Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Zvogëlim i Gjoksit

Zvogëlim i Gjoksit
  Koha Mesatare e Qëndrimit3 Ditë
  Qëndrimi në Spital1 Ditë
  Koha e Operacionit1-3 Orë
  AnesteziAnestezi Totale
 Koha e Rikuperimit4 Ditë

Zvogëlimi i gjoksit, i njohur ndryshe edhe si mammaplastika reduktuese, heq yndyrën, indet e gjirit dhe lëkurën nga gjinjtë. Për gratë me gjoks të madh, operacioni për zvogëlimin e gjoksit mund të largojë shqetësimin e gjinjëve të mëdhenjë dhe të përmirësojë dukshëm pamjen.

Në të njëjtën kohë kirurgjia e zvogëlimit të gjoksit mund të ndihmojë në përmirësimin e dukjes dhe aftësisë për të marrë pjesë në aktivitete fizike.

Nëse jeni duke menduar për një operacion për zvogëlimin e gjoksit, mos hezitoni të kaloni në kontakt me ne, në këtë mënyrë do merrni një konsullt falas nga doktori përkatës. Kjo është e rëndësishme sepse do të kuptoni se çfarë përfshin operacioni për zvogëlimin e gjirit, duke përfshirë rreziqet dhe komplikimet e mundshme. Është gjithashtu e rëndësishme të dini se kush mund dhe nuk mund të bëjë operacioni.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:52
Filloni Bisedën
Viber