Një Mjek
Ngritja e Fytyrës
Ngritja e Fytyrës
Koha Mesatare e Qëndrimit  Koha Mesatare e Qëndrimit1-3 Ditë
Qëndrimi në Spital  Qëndrimi në Spital1 Ditë
Koha e Operacionit  Koha e Operacionit1-3 Orë
Anestezi  AnesteziAnestezi Lokale
Menjëherë Koha e RikuperimitMenjëherë

Ngritja e Fytyrës

Fijet speciale të përdorura në metodën e ngritjes së fytyrës – varjes me litarë janë në fakt të njëjta me fijet e përdorura në kirurgji, por është jashtëzakonisht e rëndësishme që ato të bëhen pa prerë dhe qepur lëkurën nën anestezi lokale pa kërkuar kushte shtrimi në spital.

Nga ana tjetër, të qenit i ndërgjegjshëm për pacientin, të jesh në gjendje të shohësh aplikimin dhe rezultatet në çast me një pasqyrë dhe të jesh në gjendje të marrësh pjesë në vlerësimin në çdo fazë të aplikimit me mjekun, mbështesin një situatë shumë më të veçantë.

Me ngritjen e fytyrës qëllimi është të tërhiqen indet e fytyrës ose të trupit lart në zonat normale anatomike. Aplikimi bazohet në themelin e fijeve nën lëkurë me gjilpëra të veçanta. Anestezia lokale herë thjeshtohet dhe rrit komoditetin e anestezisë së fytyrës, herë me kremra e herë me gjilpëra në pikat e aplikimit (gjilpëra dentare – gjilpëra të përdorura në stomatologji).

 

Faqe të tjera

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:53
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale