Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek>

Ndërhyrje Estetike

Ndërhyrje Estetike

Në botën e sotme, koncepti i estetikës së trupit të njeriut është shumë i rëndësishëm. Për këtë arsye, estetika trupore dhe pamja e jashtme kanë një rëndësi të madhe si për imazhin personal ashtu edhe për cilësinë e jetës së një personi, duke pasur një entitet social. Ndërhyrjet estetike në përgjithësi quhen "Kirurgjia Plastike" ose "Kirurgjia Rindërtuese".

Përveç kësaj, kirurgjia estetike, merret me operacione dhe ndërhyrje për të siguruar që imazhi i trupit të bëhet më tërheqës dhe natyral. Këto mund të kategorizohen si shqetësime estetike dhe jo mjekësore. Kirurgjia plastike shpesh synon të japë funksion së bashku me riformimin dhe formësimin. Ndonjëherë, mund të synojë gjithashtu të riparojë ose korrigjojë një plagë në trup ose një deformim të lindur ose të mëvonshëm. Kirurgjia plastike është një grup operacionesh që duhet të kryhen nga një kirurg specialist dhe është një spital i pajisur plotësisht.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:47
Filloni Bisedën
Viber