Një Mjek>

Kirurgjia e Trurit

Kirurgjia e Trurit

Termi kirurgji e trurit i referohet procedurave të ndryshme mjekësore që përfshijnë zgjidhjen e problemeve strukturore në tru. Kirurgjia e trurit përdoret për të trajtuar një sërë problemesh shëndetësore në tru, të tilla si tumoret, mpiksjen e gjakut, aneurizmat, epilepsinë dhe sëmundjen e Parkinsonit. Ka shumë lloje të operacioneve të trurit. Lloji i aplikuar bazohet në zonën e trurit dhe gjendjen që trajtohet. Përparimet në teknologjinë mjekësore u kanë mundësuar kirurgëve të operojnë në pjesë të trurit pa një prerje të vetme në kokë ose afër saj. Kirurgjia e trurit është një proces kritik dhe i ndërlikuar.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
15:27
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale