin përkatës. Ju nuk paguani asnjë kosto shtesë për shërbimet tona. Marzhen e fitimit për ne e siguron spitali përkatës nga fondi i tyre i paraparë për marketing.

Lexo më shumë
Spitalet premium në Turqi

Spitalet premium në Turqi

Ju mund të trajtoheni me cilësi premium në vende dhe spitale të ndryshme në Turqi. Ne kemi më shumë se 10 spitale partnere të besuara në Turqi.

Lexo më shumë

Na njihni nga afër!
Një Mjek Shërbimet

MJEKËSI

MJEKËSI

ESTETIKË

ESTETIKË

OBEZITET

OBEZITET
Na njihni nga afër!
Një Mjek Shërbimet

Onkologji

Onkologjia është njësi mjekësore që merret me trajtimin e kancerit. Fusha e onkologjisë ka tri njësi kryesore të bazuara në trajtime: onkologjia mjekësore, onkologjia rrezatuese dhe onkologjia kirurgjikale.

Më shumë
Onkologji

Transplant i Organeve

Transplanti i organeve është procesi i heqjes kirurgjikale të një organi ose indi nga një person (dhuruesi i organeve) dhe vendosja e tij tek një person tjetër (marrësi).

Më shumë
Transplant i Organeve

IVF

IVF është një teknikë riprodhuese për çiftet që nuk mund të mbeten shtatzënë.

Më shumë
IVF

Implant Koklear

Implanti koklear është një mundësi për njerëzit me humbje të rëndë ose totale të dëgjimit. Për individët me këtë lloj dëmtimi, implanti koklear mund të jenë një mundësi e madhe.

Më shumë
Implant Koklear

Kirurgji Robotike

Kirurgjia robotike, është kirurgji që bëhet me ndihmën e robotëve, që u mundëson mjekëve të kryejnë shumë procedura komplekse me shumë saktësi, fleksibilitet dhe kontroll sesa që është e mundur të bëhen me teknikat klasike të operacioneve.

Më shumë
Kirurgji Robotike

Ambulancë Tokësore & Airore

Ambulancë Tokësore & Airore

Më shumë
Ambulancë Tokësore & Airore

Skoliozë

Skolioza fillon në mënyrë shumë të fshehtë dhe mund të përparojë pa asnjë simptomë për një kohë të gjatë.

Më shumë
Skoliozë

Neurokirurgji (Gamma Knife)

Gamma Knife ose radiokirugji është një lloj operimi me rrezatim që përdoret për të trajtuar tumorin në tru, keqformimet vaskulare dhe anomalitë e tjera në tru.

Më shumë
Neurokirurgji (Gamma Knife)
NjëMjek ESTETIKË

Ju mund të klikoni në ikonat më poshtë për parë më shumë.

Hap pas Hapi NjëMjek

Si funksionon?

1
Biseda me agjentët tanë mbi mundësinë për të ju ndihmuar
Hapi 1
Kontakti i Parë

Pasi të na keni kontaktuar dhe të keni dërguar dokumentacionin e nevojshëm mjeksorë, brenda 12-24 orëve stafi ynë i përkthen ato dhe i prezanton te mjeku përkatës. 

2
Faza e Ekzaminimit nga Mjeku Përkatës
Hapi 2
Ofertat dhe Projektimi i Trajtimit

Pas konstatimit nga specialistët e fushës përkatëse, ne ju përcjellim konstatimin e mjekëve dhe ofertën e spitalit në të cilën shënohet plani dhe kosto e trajtimit. Me kërkesën tuaj, raportet tuaja mjekësore mund të vlerësohen te më shumë se një mjek/spital.

3
Pritja ne Aeroport
Hapi 3
Aprovimi juaj dhe Arritja në Turqi

Pasi të keni vendosur për të marrë trajtimin shëndetësorë dhe të keni blerë biletat e udhëtimit, konform datës dhe orës së arritjes, ne ju organizojmë pritjen në aeroport/stacion dhe ju bëjmë terminet e nevojshme te doktorët përkatës. Në rastet kur kërkohet, ne e bëjmë edhe rezervimin e hotelit.

4
Ekzaminimi fillestar dhe ndërtimi i skemës së trajtimit
Hapi 4
Trajtimi i Pacientit ne Spital

Me të arritur, pacientit i përcaktohet një përkthyes/e ose shoqërues/e për ti ndjekur me lehtësi procedurat e parapara në spital. Ekipi ynë në Stamboll ofron shërbim 24 orë për të qenë në kontakt dhe afër pacientit kur do që kërkohët.

5
Përfundimi i procedurave të parapara dhe kthimi në aeroport
Hapi 5
Vizita në Vendet Turistike dhe Kthimi Mbrapa

Pasi të është përfunduar procesi i trajtimit, organizohet dërgimi i pacientit në aeroport apo stacion të autobusëve - varësisht nga ku e ka planifikuar udhëtimin. Pas kthimit, ne e marrim përsipër përcjelljen e gjendjes së pacientit deri në një vit. Në rastet kur kërkohet, ne mund të organizojmë shëtitje të organizuar për të vizitaur vendet turistike në Stamboll.

Njësitë Mjekësore

Për më shumë, mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat.

Shiko të Gjitha
Onkologji

Onkologji

Më shumë
Hematologji

Hematologji

Më shumë
Transplant i Organeve

Transplant i Organeve

Më shumë
Mjekësia Nukleare

Mjekësia Nukleare

Më shumë

Mjekësi Interne

Më shumë
Stomatologji

Stomatologji

Më shumë
Radiologji

Radiologji

Më shumë
Ortopedi & Traumatologji

Ortopedi & Traumatologji

Më shumë
Implant Koklear

Implant Koklear

Më shumë
Kirurgji e Përgjithshme

Kirurgji e Përgjithshme

Më shumë
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Prof. Assoc. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Mëso më shumë
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Mëso më shumë
Prof. Dr. Erdal Karagöz
Prof. Dr. Erdal Karagöz
Prof Dr. Erdal Karagöz ka punuar në "Stem Cell ose Qeliza Staminale" që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në "Transplantimin e qelizave staminale" në vitin 2005 në Harvard.
Mëso më shumë
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Mëso më shumë
Doç. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Doç. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga viti 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Mëso më shumë
Prof. Assoc. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Burak Sercan Erçin
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikalpark dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog mjekë në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Mëso më shumë
Pacientët Tanë

Komentet e Pacientëve tanë për ne.

Merrni Ofertë Falas

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm për të marrë një ofertë nga ne menjëherë!

Ngarko skedarin
Vite Eksperiencë
5 +
Vite Eksperiencë
Pacient të Lumtur
1000 +
Pacient të Lumtur
Spitale Partnere
10 +
Spitale Partnere
Doktor të Kualifikuar
150 +
Doktor të Kualifikuar
Partnerët tanë të besueshëm
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
07:27
Filloni Bisedën
Viber