Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek
Ekipi Ynë
Ekrem Zajmi
Ekrem Zajmi
Bashkëthemelues dhe Drejtor i Përgjithshëm
Ylfete Dragaj Zajmi
Ylfete Dragaj Zajmi
Bashkëthemeluese dhe Drejtoreshë Ekzrkutive
Qendresa Dema
Qendresa Dema
Konsulente dhe Koordinatore e Zyrës në Prishtinë
Janina Thaqi
Janina Thaqi
Konsulente dhe Menagjere e Vebfaqes
Andina Matoshi
Andina Matoshi
Ndihmës Dietologe
Elham Jashari
Elham Jashari
Koordinator i Degës në Tiranë
Shqipe Doda
Shqipe Doda
Koordinatore e Degës në Shkup
Fatih Aslan
Fatih Aslan
Dizajner & Menagjer i Rrjeteve Sociale
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:50
Filloni Bisedën
Viber