Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Botoks Në Lukth/ Stomak

Botoks Në Lukth/ Stomak
  Koha Mesatare e Qëndrimit1-2 Ditë
  Qëndrimi në Spital0 Ditë
  Kohëzgjatja20 min
  AnesteziPa Anestezi 
 Koha e RikoperimitBrenda pak Ditësh

brezin gastrik, ose i njohur gjerësisht si metoda e brezit të stomakut, një brez i bërë nga silikoni vendoset rreth stomakut, afërsisht 20 mm nën bashkimin e ezofagut me stomakun. Muri i brendshëm i brezit është si një tullumbace e zgjatur, ose gomë biçiklete. Ky tullumbace lidhet me një portë të vendosur nën lëkurë nëpërmjet një tubi të hollë. Shiriti lihet i shfryrë gjatë operacionit, por fryhet gradualisht afërsisht 1 muaj më vonë me injeksione serumi nga porta nënlëkurore. Në këtë mënyrë, madhësia e pasazhit gastrik mund të ndryshohet me një ndërhyrje të thjeshtë pas operacionit.

Shiriti, i cili është prej silikoni dhe nuk ka asnjë efekt alergjik, e ndan stomakun në dy pjesë si një orë rëre. Kur qesja e vogël e sipërme e stomakut mbushet me ushqim, shfaqet një ndjenjë e hershme e ngopjes dhe kështu marrja e ushqimit reduktohet. Në metodën e brezit, si në metodat e tjera kirurgjikale, parimi bazë është ndryshimi i zakoneve të sjelljes dhe stilit të të ushqyerit të pacientit. Nëse shiriti hiqet, mund të jetë e mundur të ktheheni shpejt në peshën para operacionit. Prandaj, kjo metodë nuk është një zgjidhje e përhershme për obezitetin morbid nëse nuk ndryshojnë zakonet e të ngrënit të pacientit. Megjithatë, mund të sigurojë humbje të konsiderueshme në peshë dhe të ofrojë një jetë më të shëndetshme duke reduktuar rreziqet që lidhen me sëmundjet dytësore të lidhura me obezitetin.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:55
Filloni Bisedën
Viber