Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji

Prof. Dr. Savas Ceylan

Edukimi dhe Ekspertiza

· Fakulteti i Mjekësisë Universiteti Hacettepe, 1981

· Universiteti Teknik Karadeniz Fakulteti i Mjekësisë – Specializimi, 1987

· Universiteti Teknik Karadeniz Asistent i Fakultetit të Mjekësisë - Asoc. Dr., 1989

· Universiteti Teknik Karadeniz Fakulteti i Mjekësisë - Assoc. Prof Dr., 1992

· Universiteti Kocaeli Fakulteti i Mjekësisë - Prof Dr., 1998

 

Përvoja

· Mjek Specialist i Spitalit Numune Trabzon, 1989-1992

· Universiteti Teknik Karadeniz, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Neurokirurgjisë Asistent Profesor, 1989-1992

· Universiteti Teknik Karadeniz Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Neurokirurgjisë Assoc.Prof.Dr, 1992-1994

· Universiteti Kocaeli Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Neurokirurgjisë Assoc.Prof.Dr. Kreu i departamentit, 1994-1998

· Universiteti Kocaeli Fakulteti i Mjekësisë Neurokirurgji USA Prof.Dr. Kreu i departamentit, 1998-2024

· Universiteti Kocaeli, Fakulteti i Mjekësisë Kryemjek i spitalit, 1997

· Aktualisht punon në Spitalin Medical Park si Prof. Dr., 2024

 

Përvoja në vendet e huaja

· Observer, Qendra Midland për Neurokirurgji- Neurologji, Birmingham, MB 1993-1993

· Trajnim për Syringomyelia me Bernard Williams MD

· Trajnim për neurokirurgji stereotaksike me Edward R. Hitchcock MD

 

Përvoja klinike

· Ka kryer 5629 raste endoskopike midis gushtit 1997 dhe shkurtit 2024.

· 4384 Adenoma e hipofizës

· 209 Kist i Kleft Rathke

· 152 Kraniofaringioma

· 121 Chordoma/Kondrosarkoma

· 98 Tuberculum Sella Meningioma dhe patologji të tjera të zonës së Hipofizës

 

Anëtarësitë profesionale

· AANS

· SNQ

· Academia Eurasiana Neurochirurgica

· IFNE

· Komiteti i bazës së kafkës WFNS

· Shoqata Turke e Neurokirurgjisë

· Shoqata e Shoqatës së Kirurgjisë së Sistemit Nervor

 

Presidencat

· 2011-2012, Kryesia e Shoqatës së Kirurgjisë së Sistemit Nervor

· 2018-2021, Kryesia e Shoqatës së Neurokirurgjisë Turke

 

Çmimet

· Çmimi i Shërbimit të Shoqatës Turke të Neurokirurgjisë 2016 Kongresi i 30-të Shkencor i Shoqatës Turke të Neurokirurgjisë

· 2011 Çertifikatë Mirënjohje për Publikimin Shkencor të Universitetit Kocaeli

· Çertifikatë Mirënjohjeje për Publikimin Shkencor të Rektoratit të Universitetit Kocaeli

 

Fushat e ekspertizës:

· Kirurgjia e Gjëndrrës së Hipofizës

· Kirurgjia e Bazës së Kafkës

· Kirurgjia e Tumorit të Trurit

· Kirurgjia Vaskulare

· Kirurgjia e Shtyllës Kurrizore

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Savas Ceylan, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Savas Ceylan Artikuj

1. Caklili M, Uzuner A, Yilmaz E, Ozturk SD, Cizmecioglu Jones F, Balci S, İçli D, Ergen A, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Surgical outcome and follow-up results of 53 pediatric craniopharyngioma cases: a single center study J Neurosurg Pediatr. Accepted Date: 2023.10.23

2. Hamiyet Yilmaz, Mustafa Demirpence, Umit Belet, Ibrahim Ozkilic, Ayfer Colak, Savas Ceylan, Muammer Sarıkaya, Erdem Yasar. Prevalence of endocrine disorders in 304 premenopausal women referred with oligomenorrhoea. Endokrynologia Polska, 2023. Doi: 10.5603/ep.96737. Published online: 2023-12-11

3. Kilci F, Jones JH, Çaklılı M, Ceylan S, Çizmecioğlu-Jones FM. Clinical and therapeutic outcomes of pituitary adenomas: a single pituitary center experience. Endocrine. 2023 Oct 2. doi: 10.1007/s12020-023-03523-3. Epub ahead of print. PMID: 37779166.

4. Ergen A, Kaya Ergen S, Gunduz B, Subasi S, Caklili M, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Retinal vascular and structural recovery analysis by optical coherence tomography angiography after endoscopic decompression in sellar/parasellar tumors. Sci Rep. 2023 Sep 1;13(1):14371. doi: 10.1038/s41598-023-40956-2. PMID: 37658097; PMCID: PMC10474160.

5. Sözen M, Bayrak BY, Selek A, Şen HE, Çetinarslan B, Cantürk Z, Civriz AH, Balcı S, Gezer E, Köksalan D, Ceylan S. A reference center study in thyrotropin-secreting pituitary adenomas: clinicopathological, therapeutic and long-term term follow-up outcomes. Endocrine. 2023 Dec;82(3):622-630. doi: 10.1007/s12020-023-03480-x. Epub 2023 Aug 10. PMID: 37561380.

