Një Mjek
Transplant i Flokëve FUE
Transplant i Flokëve FUE
Koha Mesatare e Qëndrimit  Koha Mesatare e Qëndrimit3 Ditë
Qëndrimi në Spital  Qëndrimi në SpitalAmbulantor
Koha e Operacionit  Koha e Operacionit6-8 Orë
Anestezi  AnesteziAnestezi Lokale
Menjëherë Koha e RikuperimitE Menjëherëshme

Transplant i Flokëve FUE

Shumë njerëz vuajnë nga rritja e dobët e flokëve ose rënia e flokëve. Në rënien e flokëve ndikim mund të ketë stresi, ushqimi që marrim gjatë ditës e gjëra të tjera. Sidomos te meshkujt rënia e flokëve është shumë e pranishme dhe është njëra ndër gjërat që shkakton më së shumti shqetësim. Kur nuk jeni të kënaqur me flokët tuaja dhe dëshironi të keni flokë të shëndetëshme, transplantimi i flokëve me metodën FUE mund ta zgjidhë këtë problem. Teknikat e mbjelljes së flokëve është zhvilluar shumë viteve të fundit. Sot është e mundur që me anë të teknikës FUE të bëhet transplantimi i flokëve në një mënyrë shumë të lehtë.

Transplantimi i flokëve me metodën FUE, bëhet së pari duke rruar zonën për nxjerrjen e flokëve. Zona ku nxirren qimet folikulare në përgjithësi është zona mbrapa kokës. Rrënjët e flokëve nxirren me një gjilpërë që është e posaçme hipodermike me një lëvizje rrotulluese. Të gjitha folikulat renditen sipas drejtimit të rritjes. Kjo siguron një pamje natyrale gjatë zhvillimit të flokëve dhe mundëson një rezultat më të mirë.

 

Faqe të tjera

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:26
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale