Një Mjek
Transplant i Flokëve DHI
Transplant i Flokëve DHI
Koha Mesatare e Qëndrimit  Koha Mesatare e Qëndrimit3 Ditë
Qëndrimi në Spital  Qëndrimi në SpitalAmbulantor
Koha e Operacionit  Koha e Operacionit6-8 Orë
Anestezi  AnesteziAnestezi Lokale
Menjëherë Koha e RikuperimitE Menjëherëshme

Transplant i Flokëve DHI

Me anë të metodës të mbjelljes së flokëve DHI, folikulat e flokëve vendosen një nga një në pjesën ku nevojiten. Me ndihmën e mikro punçit DHI bëhet futja me saktësi e folikulave një nga një dhe vihet kujdes në drejtimin, thellësin dhe këndin e tyre. Me anë të kësaj metode arrihet një një pamje natyrale.

DHI nënkupton Implantim të drejtpërdrejtë të flokëve. Për dallim nga metoda FUE, me metodën DHI nuk bëhet ndonjë prerje apo qepje. Kjo nënkupton minimizimin e dëmtimit të lëkurës së kokës. Duke përdorur teknikat e metodës DHI, transplantimi dhe hapja e mikrokanaleve kryhen në të njëjtën kohë. Kjo mundëson përdorimin e saktë të thellësisë, drejtimit dhe këndit të folikulave të flokëve gjatë transplantimit.

Në të njëjtën kohë me metodën DHI, për dallim prej metodës FUE nuk është e nevojshme rruajtja e kokës apo ndonjë prerje për të kryer transplantin.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
02:51
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale