Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek>

Mbjellje Flokësh

Mbjellje Flokësh

Transplantimi i flokëve është një mundësi që në mënyrë natyrale dhe të përhershme të zgjidhet problemi i rënies së flokëve dhe tullacisë tek pacientët. Me anë të transplantimit të flokëve me metoda mikrokirurgjikale flokët e shëndetëshme vendosen në zonat ku nuk ka flokë. Transplantimi i flokëve është një trajtim shumë i lehtë dhe mund të bëhet për çdo pacient që është i përshtatshëm. Qëllimi kryesor i trajtimit të transplantit të flokëve është t'i mundësoj pacientit një dukje të bukur dhe natyrale. Me anë të transplantit të flokëve, pacienti fiton qime si më parë.

Metodat e transplantimit të flokëve funksionojn në atë mënyr duke u marr folikulat e flokëve në përgjithësi nga pjesa e pasme e kokës ku flokët janë të dendur, në pjesët e kokës ku flokët mungojnë. Kjo bëhet duke zgjedhur metodën e duhur. Metodat që aplikohen më shumë në transplantimin e flokëve janë metoda FUE dhe DHI, por në të njëjtën kohë edhe metoda SAFIR është një metodë që aplikohet.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:04
Filloni Bisedën
Viber