Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Ngritja e Vetullave

Ngritja e Vetullave
  Koha Mesatare e Qëndrimit1-3 Ditë
  Qëndrimi në Spital1 Ditë
  Koha e Operacionit1-3 Orë
  AnesteziAnestezi Totale
 Koha e RikuperimitMenjëherë

Ngritja e vetullave është procedurë kozmetike që bëhet për të ngritur vetullat. Poashtu njihet edhe si ngritje e ballit. Ngritja e vetullave përmirëson dukshëm pamjen e ballit, vetullës dhe zonës rreth syve. Ngritja e vetullave si procedurë përfshin ngritjen e indeve të buta dhe lëkurës së ballit dhe vetullës.

Ju mund të zgjidhni të bëni një ngritje të vetullave nëse keni vetulla të ulëta, të varura ose të pabarabarta. Ngritja e vetullave gjithashtu mund të rrisë vetëbesimin tuaj.

Ngritja e vetullave mund të bëhet si procedurë e vetëme ose mund të bëhet bashkë me procedura të tjera që kanë të bëjnë me estetikën e fytyrës, të tilla si kirurgjia e qepallave ose ngritja e fytyrës.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:42
Filloni Bisedën
Viber