Një Mjek

Ballon Gastrik/ i Lukthit/ i Stomakut

Ballon Gastrik/ i Lukthit/ i Stomakut
  Koha Mesatare e Qëndrimit1-2 Ditë
  Qëndrimi në Spital0 Ditë
  Kohëzgjatja25 min
  AnesteziPa Anestezi ose me Anestezi Lokale
 Koha e RikoperimitDisa Ditë

Është një trajtim minimalisht invaziv, jo-kirurgjikal i cili kërkon futjen e pajisjes së aprovuar nga FDA në stomak duke përdorur metoda endoskopike.

Kur kandidati është i trashë dhe provon metoda të ndryshme të humbjes së peshës, por dështon, atëherë aplikohet opsioni i balonës gastrike që është zgjidhja e parë. Ky opsion ndihmon pacientët të humbin 30 përqind të peshës së kërkuar në 6 muaj deri në 1 vit. Pas 6 muajsh në një vit, kirurgu heq balonën e futur duke përdorur endoskopinë.

Kjo metodë gjithashtu zvogëlon rrezikun e problemeve të tjera shëndetësore si sëmundjet e zemrës, goditja në tru, apnea e gjumit, diabeti i tipit 2 dhe presioni i gjakut. Personi mund të kthehet për të kryer aktivitete normale vetëm disa dite nga futja e tullumbaces.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
15:32
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale