Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare

Prof. Dr. Ugur Filizcan

Edukimi dhe Ekspertiza

2017, Universiteti Maltepe i Fakultetit të Mjekësisë – mori titullin Profesor

2012, Universiteti Maltepe Fakulteti i Mjekësisë – mori titullin Profesor i Asociuar

1998, Siyami Ersek Kirurgjia Kardiovaskulare Universiteti Çukurova – kreu specializimin

 

Përvoja në vendet e huaja

2006 – 2007, Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Gjenevës - Kirurg vizitues i Universitetit të Gjenevës Fakulteti i Mjekësisë, Riparimi i Valvulës Mitrale - 6 muaj edukim

 

Anëtarësitë profesionale

Oda e Mjekësisë në Stamboll

Shoqata Turke e Kirurgjisë Torakale dhe Kardiovaskulare

Shoqata e Kirurgjisë Vaskulare

Shoqata e Flebologjisë

 

Fushat e ekspertizës:

· Kirurgjia e Valvulës së Zemrës

· Kirurgjia Minimale Invazive në Zemër

· Kirurgjia e Bypass-it Koronar

· Kirurgjia Vaskulare Periferike

· Kirurgjia e Aortës

· Kirurgjia e Venave me Variçe

· Skleroterapia

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Ugur Filizcan, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Ugur Filizcan Artikuj

A.I. Early and midterm results of aortic annular enlargement. Aydogan H, Akay H, Oman G, Filizcan U, Kaynarca N, YucelO, Comertoglu Y, Aka SA, Eren E. Asian Cardiovasc Thorac Ann. 1999;7:182-5

A.2. Carotid body tumors. Aydogan H, Oman G, Aka SA, Albeyaglu Ş, Yticel O, Sargtn M, G6ksel O, Filizcan U, Brea EE. Asian Cardiovasc Thorac Ann. 2002; 10(2):173-175

A.3. Candida albicans endocarditis and a review of fungal endocarditis: case report Filizcan U, Cetemen S, Eng Y, Cakmak M, G6ksel O, Eren E. Heart Surg Forum 2004 Jul 1;7(4):E312-4

A.4. Is routine intravascular shunting necessary for carotid endarterectomy in patients with contralateral occlusion? A review of 5-year experience of carotid endarterectomy with local anaesthesia. Char B, Goksel OS, Karatepe C, Kut S, Aydogan H, Filizcan U, Cetemen S, Coruh T, Erin E. Eur J Vase Endovasc Sure. 2004 Nov;28(5):494-9.

A.5. Determinants of hospital mortality acer repeat mitral valve surgery for rheumatic mitral valve disease. Albeyoglu SC, Filizcan U, Sargin M, Cakmak M, Goksel O, Bayserke O, Char B, Eren E. Thorac Cardiovasc Sure. 2006 Jun;54(4):244-9

A.6. Abdominal aortic aneurysm surgery: retroperitoneal or transperitoneal approach? Char B, GokselO, Kut S, Filizcan U, Cetemen S, Sahin S, Erin E. J Cardiovasc Sure (Torino). 2006 Dec;47(6):637-41

A.7. Mortality predictors in ST-elevated myocardial infarction patients undergoing coronary artery bypass grafting. Filizcan U, Kurd E, Cetemen S, Soylu O, Aydogan H, Bayserke O, Yilmaz M, UyareIH, Ergelen M, Oman G, Ugurlucan M, Erin E, Yekeler 1. Angiology. Dollar: 10.1177/00033319710369103

A.8. Left ventricular giant pseudoaneurysm. Filizcan U. Getemen $, Soylu O. Biker M, Aydogan H, Eden EE. Innovations 2010; 5:303-305.

A.9. Long-term efFcacl ' and safety of once-daily enoxaparin plus warfarin for the outpatient ambulatory treatment of lower-limb deep vein thrombosis in the TROMBOTEK trial. Kurtoglu M, Koksoy C, Hasan E, AkcaliY, Karabay O, Filizcan 11: TROMBOTEK Study Group. J Vase Sura. 2010 Nov:52(5):1262-70. Epub 2010 Aug 21

A.10. Glutamine enhances the heat shock protein 70 expression as a cardioprotective mechanism in lel:t heart tissues in the presence of diabetes mellitus. Ugurlucan M, Ever D, Karatepe O, Ziyade S, Haholu A, Gungor Ugurlucan F, Filizcan U, TireliE, Dal'ioglu E. Alpagut U. Expert Opin Thor Targets. 2010 Nov:14( 11):1143 56

A.11. Extracranial carotid artey aneurysm due to Behcet's disease. Albeyoglu S, Ctnar B, Eren T, Filizcan U, Bayserke O, Asian C.Asian Cardiovasc Thorac Ann. 2010 Dec;18 (6):574-6.

A.12. Vacuum assisted closure improves the quality of life in patients with diabetic foot Karatepe O, Eken 1, Acct E, Undo, Men M, Koc B, Karahan S, Filizcan U ,Ugurlucan M, Aksoy M. Acta Chir Bela, 110. 000- 000.

A.13. Effects of lower extremity revascularization on the endothelial functions measured with noninvasive brachial artery flow-mediated dilation. Und O, Karatepe O: Ugurlucan M. Koc B. Filizcan tl. Akio)- M. Ann Vase Surg. 2011 Oct;25(7):969-74

A.14. Right coronary artery aneurysm with right atrial fistula. Filizcan U, Ugurlucan M, Zencirci E, Caglar IM, Fink ME, Cetemen S, Aydogan H, Sahin S, Eren E. J Card burg. 2011 Jul;26(4):381-2.

A.15. Rapid ischemic preconditioning with a short reperfusion time prevents delayed paraplegia in a rabbit model. Ozkokeli M, Es MU, Filizcan U, Ugurlucan M, Sasmazel A. Tataroglu C. Heart burg Forum. 2011 0ct 1;14(5):E317-21

A.16. Aspirin: froth a historical perspective. Ugurlucan M, Caglar IM, Caglar FN, Ziyade S Karatepe O, Yildiz Y, Zencirci E, Ugurlucan FG, Arslan AH, Korkmaz S, Filizcan U Cicek S. Recent Pat Cardiovasc Drug Discov. 2012 Apr;7(1):71-6

A.17. Coronary artery bypass grafting in a patient with gout arthritis. Ugurlucan M, Filizcan U, Caglar IM, Zencirci E, Kaya E, Es MU, Gurol T, Yildiz Y. J Cardiovasc Dis Res. 2012 Jan;3(1):52-4

A.18. A 52-year-old man with no known history of hand trauma presenting to the clinic with a pulsatile mass in his right palm. Ugurlucan M, Karademir H, Fink ME, Asian N, Filizcan LI, Fedakar A, Oksuz S. Ann Saudi Med. 2011Nov-Dec;31(6):664 B. International Scientific

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
12:31
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale