Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek>

Kardiologji

Kardiologji

Kardiologjia është njësi mjekësore dhe një degë e mjekësisë së brendshme që merret me çrregullimet e zemrës. Merret me diagnostikimin dhe trajtimin e gjendjeve të tilla si problemet e lindura të zemrës, sëmundjet e arterieve koronare, elektrofiziologjinë, infraktin dhe sëmundjet valvulare të zemrës. Nënspecialitetet e fushës së kardiologjisë përfshijnë elektrofiziologjinë kardiake, ekokardiografinë, kardiologjinë intervenuese dhe kardiologjinë bërthamore.

Disa nga sëmundjet që trajtohen në këtë repart janë: sëmundjet e lindura të zemrës, sëmundjet e arterieve koronare, infarkti, çrregullimet e ritmit të zemrës (aritmia), sëmundjet vaskulare periferike, sëmundjet e enëve të aortës, ngurtësimi i arterieve (ateroskleroza).

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:09
Filloni Bisedën
Viber