Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Ngritje e Krahëve

Ngritje e Krahëve
  Koha Mesatare e Qëndrimit2-3 Ditë
  Qëndrimi në Spital1 Ditë
  Koha e Operacionit2-4 Orë
  AnesteziAnestezi Totale
 Koha e Rikuperimit1-2 Ditë

Krahët janë pjesët që preken shumë nga humbja e konsiderueshme e peshës. Për këtë arsye zona e krahëve është një zonë ku zakonisht aplikohet heqja e lëkurës ose siç njihet ndryshe operacioni i lipektomisë. Ngritja e krahut, ose brakioplastika, është një trajtim kirurgjikal që për qëllim ka largimin e lëkurës së tepërt ose të varur, ku më së shpeshti aplikohet në zonën e sipërme të krahut. Ndryshimet që njeriu pëson në peshë, gjatë plakjes dhe apo ndryshimet gjenetike mund të bëjnë që krahët të kenë një pamje të varur. Shpesh vetëm me ushtrime nuk mund të arrihet në pamjen e lëkurës që kërkohet, duke pasur një krahë të varur. Në këto raste është mëse e nevojshme trajtimi i ngitjes së krahut.

Plakja natyrale e lëkurës dhe pasojat e humbjes së peshës mund të çojnë në varje të lëkurës dhe indeve nën të. Në këto rate lëkura e tepërt mund të hiqet fare lehtë me metodat e kirurgjisë estetike.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:55
Filloni Bisedën
Viber