Një Mjek
Shikoni të Rejat në NjëMjek!
Dita Europiane e Luftës kundër Obezitetit
Dita Europiane e Luftës kundër Obezitetit

Dita Europiane e Luftës kundër Obezitetit. Kjo datë ka për synim rritjen e ndërgjegjshmërisë së popullsisë për problemin e obezitetit dhe sëmundjeve të lidhura me to, si dhe për implikimet e obezitetit në shëndet.

Lexo më shumë
Hapet Qendra e Konsulencës Mjekësore “Një Mjek” në Prishtina Mall
Hapet Qendra e Konsulencës Mjekësore “Një Mjek” në Prishtina Mall

Në datën 9 Mars, me hapjen e Qendrës Tregtare Prishtina Mall, Qendra e Konsulencës Mjekësore “Një Mjek”, që vepron nën ombrellën e OnPoint Consulting Center, ka filluar me aktivitetin e saj edhe në Kosovë.

Lexo më shumë
Rejani shërohet nga kanceri në organet gjenitale (Rhandomyosarcoma Embrioanl)
Rejani shërohet nga kanceri në organet gjenitale (Rhandomyosarcoma Embrioanl)

Rejani u trajtua në repartin e Hematologjisë së Fëmijëve në Spitalin MedicalPark në Stamboll. Rejani vuante nga kanceri në organet gjenitale Rhandomyosarcoma Embrioanl

Lexo më shumë
Vogëlushi Diar, Trajtohet në Turqi
Vogëlushi Diar, Trajtohet në Turqi

Prof.Dr. Melih Tugay deklaron se Diari është në gjendje të mirë shëndetësore pas operacionit dhe tha se që nga dita e katërt e operacionit mund të ushqehet lirshëm.

Lexo më shumë

Lajme nga ne | Një Mjek

Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:04
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale