Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek>

Hematologji Pediatrike

Hematologji Pediatrike

Hematologjia është njësi mjekësore që merret me sëmundjet e gjakut dhe të palcës kockore. Fakti që disa sëmundje gjaku dhe kancere shihen veçanërisht në fëmijëri, e ka bërë hematologjinë pediatrike një njësi shumë më të rëndësishme dhe më të veçantë. Reparti i Hematologjisë Pediatrike punon në bashkëpunim me njësitë mjekësore si Onkologjia e Pediatrisë, Onkologjia e Rrezatimit, Kirurgjia Pediatrike, Mjekësia Bërthamore, Radiologjia.

Merret me shumë sëmundjeve si dobësia, lodhja, verdhëza, policitemia, infeksionet e përsëritura, problemet me peshën, gjakderdhja, zmadhimi i nyjeve limfatike, dhimbjet e kockave dhe kyçeve, hemangioma, limfoma, leukemia, limfoma Hodgkin, si dhe talasemia. Nga mjekët e këtij departamenti kryhen edhe transplante si palca e eshtrave dhe transfuzionet e gjakut.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:07
Filloni Bisedën
Viber