Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek>

Kardiokirurgji

Kardiokirurgji

Kardiokirurgjia është njësi  mjekësore që ka të bëjë me trajtimin kirurgjik të patologjive që lidhen me zemrën dhe aortën torakale. Kardiokirurgët zakonisht ndahen në dy specialitete profesionale. Ndërsa ka shumë ngjashmëri dhe mbivendosje në praktikën e tyre, disa dallime janë mjaft të mëdha për t'i grupuar ato ndryshe. Kirurgët kardiotorakale specializohen në operacionet në shumicën e organeve dhe indeve që gjenden në gjoks. Kjo mund të përfshijë operacione në zemër dhe enët kryesore të gjakut të lidhura si dhe mushkëritë. Ndërsa një kirurg pediatrik i zemrës fokusohet në riparimin e problemeve strukturore ose anomalive që një person ka kur lined, të tilla si vrimat në muret midis dhomave të zemrës, problemet me valvulat e zemrës dhe më shumë.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:12
Filloni Bisedën
Viber