Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Estetik e Qepallave

Estetik e Qepallave
  Koha Mesatare e Qëndrimit1-3 Ditë
  Qëndrimi në SpitalQëndrim Ambulantor
  Koha e Operacionit1-3 Orë
  AnesteziAnestezi Lokale
 Koha e RikuperimitMenjëherë

Operacioni i qepallave (blefaroplastika) është procesi i tendosjes së zonave të syrit që mbështesin këto inde. Me këtë ndërhyrje, riformësohen qepallat e sipërme dhe të poshtme të varura, të kthyera nga brenda ose nga jashtë.

Nëse do të kryhet vetëm ndërhyrja e qepallës së sipërme, procedura mund të kryhet nën anestezi lokale. Kohëzgjatja e operacionit të qepallës së sipërme nuk është më shumë se 1 orë.

Kohët e fundit, heqja e lëkurës dhe muskujve të krijuar për të shkaktuar fshehjen e një linje në vijën e palosshme të kapakut në dimensione të përshtatshme siguron tension të mjaftueshëm në qepallë. Gjithashtu, lëkura e qepallës së poshtme ngrihet së bashku me muskulin me prerjen që bëhet pikërisht poshtë qerpikëve.

Reduktimi i jastëkëve të yndyrës kërkohet shumë rrallë. Zakonisht përhapja e yndyrës në buzë të gropës së syrit ndihmon në korrigjimin e depresionit që shfaqet poshtë syve. Nëse heqja e faqeve dhe përhapja e jastëkëve të yndyrës është e pamjaftueshme, mund të aplikohet injeksion yndyre.

Pas heqjes së lëkurës dhe muskujve, indet e muskujve varen në murin e jashtëm të gropës së syrit. Kjo siguron mbështetje për jastëkët me yndyrë.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:06
Filloni Bisedën
Viber