Një Mjek
Estetik e Hundës
Estetik e Hundës
Koha Mesatare e Qëndrimit  Koha Mesatare e Qëndrimit7 Ditë
Qëndrimi në Spital  Qëndrimi në Spital1 Ditë
Operacionit  Koha e Operacionit2-4 Orë
Anestezi  AnesteziAnestezi Totale
Rikuperimit Koha e Rikuperimit1-2 Javë

Estetik e Hundës

Rimodelimi i hundës, Rinoplastika ose rimodelimi estetik i hundës siç e njohim tashmë të gjithë, është operacioni i hundës me kirurgji që ndryshon formën si dhe madhësinë e hundës.

Kirurgjia e hundës apo rinoplastika nganjëherë referohet si “rekonstruktimi i hundës”. Ajo  mund të përmirësojë pamjen dhe proporcionin e hundës tuaj me fytyrën, ose duke asocuar problemim me frymëmarrje të hundës.Në disa raste, vështirësitë në frymëmarrje dhe pamja fizike mund të jenë ndër arsyet e zgjedhjes së opsionit të rinoplastikës.

Pavarësisht nga arsyeja e operacionit estetik, qëllimi kryesor në rinoplastikë është që rrugët e frymëmarrjes të hundës të punojnë në mënyrë optimale në fund të operacionit. Gjatë operacionit, mund të aplikohet një ose më shumë operacione të rimodelimit të hundës (rindërtimit), heqjes së deformimeve ose ndryshimit të formës së një pjese të tij.

Rinoplastika është një lloj operacioni që kryhet kryesisht nën anestezi të përgjithshme. Në operacionet e thjeshta të rinoplastikës që kërkojnë vetëm prekje të vogla, anestezia lokale gjithashtu mund të aplikohet sipas preferencës së kirurgut. Ndërsa operacioni zgjat mesatarisht 2-4  orë, një operacion rinoplastik zakonisht zgjat 1 ditë me përgatitjet paraoperative dhe aplikimet dhe periudhat e vëzhgimit pas operacionit.

 

Faqe të tjera

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:48
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale