Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Shikoni postimet e blogut Një Mjek

Pyetjet më të shpeshta rreth ngushtimit të stomakut

Pyetjet më të shpeshta rreth ngushtimit të stomakut

A është e mundur të fitohet peshë pas ngushtimit të stomakut?, A shërohet diabeti me ngushtimin të stomakut?, Cili është kufiri i moshës për ngushtimin e stomakut?, Cilat janë ushqimet që nuk duhen ngrënë pas ngushtimit,

Lexo më shumë
PET Scan - Tomografia e Emetimit të Pozitroneve

PET Scan - Tomografia e Emetimit të Pozitroneve

Tomografia e emetimit të pozitronit, e quajtur gjithashtu skanim PET, është një ekzaminim diagnostik që përfshin marrjen e imazheve të trupit bazuar në zbulimin e rrezatimit nga emetimi i pozitroneve.

Lexo më shumë
Rreziqet shëndetësore nga mbipesha dhe obeziteti

Rreziqet shëndetësore nga mbipesha dhe obeziteti

Mbipesha dhe obeziteti janë gjendje shëndetësore të zakonshme, që përkufizohen si rritja e madhësisë dhe sasisë së qelizave yndyrore në trup. Mbipesha dhe obeziteti shkaktohen nga shumë faktorë.

Lexo më shumë
Mbjellja e Flokëve

Mbjellja e Flokëve

Mbjellja e flokëve nënkupton transplantin e rrënjëve të forta e të shëndetshme të flokëve të vetë pacientit në zonën që ka rënie floku.

Lexo më shumë
Transplanti i Kornesë

Transplanti i Kornesë

Transplanti është një procedurë përmes së cilës mjeku kirurg heq indin e dëmtuar të kornesë dhe e zëvendëson atë me një të shëndoshë.

Lexo më shumë
Transplanti i Mëlçisë

Transplanti i Mëlçisë

Transplanti i mëlçisë është një operacion që zëvendëson plotësisht ose pjesërisht mëlçinë e sëmurë të një pacienti me një mëlçi të shëndetshme nga një person tjetër.

Lexo më shumë
Çka duhet të dini para se të vendosni për Ngushtimin e Stomakut?

Çka duhet të dini para se të vendosni për Ngushtimin e Stomakut?

Një nga arsyet që procedura e mëngës gastrike është bërë opsioni më i popullarizuar për humbjen e peshës është thjeshtësia relative e kryerjes së procedurës në krahasim me shumë forma të tjera të kirurgjisë bariatrike.

Lexo më shumë
Shëroni diabetin me Transit Bipartition

Shëroni diabetin me Transit Bipartition

Kirurgjia Transit Bipartition është një metodë kirurgjikale metabolike e zhvilluar për trajtimin e diabetit të tipit 2 dhe gjeneron humbjen e peshës së pacientëve obezë me BMI më të lartë se 30.

Lexo më shumë
Merrni kontrollin e jetës suaj dhe fitoni lirinë nga gjërat që ju rëndojnë: Reduktimi dhe Rimodelimi i gjoksit

Merrni kontrollin e jetës suaj dhe fitoni lirinë nga gjërat që ju rëndojnë: Reduktimi dhe Rimodelimi i gjoksit

Askush nuk duhet të jetojë me shqetësime të asnjë lloji. Parehatia fizike dhe emocionale dhe komplikimet shëndetësore për shkak të gjinjve të mëdhenj mund të ndërhyjnë në jetën tuaj të përditshme.

Lexo më shumë
Tani dhe më Vonë: Dallimi mes Fertilizimit in Vitro dhe Ngrirjes së Vezëve

Tani dhe më Vonë: Dallimi mes Fertilizimit in Vitro dhe Ngrirjes së Vezëve

IVF, ose fekondimi in vitro, dhe ngrirja e vezëve janë aktualisht metoda shumë tipike për ngjizjen e një fëmije. Por kjo nuk do të thotë se këto terapi të fertilitetit janë gjithmonë të thjeshta.

Lexo më shumë
Sëmundja e Parkinsonit

Sëmundja e Parkinsonit

Sëmundja e Parkinsonit është një çrregullim që prek sistemin nervor në mënyrë progressive. Çrregullimi prek disa zona të trurit, veçanërisht një zonë të quajtur substantia nigra që kontrollon ekuilibrin dhe lëvizjen.

Lexo më shumë
Gjithçka që duhet të dini per Ekzotropinë

Gjithçka që duhet të dini per Ekzotropinë

Ekzotropia është një formë e strabizmit, një shtrembërim i syve. Nëse keni ekzotropi, një ose të dy sytë tuaj kthehen nga jashtë (drejt veshëve).

Lexo më shumë
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:13
Filloni Bisedën
Viber