Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Shikoni postimet e blogut Një Mjek

Endometrioza: Shkaqet, Simptomat, Diagnoza dhe Trajtimi

Endometrioza: Shkaqet, Simptomat, Diagnoza dhe Trajtimi

Endometrioza është kur indet e trupit si shtresa e mitrës, e quajtur endometrium, rritet në pjesë të tjera të trupit. Zakonisht rritet në legen (pelvik), por mund të ndodhë pothuajse në çdo pjesë të trupit.

Lexo më shumë
Hipotiroidizmi: Tiroidea joaktive

Hipotiroidizmi: Tiroidea joaktive

Hipotiroidizmi do të thotë që gjëndra tiroide është joaktive dhe nuk arrin të sekretojë mjaftueshëm hormone në qarkullimin e gjakut. Kjo bën që metabolizmi i personit të ngadalësohet.

Lexo më shumë
Dallimi mes Botox® dhe Dermal Fillers

Dallimi mes Botox® dhe Dermal Fillers

Botox® dhe mbushësit (fillers) janë të dyja trajtime efektive për trajtimin e linjave të holla dhe rrudhave, ndër shqetësimet e tjera kozmetike.

Lexo më shumë
Botoksi Gastrik

Botoksi Gastrik

Botoksi gastrik, i njohur gjithashtu si injeksioni endoskopik i botoksit, është një procedurë jokirurgjikale që përfshin injektimin e sasive të vogla të toksinës botulinum (botox) në muskujt e stomakut.

Lexo më shumë
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:09
Filloni Bisedën
Viber