Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek>

Kirurgji Robotike

Kirurgji Robotike

Kirurgjia robotike, është kirurgji që bëhet me ndihmën e robotëve, që u mundëson mjekëve të kryejnë shumë procedura komplekse me shumë saktësi, fleksibilitet dhe kontroll sesa që është e mundur të bëhen me teknikat klasike të operacioneve. Kirurgjia robotike zakonisht shoqërohet me kirurgji minimale invazive, procedura të kryera përmes prerjeve të vogla. Poashtu kirurgjia robotike mund të haset në disa procedura klasike kirurgjikale ku kërkohet precizitet më i madh.

Sistemi klinik robotik kirurgjik më i përdorur gjerësisht përfshin një krah kamerash dhe krahë mekanikë me instrumente kirurgjikale të bashkangjitura në to. Kirurgu kontrollon krahët ndërsa është ulur në një tastierë kompjuteri pranë tryezës së operacionit. Konsola i jep kirurgut një pamje 3D me definicion të lartë, të zmadhuar, të vendit të operacionit. Kirurgu drejton anëtarët e tjerë të ekipit që ndihmojnë gjatë operacionit.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:03
Filloni Bisedën
Viber