6. Emengen A, Anik I, Kokturk S, Karson A, Yilmaz E, Basaran E, Caklili M, Anik Y, Ceylan S, Cabuk B, Ceylan S. Investigation of Demyelination and Remyelination Processes of the Compressed Optic Chiasm: An Experimental Model. Turk Neurosurg. 2023;33(5):811-820. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.41743-22.2. PMID: 37309627.

7. Caklili M, Yilmaz E, Duman Ozturk S, Uzuner A, Yildirim P, Cizmecioglu Jones FM, Tas A, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Outcomes of Endoscopic Transsphenoidal Approach for More Aggressive Pediatric Pituitary Adenomas: Early- and Late-Term Results from a Single Center Experience. World Neurosurg. 2023 Aug;176:e623-e633. doi: 10.1016/j.wneu.2023.05.111. Epub 2023 Jun 2. PMID: 37271260.

8. Ünal M, Selek A, Sözen M, Gezer E, Köksalan D, Canturk Z, Cetinarslan B, Çabuk B, Anık I, Ceylan S. Recurrent Cushing's Disease in Adults: Predictors and Long-Term Follow-Up. Horm Metab Res. 2023 Aug;55(8):520-527. doi: 10.1055/a-2047-6017. Epub 2023 Apr 4. PMID: 37015254.

9. Altintas Taslicay C, Dervisoglu E, Cam I, Yaprak Bayrak B, Mese I, Anik I, Ceylan S, Anik Y. Differentiation of pure cystic sellar lesions on magnetic resonance imaging. Neuroradiol J. 2023 Oct;36(5):533-540. doi: 10.1177/19714009221147223. Epub 2023 Mar 9. PMID: 36891824; PMCID: PMC10569204.

10. Ergen A, Caklili M, Uzuner A, Kurnaz Ozbek S, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Endoscopically operated 15 ventral skull-base dermoid and epidermoid cysts: Outcomes of a case series and technical note. Neurochirurgie. 2023 Mar;69(2):101424. doi: 10.1016/j.neuchi.2023.101424. Epub 2023 Mar 1. PMID: 36868134.

11. Caklili M, Emengen A, Yilmaz E, Genc H, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Endoscopic Endonasal Approach Limitations and Evolutions for Tuberculum Sellae Meningiomas: Data from Single-Center Experience of Sixty Patients. Turk Neurosurg. 2023;33(2):272-282. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.38489-22.2. PMID: 36622191.

12. Gezer E, Cantürk Z, Selek A, Çetinarslan B, Sözen M, Elen Ö, Anık İ, Ceylan S. The association of bone mineral density Z-score with the early postoperative remission and characteristics of bone mineral loss in patients with Cushing's disease: a retrospective study. Croat Med J. 2022 Dec 31;63(6):578-583. doi: 10.3325/cmj.2022.63.578. PMID: 36597570; PMCID: PMC9837727.

13. Uzuner A, Yilmaz E, Caklili M, Selek A, Aydemir F, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Endoscopic Transnasal Approach for Microprolactinomas with Experience of 105 Cases in a Single Center: Paradigmal Shift for Conventional Medical Therapy. World Neurosurg. 2023 Feb;170:e858-e867. doi: 10.1016/j.wneu.2022.12.003. Epub 2022 Dec 5. PMID: 36481446.

14. Gezer E, Çetinarslan B, Cantürk Z, Selek A, Sözen M, Köksalan D, Bekiroğlu A, Anik I, Ceylan S. May the SAGIT® instrument be used as a preoperative prognostic tool in patients with acromegaly? Minerva Endocrinol (Turin). 2022 Oct 26. doi: 10.23736/S2724-6507.22.03888-X. Epub ahead of print. PMID: 36285746.

15. Sen HE, Ceylan EC, Atayev S, Sozen M, Bayrak BY, Cetinarslan B, Anik Y, Icli AD, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. The Endoscopic Endonasal Transsphenoidal Approach for Thyrotropin-Secreting Pituitary Adenomas: Single-Center Experience and Clinical Outcomes of 49 Patients. World Neurosurg. 2022 Nov;167:e1275-e1283. doi: 10.1016/j.wneu.2022.09.027. Epub 2022 Sep 9. PMID: 36096394.

16. Yilmaz E, Emengen A, Ceylan EC, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Endoscopic transnasal surgery in optic pathway gliomas located in the chiasma-hypothalamic region: case series of ten patients in a single-center experience and endoscopic literature review. Childs Nerve Syst. 2022 Nov;38(11):2071-2082. doi: 10.1007/s00381-022-05665-7. Epub 2022 Sep 10. PMID: 36087131.

17. Ceylan S, Sen HE, Cabuk B, Anik I. Choice of the Surgical Approach and Capsule Dissection in Giant Pituitary Adenomas. World Neurosurg. 2022 Jul;163:85-86. doi: 10.1016/j.wneu.2022.04.077. Epub 2022 Apr 22. PMID: 35588641.

18. Kahilogullari G, Bayatli E, Geyik M, Cabuk B, Beton S, Gunaldi O, Tanrıverdi O, Cetinalp NE, Tarkan O, Yıldırım AE, Güner YE, Nehir A, Goksu E, Akyuz M, Isikay İ, Duz B, Celtikci E , Kertmen H, Köktekir E, Camlar M, Bahçecioğlu Mutlu AB, Cansız Ersoz C, Bozdag SC, Berker M, Ceylan S. Endonasal endoscopic approach for sellar metastatic pathologies: a national observation. Br J Neurosurg. 2023 Apr;37(2):206-212. doi: 10.1080/02688697.2022.2077310. Epub 2022 May 18. PMID: 35582922.

19. Gezer E, Çabuk B, Bayrak BY, Cantürk Z, Çetinarslan B, Selek A, Sözen M, Köksalan D, Ceylan S. Xanthomatous Hypophysitis Secondary to a Ruptured Rathke's Cleft Cyst: A Case Report. Brain Tumor Res Treat. 2022 Jan;10(1):48-54. doi: 10.14791/btrt.2022.10.e24. PMID: 35118849; PMCID: PMC8819468.

20. Cabuk B, Kaya NS, Polat C, Geyik AM, Icli D, Anik I, Ceylan S. Outcome in pituitary apoplexy patients, stratified by delay between symptom appearance and surgery: A single center retrospective analysis. Clin Neurol Neurosurg. 2021 Nov;210:106991. doi: 10.1016/j.clineuro.2021.106991. Epub 2021 Oct 14. PMID: 34700278.

21. Ceylan S, Sen HE, Ozsoy B, Ceylan EC, Ergen A, Selek A, Anik Y, Balci S, Cabuk B, Anik I. Endoscopic approach for giant pituitary adenoma: clinical outcomes of 205 patients and comparison of two proposed classification systems for Preoperative prediction of extent of resection. J Neurosurg. 2021 Sep 17;136(3):786-800. doi: 10.3171/2021.3.JNS204116. PMID: 34534953.

22. Ceylan S, Emengen A, Caklili M, Ergen A, Yılmaz E, Uzuner A, Icli D, Cabuk B, Anik I. Operative nuances and surgical limits of the endoscopic approach to clival chordomas and chondrosarcomas: A single-center experience of 72 patients . Clin Neurol Neurosurg. 2021 Sep;208:106875. doi: 10.1016/j.clineuro.2021.106875. Epub 2021 Aug 5. PMID: 34388599.

23. Caklili M, Emengen A, Cabuk B, Anik I, Ceylan S. Endoscopic Transorbital Approach to the Cavernous Sinus Lateral Compartment (Anatomical Cadaver Study). Turk Neurosurg. 2021;31(5):813-819. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.34972-21.2. PMID: 34374985.

24. Yaprak Bayrak B, Özcan E, Vural Ç, Emengen A, Çabuk B, Ceylan S. A single-center experience with giant cell tumors of sphenoid bone and clivus. Tumori. 2021 Dec;107(6):NP94-NP100. doi: 10.1177/03008916211024357. Epub 2021 Aug 10. PMID: 34374310.

25. Ceylan S, Caklili M, Emengen A, Yilmaz E, Anik Y, Selek A, Cizmecioglu F, Cabuk B, Anik I. An endoscopic endonasal approach to craniopharyngioma via the infrachiasmatic corridor: a single center experience of 84 patients. Acta Neurochir (Wien). 2021 Aug;163(8):2253-2268. doi: 10.1007/s00701-021-04832-0. Epub 2021 Apr 8. PMID: 33830341.

26. Gezer E, Çetinarslan B, Selek A, Cantürk Z, Sözen M, Elen Ö, Baydemir C, Çabuk B, Ceylan S. The association between insulin-like growth factor 1 levels within reference range and early postoperative remission rate in patients with Cushing's disease . Endocr Res. 2021 Aug;46(3):92-98. doi: 10.1080/07435800.2021.1883056. Epub 2021 Feb 9. PMID: 33560156.

27. Gezer E, Cantürk Z, Selek A, Çetinarslan B, Tarkun İ, Sözen M, Kiraz U, Gürbüz YS, Ceylan S, Çabuk B. Cushing's disease due to a pituitary adenoma as a component of collision tumor: A case report and review of the literature. J Med Case Rep. 2020 May 19;14(1):59. doi: 10.1186/s13256-020-02382-0. PMID: 32423480; PMCID: PMC7236304.

28. Trabzonlu L, Agirlar Trabzonlu T, Gurbuz Y, Ceylan S. ACTH-Cell Pituitary Adenoma With Signet Ring Cells: A Rare Case Report and Review of The Literature. Appl Immunohistochem Mol Morphol. 2020 Feb;28(2):e13-e16. doi: 10.1097/PAI.0000000000000639. PMID: 32044887.

29. Cabuk B, Anik I, Kokturk S, Ceylan S, Ceylan S. Anatomic and histologic features of diaphragma sellae that affects the suprasellar extension. J Clin Neurosci. 2020 Jan;71:234-244. doi: 10.1016/j.jocn.2019.11.014. Epub 2019 Dec 13. PMID: 31843433.

30. Cabuk B, Caklılı M, Anık I, Ceylan S, Celik O, Ustün C. Primary pituitary abscess case series and a review of the literature. Neuro Endocrinol Lett. 2019 Oct;40(2):99-104. PMID: 31785217.

