Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek>

Radiologji

Radiologji

Radiologjia është një pjesë e mjekësisë që përdor imazhe jo-invazive të pjesës së brendshme të organeve për të zbuluar sëmundjet dhe problemet shëndetësore me qëllim trajtimin në kohë. Radiologjia mund të ndahet në dy fusha, radiologjia diagnostike dhe radiologjia intervenuese. Përdoret si në diagnostikimin e indikacioneve të caktuara ashtu edhe në parandalimin e sëmundjeve të organeve të brendshme. Procedurat diagnostike kryhen duke përdorur pajisje diagnostikuese që punojnë në parimin e valëve elektromagnetike (makinë me rreze X, mamografi, ortopan), si dhe të gjitha pajisjet me ultratinguj.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:27
Filloni Bisedën
Viber