Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Prof. Dr. Türker Kılıç

Prof. Türker Kılıç është Dekan i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir dhe punon në Kompleksin Spitalor Medical Park Göztepe. Dr. Türker Kılıç punon veçanërisht në fushën e sëmundjeve cerebrovaskulare dhe tumoreve të trurit dhe është kryetar i Qendrës Kërkimore të Neurokirurgjisë, të cilën ai e themeloi.

I lindur në Bursa në vitin 1966, Dr. Kılıç përfundoi arsimin e tij mjekësor në Universitetin Hacettepe në 1991 dhe arsimin e tij të specialitetit në Universitetin Marmara, Departamenti i Neurokirurgjisë në 1997.

Ai përfundoi post-specialitetin e Neuro-onkologjisë në Universitetin e Harvardit, Brigham dhe Woman’s Hospital dhe Dana-Farber Cancer Institute në dhjetor 1998, dhe doktoraturën e tij për Anatomi në Universitetin e Marmarasë në departamentin e Anatomisë, e përfundoi në shkurt të vitit 2000.

Dr. Türker Kılıç mori Kualifikimin Evropian të Neurokirurgjisë në 1997 dhe përfundoi trajnimin bazë dhe klinik në ultrasonografinë transkraniale doppler në Gjermani në 1992 si dhe trajnimin për kirurgji me rreze Gamma-Knife në Suedi në 1995.

Dr. Kılıç ofron trajtim kirurgjik për më shumë se 600 pacientë, trajtim kirurgjik me rreze Gamma-Knife për më shumë se 1000 pacientë dhe shërbime ambulatore për më shumë se 3000 pacientë në vit.

Kërkimi i tij shkencor u vlerësua i denjë për "Çmimin më të vlefshëm të kërkimit" të Shoqatës Evropiane të Shoqatave Neurokirurgjike (EANS) në 1999, dhe "Çmimin e Hetuesit të Ri të Neuroncologjisë" të Shoqatës Amerikane të Shoqatave të Neurokirurgjisë (AANS) në 2001.

Puna e tij shkencore fitoi çmimin më të vlefshëm të punës shkencore jo-amerikane të Shoqatës së Shoqatave Amerikane Neurokirurgjike (AANS) në 2005. Dr. Kılıç punoi në astrocitoma, një nga kanceret e trurit, në Universitetin e Harvardit në 1997-1998 dhe kreu eksperimente që vërtetonin efektiviteti i një molekule që ai po punon aktualisht në astrocitoma si hulumtuesi kryesor. Pas publikimit të këtij hulumtimi në vitin 2000, molekula e studiuar u bë një ilaç dhe tani përdoret në trajtimin e disa kancereve të trurit.

Ai ishte i vetmi neurokirurg nga Turqia, punimi shkencor i të cilit u pranua në takimin AANS (Shoqata Amerikane e Neurokirurgëve) të vitit 2010.

Laboratori i Neurokirurgjisë Molekulare, të cilin ai e drejton aktualisht, ka fituar më shumë se 20 çmime dhe mbështetje R&D nga shumë institucione të ndryshme. Në laborator, i cili është një bankë tumorale ku ruhen afro 3000 inde, kryhen projekte të përbashkëta kombëtare-ndërkombëtare në fushën e sëmundjeve vaskulare të trurit dhe neuro-onkologjisë.

Dr. Kılıç është anëtar i Shoqatës Turke të Neurokirurgjisë (TND), Shoqatës Evropiane të Neurokirurgjisë (EANS), Shoqatës Amerikane të Neurokirurgjisë (AANS), Kongresit Amerikan të Neurokirurgjisë (CNS), Shoqatës Aziatike të Neuro-onkologjisë (ASNO), Shoqata e Kirurgjisë së Sistemit Nervor (SSC) dhe shumë organizata të tjera kombëtare si dhe ka anëtarësi shkencore ndërkombëtare.

Ai filloi të punojë në Kompleksin Spitalor Medical Park Göztepe në vitin 2012.

Fushat e ekspertizës:

· Kirurgjia e Bazës së Kafkës

· Kirurgji Gamma Knife

· Sëmundjet Cerebrovaskulare

· Epilepsia

· Angiografia e Trurit

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Türker Kılıç, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Articles Published in International Refereed Journals

1. Kılıç T, Özer AF, Özgen S, Pamir MN, "Brucellar Spondylitis Mimicking Lumbar Disc Herniation: Case Report", Paraplegia 33/3 p:167-169 March 1995.

2. Özek E, Köroğlu TF, Karakoç F, Kılıç T, Tangören M, Pamir MN, Başaran M, Bekiroğlu N, "Transcranial Doppler Assessment of Cerebral Blood Flow Velocity in Term Newborns", Eur J Pediatr 154: 60-63, 1995 .

3. Özek E, Özek MM, Bilgen H, Kılıç T, Pamir MN, "Neonatal Intracranial Hemorrhage Due to Rupture of Arteriovenous Malformation", Pediatric Neurology 15;53-56, 1996.

4. Kılıç T, Pamir MN, Özek MM, Zırh TA, Erzen C, "A New, More Dependable Methodology for The Use of Transcranial Doppler Ultrasonography in the Management of Subarachnoidal Hemorrhage", Acta Neurochirurgica (Wien) 138:1070-1078, 1996.

5. Kılıç T, Pamir MN, Erzen C, "MR Angiography of Persistent Trigeminal Artery, Associated with an Aneurysm", Turkish Neurosurgery 7: 91-93, 1997.

7. Kılıç T, Pamir MN, "Doppler Ultrasound in Subarachnoid Hemorrhage", Journal of Neurosurgery 89:187, 1998 (letter)

8. Kılıç T, Pamir MN, Küllü S, Eren F, Özek MM, Black P. McL, "Expression of Structural Proteins and Angiogenic Growth Factors in Cerebrovascular Anomalies", Neurosurgery Vol. 46, No.5, 1179-1192, May 2000.

9. Kılıç T, Alberta J, Zdunek PR, Acar M, Iannarelli P, O'Reilly T, Buchdunger E, Black McL P, Stiles CD, "Intracranial Inhibition on Platelet-derived Growth Factor-mediated Glioblastoma Cell Growth by an Orally Active Kinase Inhibitor of the 2-Phenylaminopyrimidine Class", Cancer Research 60, 5143-5150, September 15, 2000.

10. Kılıç T, Ekinci G, Şeker A, Elmacı İ, Erzen C, Pamir MN, "Determining Optimal MRI Follow-up after Transsphenoidal Surgery for Pituitary Adenoma: Scan at 24 Hours Postsurgery Provides Reliable Information", Acta Neurochirurgica (Wien) Volume 143, Issue 11, 1103-1126, 2001.

11. Ekinci G, Baltacıoğlu F, Kılıç T, Akpınar İ, Pamir MN, Erzen C, "A Rare Cause of Hyperprolactinemia Persistent Trigeminal Artery with Stalk-section Effect", European Radiology 11; 648-650, 2001.

12. Kılıç T, Elmacı İ, Bayri Y, Pamir MN, Erzen C, "Value of Transcranial Doppler Ultrasonography in the Diagnosis and Follow-up of Carotico-Cavernous Fistulae", Acta Neurochirurgica (Wien) Volume 143 Issue 12, 1257-1265 , 2001.

13. Elmacı İ, Kurtkaya Ö, Boran B, Kılıç T, Pamir MN, "Gliosarcoma Associated with Neurofibromatosis Type 1: A case report", Tumori 87:60-63, 2001.

14. Boran BO, Kılıç T, Peker S, Şengöz M, Erdivanlı B, Pamir MN, "Gamma Knife Radiosurgery in the Management of Brain Metastases", Turkish Neurosurgery 11(1-2): 9-17, 2001.