31. Celik O, Kalfa M, Celebi ARC, Cabuk B, Ceylan S. Granulomatosis With Polyangiitis as an Uncommon Cause of Panhypopituitarism. J Clin Rheumatol. 2019 Dec;25(8):e145-e146. doi: 10.1097/RHU.00000000000000766. PMID: 31764508.

32. Gezer E, Selek A, Cetinarslan B, Canturk Z, Tarkun I, Ceylan S. The coexistence of infundibular pituicytoma and Cushing's disease due to pituitary adenoma: A case report. Endocr Regul. 2019 Oct 1;53(4):263-267. doi: 10.2478/enr-2019-0026. PMID: 31734654.

33. Cabuk B, Selek A, Emengen A, Anik I, Canturk Z, Ceylan S. Clinicopathologic Characteristics and Endoscopic Surgical Outcomes of Symptomatic Rathke's Cleft Cysts. World Neurosurg. 2019 Dec;132:e208-e216. doi: 10.1016/j.wneu.2019.08.196. Epub 2019 Sep 4. PMID: 31493602.

34. Ceylan S, Anik I, Cabuk B, Caklili M, Anik Y. Extension Pathways of Pituitary Adenomas with Cavernous Sinus Involvement and Its Surgical Approaches. World Neurosurg. 2019 Jul;127:e986-e995. doi: 10.1016/j.wneu.2019.04.013. Epub 2019 Apr 6. PMID: 30965171.

35. Selek A, Cetinarslan B, Canturk Z, Tarkun I, Hanazay Y, Vural C, Anik I, Ceylan S. The effect of somatostatin analogues on Ki-67 levels in GH-secreting adenomas. Growth Horm IGF Res. 2019 Apr;45:1-5. doi: 10.1016/j.ghir.2019.01.001. Epub 2019 Jan 30. PMID: 30731342.

36. Anik I, Anik Y, Cabuk B, Dana A, Gokbel A, Ozdamar D, Cirak M, Ceylan S. The Predictor Role of the Aqueduct Cerebrospinal Fluid Flow on Endoscopic Third Ventriculostomy: Explication on Assumption Physical Model. Turk Neurosurg. 2018;28(6):963-969. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.22169-17.2. PMID: 29634077.

37. Selek A, Cetinarslan B, Canturk Z, Tarkun I, Akyay OZ, Cabuk B, Ceylan S. The Utility of Preoperative ACTH/Cortisol Ratio for the Diagnosis and Prognosis of Cushing's Disease. J Neurosci Rural Pract. 2018 Jan-Mar;9(1):106-111. doi: 10.4103/jnrp.jnrp_308_17. PMID: 29456353; PMCID: PMC5812132.

38. Anik I, Anik Y, Cabuk B, Caklili M, Pirhan D, Ozturk O, Cirak M, Ceylan S. Visual Outcome of an Endoscopic Endonasal Transsphenoidal Approach in Pituitary Macroadenomas: Quantitative Assessment with Diffusion Tensor Imaging Early and Long-Term Results. World Neurosurg. 2018 Apr;112:e691-e701. doi: 10.1016/j.wneu.2018.01.134. Epub 2018 Feb 22. PMID: 29408649.

39. Anik I, Cabuk B, Gokbel A, Selek A, Cetinarslan B, Anik Y, Ceylan S. Endoscopic Transsphenoidal Approach for Acromegaly with Remission Rates in 401 Patients: 2010 Consensus Criteria. World Neurosurg. 2017 Dec;108:278-290. doi: 10.1016/j.wneu.2017.08.182. Epub 2017 Sep 5. PMID: 28887283.

40. Cabuk B, Ceylan S, Anik I, Tugasaygi M, Kizir S. A Haptic Guided Robotic System for Endoscope Positioning and Holding. Turk Neurosurg. 2015;25(4):601-7. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.13290-1. PMID: 26242338.

41. Gültekin GD, Çabuk B, Vural Ç, Ceylan S. Matrix metalloproteinase-9 and tissue inhibitor of matrix metalloproteinase-2: Prognostic biological markers in invasive prolactinomas. J Clin Neurosci. 2015 Aug;22(8):1282-7. doi: 10.1016/j.jocn.2015.02.021. Epub 2015 Jun 10. PMID: 26071077.

42. Koc K, Cabuk B, Anik İ, Sarisoy HT, Gumustas S, Ciftci E, Ceylan S. Detection and Evaluation of Intracranial Aneurysms with 3D-CT Angiography and Compatibility of Simulation View with Surgical Observation. Turk Neurosurg. 2015;25(3):410-8. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.10410-14.3. PMID: 26037181.

43. Yilmaz M, Vural E, Koc K, Ceylan S. Cavernous sinus invasion and effect of immunohistochemical features on remission in growth hormone secreting pituitary adenomas. Turk Neurosurg. 2015;25(3):380-8. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.9347-13.1. PMID: 26037177.

44. Ceylan S, Anik I, Koc K, Cabuk B. Extended endoscopic transsphenoidal approach infrachiasmatic corridor. Neurosurg Rev. 2015 Jan;38(1):137-47; discussion 147. doi: 10.1007/s10143-014-0576-0. Epub 2014 Oct 11. PMID: 25301446.

45. Ceylan S, Anik I, Koc K, Ciftci E, Cabuk B. Endoscopic approach to cavernous sinus aneurysm. Turk Neurosurg. 2013;23(3):404-6. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.5503-11.1. PMID: 23756985.

46. Ceylan S, Cabuk B, Koc K, Anik I, Vural C. Endoscopic distinction between capsule and pseudocapsule of pituitary adenomas. Acta Neurochir (Wien). 2013 Sep;155(9):1611-9; discussion 1619. doi: 10.1007/s00701-013-1754-5. Epub 2013 May 18. PMID: 23686633.

47. Köktürk S, Ceylan S, Etus V, Yasa N, Ceylan S. Morinda citrifolia L. (noni) and memantine attenuate periventricular tissue injury of the fourth ventricle in hydrocephalic rabbits. Neural Regen Res. 2013 Mar 25;8(9):773-82. doi: 10.3969/j.issn.1673-5374.2013.09.001. PMID: 25206724; PMCID: PMC4146082.

48. Anik I, Koc K, Cabuk B, Ceylan S. Endoscopic transphenoidal approach for fibrous dysplasia of clivus, tuberculum sellae and sphenoid sinus; report of three cases. Turk Neurosurg. 2012;22(5):662-6. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.4060-10.0. PMID: 23015349.

49. Ozdamar D, Etus V, Ceylan S, Solak M, Toker K. Anaesthetic considerations and perioperative features of endoscopic third ventriculostomy in infants: analysis of 57 cases. Turk Neurosurg. 2012;22(2):148-55. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.4118-11.1. PMID: 22437287.

50. Ceylan S, Anik I, Koc K, Kokturk S, Ceylan S, Cine N, Savli H, Sirin G, Sam B, Gazioglu N. Microsurgical anatomy of membranous layers of the pituitary gland and the expression of extracellular matrix collagenous proteins. Acta Neurochir (Wien). 2011 Dec;153(12):2435-43; discussion 2443. doi: 10.1007/s00701-011-1182-3. Epub 2011 Oct 5. PMID: 21969225.

51. Etus V, Solakoglu S, Ceylan S. Ultrastructural changes in the Liliequist membrane in the hydrocephalic process and its implications for the endoscopic third ventriculostomy procedure. Turk Neurosurg. 2011;21(3):359-66. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.4171-11.0. PMID: 21845572.

52. Cabuk B, Etus V, Bozkurt SU, Sav A, Ceylan S. Neuroprotective effect of memantine on hippocampal neurons in infantile rat hydrocephalus. Turk Neurosurg. 2011;21(3):352-8. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.4119-11.1. PMID: 21845571.

53. Ceylan S, Anik I, Koc K. A new endoscopic surgical classification and invasion criteria for pituitary adenomas involving the cavernous sinus. Turk Neurosurg. 2011;21(3):330-9. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.4149-11.0. PMID: 21845568.

54. Anik I, Kokturk S, Genc H, Cabuk B, Koc K, Yavuz S, Ceylan S, Ceylan S, Kamaci L, Anik Y. Immunohistochemical analysis of TIMP-2 and collagen types I and IV in experimental spinal cord ischemia-reperfusion injury in rats. J Spinal Cord Med. 2011;34(3):257-64. doi: 10.1179/107902611X12972448729648. PMID: 21756563; PMCID: PMC3127370.

55. Anık I, Ceylan S, Koc K, Anık Y, Etus V, Genc H. Membranous structures affecting the success of endoscopic third ventriculostomy in adult aqueductus sylvii stenosis. Minim Invasive Neurosurg. 2011 Apr;54(2):68-74. doi: 10.1055/s-0031-1277172. Epub 2011 Jun 7. PMID: 21656441.

56. Anik I, Ceylan S, Koc K, Tugasaygi M, Sirin G, Gazioglu N, Sam B. Microsurgical and endoscopic anatomy of Liliequist's membrane and the prepontine membranes: cadaveric study and clinical implications. Acta Neurochir (Wien). 2011 Aug;153(8):1701-11. doi: 10.1007/s00701-011-0978-5. Epub 2011 Mar 6. PMID: 21380853.

57. Anik I, Etus V, Anik Y, Ceylan S. Role of interpeduncular and prepontine cistern cerebrospinal fluid flow measurements in prediction of endoscopic third ventriculostomy success in pediatric triventricular hydrocephalus. Pediatr Neurosurg. 2010;46(5):344-50. doi: 10.1159/000323413. Epub 2011 Feb 24. PMID: 21346397.

58. Anik I, Anik Y, Koc K, Ceylan S, Genc H, Altintas O, Ozdamar D, Baykal Ceylan D. Evaluation of early visual recovery in pituitary macroadenomas after endoscopic endonasal transphenoidal surgery: Quantitative assessment with diffusion tensor imaging (DTI). Acta Neurochir (Wien). 2011 Apr;153(4):831-42. doi: 10.1007/s00701-011-0942-4. Epub 2011 Jan 26. PMID: 21267606.

59. Ceylan S, Koc K, Anık I. Extended endoscopic transphenoidal approach for tuberculum sellae meningiomas. Acta Neurochir (Wien). 2011 Jan;153(1):1-9. doi: 10.1007/s00701-010-0788-1. Epub 2010 Sep 7. PMID: 20820821.

60. Anik I, Koc K, Anik Y, Yildiz DK, Ceylan S. Tectocerebellar dysraphism with vermian encephalocele. J Child Neurol. 2010 Nov;25(11):1411-4. doi: 10.1177/0883073810367828. Epub 2010 May 5. PMID: 20445194.

61. Koc K, Anik I, Bozkurt SU, Ercin C, Ceylan S. Effect of smoking on rat basilar artery: correlation with inducible nitric oxide synthase and endothelin converting enzyme-1. Turk Neurosurg. 2009 Oct;19(4):393-9. PMID: 19847761.

62. Ceylan S, Koc K, Anik I. Endoscopic endonasal transsphenoidal approach for pituitary adenomas invading the cavernous sinus. J Neurosurg. 2010 Jan;112(1):99-107. doi: 10.3171/2009.4.JNS09182. Erratum in: J Neurosurg. 2010 Jan;112(1):210. PMID: 19480546.

63. Ceylan S, Koc K, Anik I. Extended endoscopic approaches for midline skull-base lesions. Neurosurg Rev. 2009 Jul;32(3):309-19; discussion 318-9. doi: 10.1007/s10143-009-0201-9. Epub 2009 Apr 30. PMID: 19408020.

64. Koc K, Anik I, Altintas O, Ceylan S. Endoscopic optic nerve decompression for idiopathic intracranial hypertension in two cases: case report. Minim Invasive Neurosurg. 2008 Apr;51(2):72-5. doi: 10.1055/s-2007-1004570. PMID: 18401817.

65. Koç K, Ceylan S. Arteriovenous malformation associated with multiple aneurysms including anterior communicating artery aneurysm located in the third ventricle: a case report. Turk Neurosurg. 2008 Jan;18(1):61-4. PMID: 18382981.

66. Balikci M, Koc K, Anik I, Anik Y, Cekmen MB, Yazir Y, Ceylan S, Ceylan S. Biochemical effects of experimental epidural hematoma on brain parenchyma of rats. Neurol Res. 2008 Jun;30(5):450-6. doi: 10.1179/016164107X251637. PMID: 18241527.

67. Koc K, Anik I, Cabuk B, Ceylan S. Fluorescein sodium-guided surgery in glioblastoma multiforme: a prospective evaluation. Br J Neurosurg. 2008 Feb;22(1):99-103. doi: 10.1080/02688690701765524. PMID: 18224529.

68. Koç K, Anik I, Anik Y, Ceylan S. Familial syringomyelia in two siblings: case report. Turk Neurosurg. 2007 Oct;17(4):251-4. PMID: 18050067.

69. Koç K, Anik Y, Anik I, Cabuk B, Ceylan S. Chiari 1 malformation with syringomyelia: correlation of phase-contrast cine MR imaging and outcome. Turk Neurosurg. 2007 Jul;17(3):183-92. PMID: 17939105.

70. Koc K, Anik I, Akansel Q, Anik Y, Ceylan S. Massive intracerebral haemorrage due to developmental venous anomaly. Br J Neurosurg. 2007 Aug;21(4):403-5. doi: 10.1080/02688690701468707. PMID: 17676463.

71. Etus V, Tugay M, Utkan T, Ceylan S, Gacar N. The effect of hydrocephalus on lower esophageal sphincter smooth muscle reactivity: experimental study. J Pediatr Surg. 2007 Mar;42(3):505-9. doi: 10.1016/j.jpedsurg.2006.10.057. PMID: 17336188.

72. Koc K, Anik I, Ozdamar D, Cabuk B, Keskin G, Ceylan S. The learning curve in endoscopic pituitary surgery and our experience. Neurosurg Rev. 2006 Oct;29(4):298-305; discussion 305. doi: 10.1007/s10143-006-0033-9. Epub 2006 Aug 26. Erratum in: Neurosurg Rev. 2007 Jan;30(1):96. Kenan, Koc [corrected to Koc, Kenan]; Ihsan, Anik [corrected to Anik, Ihsan]; Dilek, Ozdamar [corrected to Ozdamar, Dilek]; Burak, Cabuk [corrected to Cabuk, Burak]; Gurkan, Keskin [corrected to Keskin, Gurkan]; Savas, Ceylan [corrected to Ceylan, Savas]. PMID: 16937143.

73. Etus V, Sarisoy HT, Ceylan S. Surgical technique and outcome in cervical and thoracic myelomeningocoele surgery. J Clin Neurosci. 2006 Jul;13(6):643-7; discussion 648. doi: 10.1016/j.jocn.2005.06.016. Epub 2006 Jun 23. PMID: 16797990.

74. Evliyaoğlu C, Ilbay K, Ercin C, Ceylan S. Primary cranial vault lymphoma presenting as a traumatic subdural hematoma. Zentralbl Neurochir. 2006 Feb;67(1):26-9. doi: 10.1055/s-2005-872511. PMID: 16518748.

75. Etus V, Ceylan S. The role of endoscopic third ventriculostomy in the treatment of triventricular hydrocephalus seen in children with achondroplasia. J Neurosurg. 2005 Sep;103(3 Suppl):260-5. doi: 10.3171/ped.2005.103.3.0260. PMID: 16238080.

76. Etus V, Ceylan S. Success of endoscopic third ventriculostomy in children less than 2 years of age. Neurosurg Rev. 2005 Oct;28(4):284-8. doi: 10.1007/s10143-005-0407-4. Epub 2005 Jul 22. PMID: 16041551.

77. Altintas O, Etus V, Etus H, Ceylan S, Caglar Y. Risk of strabismus and ambylopia in children with hydrocephalus. Graefes Arch Clin Exp Ophthalmol. 2005 Dec;243(12):1213-7. doi: 10.1007/s00417-005-0001-z. Epub 2005 Jul 8. PMID: 16003519.

78. Etus V, Ilbay K, Akansel G, Ceylan S, Ceylan S. Double myelomeningocele in a neonate: Case report and review of the literature. Clin Neurol Neurosurg. 2006 Sep;108(6):595-600. doi: 10.1016/j.clineuro.2005.04.009. Epub 2005 Jun 4. PMID: 15936872.

79. Anik I, Anik Y, Koc K, Ceylan S. Agenesis of sphenoid sinuses. Clin Anat. 2005 Apr;18(3):217-9. doi: 10.1002/ca.20096. PMID: 15768410.

80. Ilbay K, Etus V, Yildiz K, Ilbay G, Ceylan S. Topical application of mitomycin C prevents epineural scar formation in rats. Neurosurg Rev. 2005 Apr;28(2):148-53. doi: 10.1007/s10143-004-0370-5. Epub 2004 Dec 3. PMID: 15580369.

81. Etus V, Tugay M, Utkan T, Muezzinoglu B, Ceylan S. Foregut smooth muscle reactivity changes in the hydrocephalus-induced infantile rats. J Surg Res. 2004 May 15;118(2):197-202. doi: 10.1016/j.jss.2004.01.007. PMID: 15100009.

82. Ilbay K, Evliyaoglu C, Etus V, Ozkarakas H, Ceylan S. Abnormal bony protuberance of anterior atlas causing dysphagia. A rare congenital anomaly. Spinal Cord. 2004 Feb;42(2):129-31. doi: 10.1038/sj.sc.3101549. PMID: 14765147.

83. Etus V, Ceylan S, Ceylan S. Association of spondylocostal dysostosis and type I split cord malformation. Neurol Sci. 2003 Oct;24(3):134-7. doi: 10.1007/s10072-003-0099-x. PMID: 14600825.

84. Etus V, Altug T, Belce A, Ceylan S. Green tea polyphenol (-)-epigallocatechin gallate prevents oxidative damage on periventricular white matter of infantile rats with hydrocephalus. Tohoku J Exp Med. 2003 Aug;200(4):203-9. doi: 10.1620/tjem.200.203. PMID: 14580151.

85. Etus V, Kurtkaya O, Koc K, Ciftci E, Sav A, Ceylan S. Multisegmental spinal leptomeningeal fibrosis in Riedel thyroiditis. Case illustration. J Neurosurg. 2003 Apr;98(3 Suppl):299. doi: 10.3171/spi.2003.98.3.0299. PMID: 12691392.

86. Etus V, Akansel G, Ilbay K, Koç K, Ceylan S. Multiple sclerosis and coexisting intradural extramedullary spinal cord tumor: a case report. Neurol Sci. 2002 Sep;23(3):119-22. doi: 10.1007/s100720200037. PMID: 12391496.

87. Etuş V, Kurtkaya O, Sav A, Ilbay K, Ceylan S. Primary cerebral neuroblastoma: a case report and review. Tohoku J Exp Med. 2002 May;197(1):55-65. doi: 10.1620/tjem.197.55. PMID: 12180794.

88. Duru S, Ceylan S, Ceylan S. Comparative effects of valproic acid sodium for Chiari-like malformation at 9 and 10 days of gestation in the rat. Childs Nerve Syst. 2001 Jun;17(7):399-404. doi: 10.1007/s003810000417. PMID: 11465793.

89. Ceylan S, Duru S, Ceylan S. Valproic acid sodium-induced spina bifida occulta in the rat. Neurosurg Rev. 2001 Mar;24(1):31-4. doi: 10.1007/pl00011963. PMID: 11339465.

90. Duru S, Ceylan S, Güvenç BH. Segmental costovertebral malformations: association with neural tube defects. Report of 3 cases and review of the literature. Pediatr Neurosurg. 1999 May;30(5):272-7. doi: 10.1159/000028810. PMID: 10461076.

91. Duru S, Ceylan S, Ceylan S. Optic chiasm diastasis in a pituitary tumor. Case illustration. J Neurosurg. 1999 Feb;90(2):363. doi: 10.3171/jns.1999.90.2.0363. PMID: 9950510.

92. Ceylan S, Karakuş A, Duru S, Baykal S, Ilbay K. Reconstruction of the middle cerebral artery after excision of a giant fusiform aneurysm. Neurosurg Rev. 1998;21(2-3):189-93. doi: 10.1007/BF02389331. PMID: 9795960.

93. Ceylan S, Karakuş A, Duru S, Baykal S, Koca O. Glossopharyngeal neuralgia: a study of 6 cases. Neurosurg Rev. 1997;20(3):196-200. doi: 10.1007/BF01105564. PMID: 9297722.

