Një Mjek

Gjinekomastia

Gjinekomastia
  Koha Mesatare e Qëndrimit1-3 Ditë
  Qëndrimi në Spital1 Ditë
  Koha e Operacionit1-3 Orë
  AnesteziAnestezi Totale
 Koha e Rikoperimit2 Ditë

Gjinekomastia që nganjëherë nënkuptohet edhe si gjoksi i mashkullit është një gjendje e zakonshme që shkakton probleme në gjoksin e meshkujve dhe në këtë rast gjoksi bëhet më i madh se çduhet të jetë.

Në të njëjtën kohë të qenit shumë mbipeshë apo njohur ndryshe si obez, është një shkak i mundshëm i gjinekomastisë. Arsyeja e kësaj është sepse mbipesha mund të rrisë nivelet e estrogjenit, gjë që mund të shkaktojë rritjen e indeve të gjirit. Nëse jeni mbipeshë, keni gjithashtu më shumë gjasa të keni yndyrë të tepërt që mund të zgjerojë indin e gjirit. Për disa njerëz, humbja e peshës ose kryerja e më shumë ushtrimeve mund të ndihmojë, por kjo jo gjithmonë mund të përmirësojë gjendjen dhe për këtë arsye aplikohet trajtimi i gjinekomastisë.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
15:01
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale