Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Transplant i Mjekrës dhe Mustaqeve

Transplant i Mjekrës dhe Mustaqeve
  Koha Mesatare e Qëndrimit3 Ditë
  Qëndrimi në SpitalAmbulantor
  Koha e Operacionit6-8 Orë
  AnesteziAnestezi Lokale
 Koha e RikuperimitE Menjëherëshme

Me zhvillimin e teknologjisë dhe të teknikave të transplantimit të flokëve, është bërë e mundur të kryhet me sukses transplantimi i njësive folikulare edhe në zonën e fytyrës. Kërkesa për transplantim të mjekrës dhe mustaqeve është rritur vitet e fundit, sepse me këtë trajtim përmisohet pamja dhe në të njëjtën kohë nxjerrë në pah tiparet mashkullore me rezultate natyrale.

Teknika FUE përdoret njejtë si në transplantin e flokëve në lëkurën e kokës. Graftet nxirren nga vendi i dhurimit - pjesa e pasme e kokës. Pas kësaj, këto grafte të nxjerra transplantohen në pjesët ku mungon  mjekrra ose mustaqet. Për shkak të sasisë së bollshme të flokëve nga vendi i dhurimit, pothuajse mund të mbulohet e gjithë pjesa ku ka mungesë. Transplantimi i mjekrës ose i mustaqeve në përgjithësi jep rezultate shumë të kënaqshme. Flokët e transplantuar rriten në mënyrë natyrale si qimet e tjera të fytyrës dhe në të njëjtën kohë mund të shkurtohen ose rruhen.

Teknikat e transplantimit të flokëve me teknikat e transplantimit të mjekrrës apo mustaqeve janë të njëjta, por duhet të planifikohet ndryshe. Kërkohet një ekzaminim i detajuar i fytyrës për të bërë të mundëmshme një rezultat sa më të kënaqshëm.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:58
Filloni Bisedën
Viber