94. Baykal S, Ceylan S, Usul H, Aktürk F, Değer O. Effect of thyrotropin-releasing hormone on Na(+)-K(+)-Adenosine triphosphatase activity following experimental spinal cord trauma. Neurol Med Chir (Tokyo). 1996 May;36(5):296-9. doi: 10.2176/nmc.36.296. PMID: 8710051.

95. Kuzeyli K, Duru S, Baykal S, Usul H, Ceylan S, Aktürk F. Primary intraosseous meningioma of the temporal bone in an infant. A case report. Neurosurg Rev. 1996;19(3):197-9. doi: 10.1007/BF00512053. PMID: 8875511.

96. Kuzeyli K, Duru S, Cakir E, Pekince A, Ceylan S, Aktürk F. Epidermoid cyst of the brain stem. Case report. Neurosurg Rev. 1996;19(3):179-81. doi: 10.1007/BF00512049. PMID: 8875507.

97. Baykal S, Ceylan S, Dinç H, Kuzeyli K, Soylev E, Usul H, Aktürk F. Clinical and radiological evaluation of angiographically occult, calcified intracranial vascular malformation. Case report. Neurosurg Rev. 1996;19(2):119-21. doi: 10.1007/BF00418082. PMID: 8837112.

98. Kuzeyli K, Duru S, Cakir E, Baykal S, Ceylan S, Aktürk F. Epidermoid tumor of the occipital bone. Neurosurg Rev. 1996;19(2):109-12. doi: 10.1007/BF00418080. PMID: 8837110.

99. Baykal S, Ceylan S, Dinç H, Soylev E, Usul H, Akturk F. Aneurysm of an azygos anterior cerebral artery: report of two cases and review of the literature. Neurosurg Rev. 1996;19(1):57-9. doi: 10.1007/BF00346613. PMID: 8738368.

100. Kuzeyli K, Baykal S, Duru S, Ceylan S, Aktürk F. Giant cell tumor of the fronto-parietal bone. A case report. Neurosurg Rev. 1995;18(4):265-8. doi: 10.1007/BF00383878. PMID: 8927243.

101. Kuzeyli K, Duru S, Ceylan S, Aktürk F. Solitary plasmacytoma of the skull. A case report. Neurosurg Rev. 1995;18(2):139-42. doi: 10.1007/BF00417672. PMID: 7478018.

102. Kuzeyli K, Duru S, Ceylan S, Aktürk F. Solitary plasmacytoma of the skull. A case report. Neurosurg Rev. 1995;18(2):139-42. doi: 10.1007/BF00417672. PMID: 7478018.

103. Ceylan S, Kuzeyli K, Kalelioğlu M, Aktürk F, Ozoran Y. Choroid plexus arteriovenous malformation (AVM) in a newborn. Case report. Neurosurg Rev. 1993;16(3):241-3. doi: 10.1007/BF00304338. PMID: 8272215.

104. Ceylan S, Kuzeyli K, Kalelioğlu M, Aktürk F. Two unusual complications of ventriculo-peritoneal shunts. Report of two cases. Neurosurg Rev. 1993;16(3):233-5. doi: 10.1007/BF00304335. PMID: 8272213.

105. Ceylan S, Kuzeyli K, Baykal S, Akturk F. Bilateral posterior fossa epidural hematoma--report of two cases. Neurol Med Chir (Tokyo). 1992 Aug;32(9):690-2. doi: 10.2176/nmc.32.690. PMID: 1383858.

106. Ceylan S, Kuzeyli K, Ilbay K, Aktürk F. Non-operative management of acute extradural hematomas in children. J Neurosurg Sci. 1992 Apr-Jun;36(2):85-8. PMID: 1469477.

107. Ceylan S, Ilbay K, Baykal S, Ceylan S, Sener U, Ozmenoğlu M, Kalelioğlu M, Aktürk F, Komsuoğlu SS, Ozoran A. Treatment of acute spinal cord injuries: comparison of thyrotropin-releasing hormone and nimodipine. Res Exp Med (Berl). 1992;192(1):23-33. doi: 10.1007/BF02576254. PMID: 1570411.

108. Ceylan S, Ilbay K, Kuzeylï K, Kalelïoğlu M, Aktürk F, Ozoran Y. Intraventricular meningioma of the fourth ventricle. Clin Neurol Neurosurg. 1992;94(2):181-4. doi: 10.1016/0303-8467(92)90080-m. PMID: 1324820.

109. Kalelioğlu M, Ceylan S, Köksal I, Kuzeyli K, Aktürk F. Brain abscess caused by Brucella abortus and Staphylococcus aureus in a child. Infection 1990 Nov-Dec;18(6):386-7. doi: 10.1007/BF01646416. PMID: 2127588.

110. Candan S, Katelioğlu M, Ceylan S, Köksal I. Autogenic brain abscess with pneumocephalus. Infection 1990 May-Jun;18(3):191-2. doi: 10.1007/BF01642114. PMID: 2365472.

111. Ceylan S, Kalelioğlu M, Aktürk G, Aktürk F, Ceylan S. Medical treatment of acute spinal cord injuries. Res Exp Med (Berl). 1990;190(2):111-9. doi: 10.1007/pl00020013. PMID: 2112263.

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
13:00
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale