Një Mjek
Bëni
takim
Kontakti
Mirë se vini në Një Mjek
Na njihni më afër!
Mirë se vini në Një Mjek

Një Mjek është qendër këshilluese për pacientët të cilët kanë nevojë për operacione estetike dhe trajtime mjekësore në Turqi.

 

Jo të gjithë pacientët që kanë nevojë për trajtim jashtë vendit mund të kenë informacionet e nevojshme mbi spitalet e mjekët më të mirë në fushat specifike dhe mbi çmimet më të përshtatshme për trajtimin e nevojshëm. Prandaj, themelimi i qendrës këshilluese “Një Mjek” është parë e rëndësishme që ti sjellim më një vend mjekët më të zot, spitalet më serioze dhe çmimet më reale të parapara saktë sipas protokollit të paraparë për trajtim.

 

Krahas kësaj, ne po ashtu bëjmë të mundur përkthimin dhe më pas vlerësimin e raporteve mjekësore nga mjekët me tituj akademik si Prof. Dr nga fushat përkatëse pa pagesë. Me këtë bëjmë të mundur që pacienti pa pasur fare nevojë të vije në Turqi, të informohet se a mund të trajtohet në Turqi problemi shëndetësor në fjalë, nëse po, cila është skema e trajtimit dhe sa mund të kushtoj.

 

Një Mjek funksionon në kuadër të OnPoint Consulting Center SH.P.K.

 

Të rekomandosh doktorë ose spital është më shumë se punë, është përgjegjësi. Prandaj edhe e kemi vendosur vetës slloganin “Besimi i juaj është përgjegjësi për ne”.

 

 

 

Pse duhet të jemi zgjedhja juaj?

Ju mund të kuptoni më shumë se pse duhet të na besoni neve në kutitë e mëposhtme.

Ne i organizojmë të gjitha

Ne i organizojmë të gjitha

Partnerët tanë janë spitalet premium në Turqi. Bazuar në kërkesën tuaj, ne rekomandojmë spitalin dhe mjekun më të mirë. Sapo të keni arritur në spitalin e përzgjedhur paraprakisht, shoqëruesi i juaj i përcaktuar nga spitali përkatës dhe NjëMjek do t'ju shoqërojë çdo ditë. Ju do të informoheni menjëherë për çdo përditësim në lidhje me trajtimin dhe udhëtimin tuaj në Turqi. Kur ktheheni në vendin tuaj, ne marrim përsipër të ndjekim gjendjen e pacientit deri në një vit.

Lexo më shumë
Mbështetje 7/24

Mbështetje 7/24

Kur të vini në Turqi për trajtimin tuaj, udhëzuesi juaj shëndetësor do të jetë i disponueshëm për ju 7/24. Nëse keni nevojë për ndonjë gjë tjetër, ai/ajo do të organizojë për ju, duke përfshirë çdo plan pushimi, udhëtimi, makinë me qira, etj.

Lexo më shumë
Jo kosto shtesë

Jo kosto shtesë

Qendra Një Mjek garanton ofertën më të mirë për trajtimin tuaj. Ofertën që ne përcjellim te ju është ofertë e spitalit dhe ajo nuk ndryshon edhe nëse kontaktoni vetë spitalin përkatës. Ju nuk paguani asnjë kosto shtesë për shërbimet tona. Marzhen e fitimit për ne e siguron spitali përkatës nga fondi i tyre i paraparë për marketing.

Lexo më shumë
Spitalet premium në Turqi

Spitalet premium në Turqi

Ju mund të trajtoheni me cilësi premium në vende dhe spitale të ndryshme në Turqi. Ne kemi më shumë se 10 spitale partnere të besuara në Turqi.

Lexo më shumë
Na njihni nga afër!
Një Mjek Shërbimet
MJEKËSI
MJEKËSI
ESTETIKË
ESTETIKË
OBEZITET
OBEZITET
Vite Eksperiencë
5 +
Vite Eksperiencë
Pacient të Lumtur
1000 +
Pacient të Lumtur
Spitale Partnere
10 +
Spitale Partnere
Doktor të Kualifikuar
150 +
Doktor të Kualifikuar
Shikoni filmin promovues
Një Mjek
Shikoni filmin promovues
Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Prof. Assoc. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Mëso më shumë
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Mëso më shumë
Prof. Dr. Erdal Karagöz
Prof. Dr. Erdal Karagöz
Prof Dr. Erdal Karagöz ka punuar në "Stem Cell ose Qeliza Staminale" që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në "Transplantimin e qelizave staminale" në vitin 2005 në Harvard.
Mëso më shumë
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Mëso më shumë
Doç. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Doç. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga viti 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Mëso më shumë
Prof. Assoc. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Burak Sercan Erçin
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikalpark dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog mjekë në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Mëso më shumë
Një Mjek
Partnerët tanë të besueshëm
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
01:22
Filloni Bisedën
Viber