Një Mjek

Transit Bipartition

Transit Bipartition

Kirurgjia Transit Bipartition është një metodë kirurgjikale metabolike e zhvilluar për trajtimin e diabetit të tipit 2 dhe mundëson humbje peshe te pacientët obezë me indeks të masës trupore më të lartë se 30. Kirurgjia konsiston në lidhjen e 1/3 skajit të zorrës së hollë me stomakun si një rrugë alternative. Pjesa e lidhur e zorrës së hollë në stomak është vendi ku takohen zorra e hollë dhe zorra e trashë. Prandaj, ushqimet që kalojnë këtu stimulojnë hormonet e zorrëve të vogla për të kontrolluar diabetin. Operacioni zhvillohet në mënyrë laparoskopike nën anestezi të përgjithshme.

Transit Bipartition është një trajtim kirurgjik që është zhvilluar për të balancuar rritjen e konsumit të ushqimit me indeks të lartë glicemik.

 

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
13:58
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale