Një Mjek
Transplant i Flokëve SAFIR
Transplant i Flokëve SAFIR
Koha Mesatare e Qëndrimit  Koha Mesatare e Qëndrimit3 Ditë
Qëndrimi në Spital  Qëndrimi në SpitalAmbulantor
Koha e Operacionit  Koha e Operacionit6-8 Orë
Anestezi  AnesteziAnestezi Lokale
Menjëherë Koha e RikuperimitE Menjëherëshme

Transplant i Flokëve SAFIR

Metoda SAFIR është metoda e transplantit të flokëve me anë të së cilës arrihet më së lehti te perfeksionimi i flokëve që një pacient do të donte. Mikro kanalet e hapura me tehe safiri, mund të bëhet vlerësimi i folikulave të flokëve që mirren nga zona ku ka flokë. Në këtë mënyrë arrihet volumi maksimal në pjesën ku nuk ka flokë dhe kështu rritet mundësia që të ketë një sukses sa më të madh.

Metoda SAFIR është një metodë shumë e avancuar teknologjike e teknikës së transplantimit të flokëve FUE. Kjo metodë aplikohet me stilolapsa të veçantë kirurgjikal, të cilët kanë një majë të mprehtë, majë kjo e cila përbëhet nga minerali safiri.

Me anë të metodës SAFIR, shenjat ose plagët në kokë minimizohen, kështu që kanalet e hapura nga tehët e mprehtë të safirit që janë në formë V  janë shumë më të vogla për të mos thënë të padukshme. Në këtë form shkurtohet dukshëm procesi i shërimit të plagëve dhe kjo në të njëjtën kohë mundëson që të arrihen rezultate shumë të kënaqëshme, duke ofruar një dukje natyrale të flokëve.

 

Faqe të tjera

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:47
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale