Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Liposuksion

Liposuksion
  Koha Mesatare e Qëndrimit3 Ditë
  Qëndrimi në Spital1 Ditë
  Koha e Operacionit1-3 Orë
  AnesteziAnestezi Totale
 Koha e RikuperimitMenjëherë

Liposuksion quhet metoda kirurgjikale që aplikohet për heqjen e indeve të tepërta dhjamore dhe formësimin e trupit të njerëzve që nuk kanë probleme me peshën, por kanë yndyrë që nuk mund të shkatërrohet me metoda regjionale dobësimi. Në popull quhet edhe “lipo” ose “heqja e dhjamit”. Ky aplikim estetik aplikohet veçanërisht në rajonet ku shihen depozitime yndyrore rezistente dhe rajonale, si barku, ijet, beli ose gjunjët.

Liposuksiion, ose shkurtimisht lipo, është një metodë që ju mundëson të hiqni qafe yndyrat e padëshiruara të trupit, të cilat nuk mund t'i eliminoni me lloje të ndryshme diete.

Liposuksion, ose thjesht lipo, është një lloj procedure për heqjen e yndyrës që përdoret në kirurgjinë plastike. Provat nuk mbështesin një efekt mbi peshën përtej disa muajsh dhe nuk duket se ndikojnë në problemet e lidhura me obezitetin.Në Shtetet e Bashkuara, liposuksioni është operacioni më i zakonshëm estetik.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:54
Filloni Bisedën
Viber