Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Urë Dentare

Urë Dentare

Ura dentare është një dhëmb i rremë i quajtur pontik, që mbahet në vend nga dhëmbët mbështetës në të dyja anët e zbrazëtisë. Pontika mund të bëhet nga një shumëllojshmëri materialesh si ari, zakonisht ato bëhen prej porcelani për t'u përshtatur estetikisht me dhëmbët tuaj natyralë.

Ekzistojnë katër lloje kryesore të urave dentare: ura tradicionale, konsol, Maryland dhe urë e mbështetur nga implantet.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:00
Filloni Bisedën
Viber