15. Dağçınar A, Özek MM, Karabağlı H, Kılıç T, Elmacı İ, Aydın Sav, Pamir MN, "Tumors of the Choroid Plexus", Turkish Neurosurgery 12(1-2):26-32, 2002.

16. Kılıç T, Özduman K, Elmacı İ, Sav A, Pamir MN, "Effect of Surgery on Tumor Progression and Malignant Degeneration in Hemispheric Diffuse Low-grade Astrocytomas", Journal of Clinical Neuroscience Vol:9, No:5, 549- 552, 2002.

17. Kılıç T, Elmacı İ, Özek MM, Pamir MN,"Utility of Transcranial Doppler Ultrasonography in the Diagnosis and Follow-up of Tuberculous Meningitis Related Vasculopathy", Child Nervous System 18:142-146, 2002.

18. Kılıç T, Bayri Y, Özduman K, Acar M, Diren S, Kurtkaya Ö, Ekinci G, Buğra K, Sav A, M Özek MM, Pamir MN, "Tenascin in Meningioma; Expression is Correlated with Anaplasia, VEGF Expression, and Peritumoral Edema but not with Tumor Border Shape", Neurosurgery 51:183-193, 2002.

19. Deniz ML, Kılıç T, Almaata İ, Kurtkaya Ö, Özek MM, Sav A, Pamir MN, "Expression of Growth Factors and Structural Proteins in Chordomas: b-FGF, TGF-a, and Fibronectin are Correlate with Recurrence", Neurosurgery 51: 753-760, 2002.

20. Kurtkaya-Yapıcıer Ö, Elmacı E, Boran BO, Kılıç T, Sav A, Pamir MN, "Dysembryoblastic Neuroepithelial Tumor of the Midbrain Tectum: A case report", Brain Tumor Pathology Vol 19: 97-100, 2002.

21. Ekinci G, Akpınar İN, Baltacıoğlu F, Erzen C, Kılıç T, Elmacı İ, Pamir MN, "Early Postoperative Magnetic Resonance Imaging in Glial Tumors: Prediction of Tumor Regrowth and Recurrence", European Journal Radiology 45:99-107, 2003.

22. Ekinci G, Kılıç T, Baltacıoğlu F, Elmacı İ, Altun E, Pamir MN, Erzen C, "The Transsphenoidal (Large Craniopharyngeal) Canal Associated with a Normally Functioning Pituitary Gland and Nasopharygeal Extension, Hyperprolactinemia, and Hypothalamic Hamartoma", AJR Vol 180(1):76-77, 2003.

23. Pamir MN, Kılıç T, Türe U, Özek MM, "Multimodality Management of 26 Skull-Base Chordomas with 4-year Mean Follow-up: Experience at a Single Institution", Acta Neurochir(Wien) 146:343-354, 2004.

24. Peker S, Kılıç T, Şengöz M, Pamir MN, "Radiosurgical Treatment of Cavernous Sinus Cavernous Hemangiomas", Acta Neurochir (Wien) 146:337-341, 2004.

25. Pamir MN, Peker S, Özgen S, Kılıç T, Türe U, Özek MM, "Anterior Transcallosal Approach to the Colloid Cysts of the Third Ventricle: Case Series and Review of the Literature", Zentralblatt für Neurochirurgie 65:108-115 , 2004.

26. Peker S, Özduman K, Kılıç T, Pamir MN, "Relief of Hemifacial Spasm After Radiosurgery for Intracanalicular Vestibular Schwannoma: Case Report", Minim Invas Neurosurgery, 47:235-237, 2004.

27. Pamir MN, Kılıç T, Özduman K, Türe U, "Experience of a Single Institution Treatment of Foramen Magnum Meningiomas", J Clin Neurosci 11 (8): 863-867, 2004.

28. Peker S, Abacioglu U, Bayrakli F, Kılıç T, Pamir MN, "Gamma Knife Radiosurgery for Cavernous Sinus Plasmacytoma in a Patient with Breast Cancer History.", Surg Neurol 63:174-176; discussion 176-177, 2005.

29. Peker S, Kurtkaya-Yapıcıer Ö, Kılıç T, Pamir MN, "Microsurgical Anatomy of the Lateral Walls of the Pituitary Fossa", Acta Neurochir (Wien) 147:641-649; 2005.

30. Kılıç T, Özduman K, Çavdar S, Özek MM, Pamir MN, "The Galenic Venous System: Surgical Anatomy and its Angiographic and Magnetic Resonance Venographic Correlations", European Radiology, 56(2):212-219, 2005.

31. Konya D, Yıldırım Ö, Kurtkaya Ö, Kılıç K, Black PM, Pamir MN, Kılıç T "Testing the Angiogenic Potential of Cerebrovascular Malformations By Use of a Rat Cornea Model Usefulness and Novel Assessment of Changes Over Time", Neurosurgery 56: 1339-1345; Discussion 1345-1346, 2005.

32.Jayaraman T, Berenstein V, Li (3):558-64, 2005.

33. Pamir MN, Özduman K, Belligen M, Kılıç T, Ozek MM, "Outcome Determinants of Pterional Surgery for Tuberculum Sellae Meningiomas", Acta Neurochir (Wien) 147 (11): 1121-1130, 2005.

34. Pamir MN, Kılıç T, Bayraklı F, Peker S, "Changing Treatment Strategy of Cavernous Sinus Meningiomas:Experience of a Single Institution", Surgical Neurology 64S2:S58-S66, 2005.

35. Kılıç T, Sohrabifar M, Kurtkaya O, Yıldırım O, Elmacı I, Günel M, Pamir MN, "Expression of Structural Proteins and Angiogenic Factors in Normal Arterial and Unruptured and Ruptured Aneurysm Walls", Neurosurgery Volume 57, Number 5, 2005 .

36. Pamir MN, Kılıç T, Ozek MM, Ozduman K, Türe U, "Non-Meningeal Tumors of the Cavernous sinus: A Surgical Analysis", Journal of Clinical Neuroscience, 13: 626-635, 2006

37. Şeker A, Yıldırım Ö, Kurtkaya Ö, Sav A, Günel M, Pamir MN, Kılıç T, "Expression of Integrins in Cerebral Anteriovenous and Cavernous Malformations", Neurosurgery 58(1):159-68, discussion 159-68, 2006.

38. Kılıç K, Konya D, Yıldırım Ö, Kurtkaya Ö, Sav A, Pamir MN, Kılıç T, "Inhibition of Angiogenesis Induced by Cerebral Arteriovenous Malformations Using Gamma Knife Irradiation", Journal ofNeurosurgery, March 2007, 463-69

39. Gerçek A, Yıldırım Ö, Konya D, Bozkurt S, Özgen S, Kılıç T, Sav A, Pamir MN "Effects of Parenteral Fish—Oil Emulsion (Omegaven) on Cutaneous Wound Healing in Rats Treated With Dexamethasone" Journal of Parenteral and Enteral Nutrition 2007, Vol.31 N.3

40. Pamir MN, Peker S, Kılıç T, Sengoz M. "Efficacy of Gamma-Knife Surgery for Treating Meningiomas That Involve the Superior Sagittal Sinus", Zentralbl Neurochir, May, 68-73, 2007

41. Pamir MN, Peker S, Bayraklı F, Kılıç T, Ozek MM, "Surgical Treatment of Trigeminal Schwannomas" Neurosurgical Review, , Vol. 30 No:4 329-337, August 2007

42. Pamir NM, Kılıç T, Belligen M, Peker S, Abacıoğlu U, Karabekiroğlu N, "Pituatary Adenomas Treated with GammaKnife Radiosurgery: Volumetric Analysis of 100 Cases with Minimum 3 Years of Follow Up. Neurosurgery, Vol.61, Issue:2 , 270-280, August 2007

43. Bayrakli F, Guney I, Kılıç T, Ozek M, Pamir MN, "New Candidate Chromosomal Regions for Chordoma Development", Surg Neurol. Volume:68, Issue:4, 425-430, 20 August 2007,

44. Peker S, Bayraklı F, Kılıç T, Pamir MN, "Gamma-Knife Radiosurgery in the Treatment of Trigeminal Schwannomas", Acta Neurochir (Wien), Vol:149, Issue:11, 1133-1137 31 August 2007

45. Sun I, Sun A, Gercek A, Kılıç T., "Desmopressin-induced Hypertension as a Rare Cause of Hypertensive Encephalopathy", J Neurosurg Anesthesiol. Volume:19, Issue:4, 289-290 October 2007

46. ​​Kılıç T, Akın Akakın, "Anatomy of Cerebral Veins and Sinuses", Handbook on Cerebral Venous Thrombosis, Front Neurol Neurosci. Basel, Karger, 2008, vol 23, pp 4–15

47. Pamir MN, Belligen M, Ozduman K, Kılıç T, Ozek M. "Anterior Clinoidal Meningiomas: Analysis of 43 Consecutive Surgically Treated Cases." Acta Neurochir (Wien), 150: 625-636, 29 May 2008

48. Midi A, Sun I, Bozkurt S, Midi I, Sav A, Kılıç T, Pamir N, "The Nature of the Cavernous Hemangioma and Comparison Mr Image and Ki-67 Proliferating Index", Journal of Neurological Sciences-Turkish, V : 25/1, 6-10, 2008

49. Midi A, Belligen M, Sav A, Bozkurt S, Midi I, Kılıç T, "Giant Cell Glioblastoma; Long-Term Survival, and Correlation With Usual Glioblastoma", Journal of Neurological Sciences-Turkish, V: 25/4, 272-282, 2008

50. Bicer A, Guclu B, Ozkan A, Kurtkaya O, Pamir MN, Kılıç T, "Expressions of Angiogenesis Associated Matrix Metalloproteinases and Extracellular Matrix Proteins in Cerebral Vascular Malformations", Journal of Clinical Neuroscience, 17(2) 232-6, 2010

51. Karabagli H, Genc A, Karabagli P, Abacioglu U, Seker A, Kılıç T, "Outcomes of Gamma Knife Treatment for Solid Intracranial Hemangioblastomas", Journal of Clinical Neuroscience, 17(6) 706-10, 2010

52. Sun HI, Akgun E, Bicer A, Ozkan A, Kurtkaya O, Koc DY, Pamir MN, Kılıç T, "Expression of Angiogenic Factors in Craniopharyngiomas: Implications for Tumor Recurrence", Neurosurgery, V:66/4, 1- 7, April 2010

53. Akakın A, Akgun E, Özkan A, Koc DY, Kılıç T, "Endovascular Treatment Increases but Gamma Knife Radiosurgery Decreases Angiogenic Activity of Arteriovenous Malformations An in Vivo Experimental Study Using a Rat Cornea Model", Neurosurgery, V:66, 1 -10, January 2010

54. Genc A, Bicer A, Abacioglu U, Peker S, Pamir MN, Kılıç T, "Gamma Knife Radiosurgery for The Treatment of Glomus Jugulare Tumors", J Neuro-Oncology, 97(1):101-8, August 2010

55. Toktas O, Bicer A, Demirci G, Pazarli H, Abacioglu U, Peker S, Kılıç T, "Gamma knife Stereotactic Radiosurgery Yields Good Long-Term Outcomes for Low-Volume Uveal Melanomas Without Intraocular Complications", Journal of Clinical Neuroscience, 17: 441-445, 2010

