Një Mjek

Transplant i Vetullave

Transplant i Vetullave
  Koha Mesatare e Qëndrimit3 Ditë
  Qëndrimi në SpitalAmbulantor
  Koha e Operacionit1-2 Orë
  AnesteziAnestezi Lokale
 Koha e RikuperimitE Menjëherëshme

Nëse dëshironi që ti largoni përgjithmonë problemet që keni në vetulla, si plagët ose boshllëqet, transplantimi i vetullave është zgjidhja ideale. Me metodën FUE mund të arrini sukses të madh duke arritur të keni vetullat që gjithmonë i keni ëndërruar. Me anë të kësaj metode do të transplantohen qimet nga koka ose trupi në pjesën e vetullave, për të mbuluar boshllëkun ose plagën. Metoda FUE është metoda më e përshtatshme për transplantim të plotë ose të pjesshëm të vetullave. Për ta bërë të mundur transplantimin do të nxirren folikulat e nevojitura të flokëve. Duhet pasur parasyshë se për një vetull të plotë, nevojiten diku reth 150 deri në 200 folikula flokësh.

Transplantimi i vetullave bëhet nën anestezi lokale. Folikulat e flokëve transplantohen një nga një. Pas një kohe vetullat marrin formën e duhur dhe zhvillohen në mënyrë natyrale. Transplantimi i vetullave bëhet në mënyrë ambulantore, nuk ka nevojë për shtrirje në spital. Transplant i vetullave kërkon një analizë të detajuar nga specialisti për të pasur sa më shumë sukses.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
14:43
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale