Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Estetik e Hundës

Estetik e Hundës
  Koha Mesatare e Qëndrimit7 Ditë
  Qëndrimi në Spital1 Ditë
  Koha e Operacionit2-4 Orë
  AnesteziAnestezi Totale
 Koha e Rikuperimit1-2 Javë

Rimodelimi i hundës, Rinoplastika ose rimodelimi estetik i hundës siç e njohim tashmë të gjithë, është operacioni i hundës me kirurgji që ndryshon formën si dhe madhësinë e hundës.

Kirurgjia e hundës apo rinoplastika nganjëherë referohet si “rekonstruktimi i hundës”. Ajo  mund të përmirësojë pamjen dhe proporcionin e hundës tuaj me fytyrën, ose duke asocuar problemim me frymëmarrje të hundës.Në disa raste, vështirësitë në frymëmarrje dhe pamja fizike mund të jenë ndër arsyet e zgjedhjes së opsionit të rinoplastikës.

Pavarësisht nga arsyeja e operacionit estetik, qëllimi kryesor në rinoplastikë është që rrugët e frymëmarrjes të hundës të punojnë në mënyrë optimale në fund të operacionit. Gjatë operacionit, mund të aplikohet një ose më shumë operacione të rimodelimit të hundës (rindërtimit), heqjes së deformimeve ose ndryshimit të formës së një pjese të tij.

Rinoplastika është një lloj operacioni që kryhet kryesisht nën anestezi të përgjithshme. Në operacionet e thjeshta të rinoplastikës që kërkojnë vetëm prekje të vogla, anestezia lokale gjithashtu mund të aplikohet sipas preferencës së kirurgut. Ndërsa operacioni zgjat mesatarisht 2-4  orë, një operacion rinoplastik zakonisht zgjat 1 ditë me përgatitjet paraoperative dhe aplikimet dhe periudhat e vëzhgimit pas operacionit.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:35
Filloni Bisedën
Viber