56. Ozduman K, Ozkan A, Yildirim Y, Pamir MN, Gunel M, Kılıç T, "Temporal Expression of Angiogenesis Related Genes in Developing Neonatal Rodent Retina: A Novel in Vivo Model to Study Cerebral Vascular Development", Neurosurgery, March; 66(3):538-43; Discussion 543, 2010,

57. Yıldırım O, Bıcer A, Ozkan A, Kurtkaya O, Cırakoglu B, Kılıc T, "Expression of Platelet-Derived Growth Factor Ligand and Receptor in Cerebral Arteriovenous and Cavernous Malformations", J Clin Neurosci. Volume 17, Issue 12, 2010, Pp:1557–1562, November 2010

58. Abacioglu U, Caglar H, Atasoy BM, Abdulloev T, Akgun Z, Kılıç T., "Gamma Knife Radiosurgery in Non Small Cell Lung Cancer Patients With Brain Metastases: Treatment Results and Prognostic Factors", 15(2):274- 80, April 2010

59. Ozkan A, Guduk M, Atabay KD, Uyar SB, Konya D, Pamir MN, Kılıç T, "High Angiogenic Potential in an In Vivo Rat Corneal Model is Associated With Shorter Disease-Free Survival in Low-Grade Oligodendrogliomas", Journal of Clinical Neuroscience, 2010 (online first) October Vol:18, Issue:1, 109–113, January 2011

60. Askin Seker, Kohei Inoue, Shigeyuki Osawa, Akin Akakin, Kılıç T, Albert L. Rhoton, "Comparison of Endoscopic Transnasal and Transoral Approaches to the Craniovertebral Junction: An Anatomic Study", World Neurosurgery, Volume 74, Issue 6, pp :583–602, December 2010

61. Toktas Z, Akgun E, Ozkan A, Bozkurt SU, Bekiroglu N, Seker A, Konya D, Kılıç T, "Relationship of Angiogenic Potential With Clinical Features in Cranial Meningiomas: A Corneal Angiogenesis Study", Neurosurgery, Volume 67, Issue6 , pp. 1724-1732, December 2010

62. Genç A, Bozkurt Uyar S, Karabağlı P, Şeker A, Bayri Y, Konya D, Kılıç T, "Gamma Knife Radiosurgery For Cranial Neurocytomas" J. Neurooncol, Vol 97, Issue 1, 101-108, October 2011

63. M. Erdur F, Kılıç T, Peker S, Çelik Ö, Kadıoğlu P, "Gamma Knife Radiosurgery in Patients With Acromegaly", Journal of Clinical Neurosciences Volume 18, Issue 12, Pages 1616–1620, December 2011

64. Erdağ B, Balcıoğlu BK, Bahadır AÖ, Serhatli M, Kaçar Ö, Bahar A, Şeker UOS, Akgün E, Özkan A, Kılıç T, Tamerler C, Baysal K, "Identification of Novel Neutralizing Single-Chain Antibodies Against Vascular Endothelial Growth Factor Receptor 2", Biotechnology and applied Biochemistry, Volume 58, Issue 6, pages 412–422, December 2011

65. Ozkan A, Bicer A, Seker A, Konya D, Basak AN, Kılıç T, "Temporal Expression Analysis of Angiogenesis Related Genes in Brain Development in the Context of Anteriovenous Malformations", Vascular Cell, (submitted), 2012

66. Yener U, Avsar T, Akgün E, Şeker A, Bayri Y, Kılıç T, "Antiangiogenic Effect of Imatinib Mesylate on Vestibular Schwannoma Tumors by Using in vivo Corneal Angiogenesis Model", Journal of Neurosurgery, (in revision)

67. Ceylan D, Tatarli N, Abdullaev T, Seker A, Yildiz SD, Keleş E, Konya D, Bayri Y, Kılıç T, Çavdar S, "The Denticulate Ligament: Anatomical Properties, Functional and Clinical Significance" Acta Neurochirurgica, (Accepted was)

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikalpark dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog mjekë në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:27
Filloni Bisedën
Viber