Një Mjek>

Mjekësi Interne

Mjekësi Interne

Mjekësia interne apo siç njihet ndryshe njësia e sëmundjeve të brendshme, është një nga njësitë më të shpeshta të vizituara në spitale, ka një rëndësi të madhe pasi është njësia që shumë pacientë vizitohen me simptomat fillestare të sëmundjes. Në njësinë e sëmundjeve të brendshme, pacientët trajtohen me përpikmëri duke i kushtuar vëmendje çdo detaji dhe sëmundjet e mundshme mund të zbulohen dhe trajtohen në këtë njësi ose në njësinë përkatëse mjekësore para se të përkeqësohet gjendja e pacientit.

Sëmundjet që trajtohen në njësinë e sëmundjeve të brendshme janë: infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes, sëmundjet infektive, hipertensioni, diabeti, sëmundjet e tiroides, rritja e yndyrave në gjak si kolesteroli dhe trigliceridet, sëmundjet e sistemit tretës si mëlçia, stomaku dhe fshikëza e tëmthit, sëmundjet e mushkërive, sëmundjet e veshkave, anemia dhe sëmundje të tjera të gjakut, sëmundjet reumatike, sëmundjet muskuloskeletore.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
15:17
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale