Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji

Prof. Dr. Deniz Konya

I lindur në Giresun në vitin 1972, pas diplomimit në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Konya Ege, Prof. Dr. Deniz Konya përfundoi specializimin e tij në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Marmara, në Departamentin e Neurokirurgjisë në vitin 2002. Pas specializimit, Prof. Dr. Deniz Konya vazhdoi të punojë në këtë universitet në Departamentin i Neurokirurgjisë.

Prof. Dr. Deniz Konya ishte i anëtarësuar në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit Harvard në vitet 2004-2005, klinikën në Brigham and Women's Hospital dhe VA West Roxbory Hospital, Injury Cord Body and Stem Cell Center, ku aty përfundoi studimet e tij eksperimentale. Vazhdon karrierën e tij akademike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Marmara, Departamenti i Neurokirurgjisë, ku mori trajnimin e tij specialiteti. Konya ka drejtuar si praktikën e tij kirurgjikale ashtu edhe studimet eksperimentale në fushën e Kirurgjisë së Shpinës që nga viti 2007, dhe studimet e tij klinike dhe eksperimentale mbi këtë temë janë botuar në revista prestigjioze dhe kanë marrë mbi 650 citate shkencore (H Index: 16).

Dr. Konya u bë Profesor i Asociuar në 2010, Profesor në 2015 dhe shërbeu si Shef i Departamentit të Neurokirurgjisë në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Marmara, ku u trajnua në vitin 2012. Ai u largua nga Universiteti Marmara në 2013 dhe filloi të punoi në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë dhe në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.

Prof. Dr. Deniz Konya është një kirurg i shtyllës kurrizore me përvojë 25 vjeçare në neurokirurgji dhe është i anëtarësuar në shumë shoqata turke dhe ndërkombëtare rreth neurokirurgjisë. Ai gjithashtu ka kontribuar në edukimin e specializantëve dhe specialistëve të rinj nga fusha e Neurokirurgjisë, Ortopedisë dhe Traumatologjisë, të cilët janë të interesuar për kirurgjinë e shtyllës kurrizore.

Dr. Konya dhe ekipi i tij ofrojnë trajtim kirurgjik të mesatarisht 650 sëmundjeve të shtyllës kurrizore dhe të palcës kurrizore dhe shërbime klinike ambulatore për më shumë se 3000 pacientë në vit.

Prof. Dr. Deniz Konya ka 82 publikime të botuara në revista ndërkombëtare, 37 punime të prezantuara në kongrese ndërkombëtare, 26 botime të botuara në revista kombëtare, 101 punime të prezantuara në kongrese kombëtare, autorësi kapitujsh në 3 libra ndërkombëtarë dhe 6 libra kombëtarë dhe shumë çmime, duke përfshirë Çmimin e Kërkimit TÜBİTAK. Ai mbajti konferenca si folës i ftuar në gjithsej 58 takime ndërkombëtare dhe kombëtare në Konya. Indeksi i tij H është 19 dhe numri i citimeve në botimet e tij është 802.

Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.

Fushat e ekspertizës:

· Kirurgjia e Shtyllës Kurrizore

· Skolioza

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Deniz Konya, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Deniz Konya Artikuj

1.1. Ay B, Gerçek A, Konya D, Özgen S, “Spinal Abscess after Epidural Anesthesia: Need For More Vigilance And Better Patient Advice”, J Neurosurg Anesthesiol, 16, 184-185, 2004.

1.2. Peker S, Abacioglu U, Sun HI, Konya D, Yuksel M, Pamir MN, “Prophylactic Effects of Magnesium and Vitamin E in Rat Spinal Cord Radiation Damage: Evaluation Based on Lipid Peroxidation Levels”, Life Science, 75, 1523-1530, 2004.

1.3. Ozgen S, Baykan N, Dogan IV, Konya D, Pamir MN, “Cauda Equina Syndrome after Spinal Anesthesia: Case Report”, Neurosurgical Focus, 16, e5, 2004.

1.4. Konya D, Yildirim O, Kurtkaya O, Kilic K, Black PM, Pamir MN, Kilic T, “Testing the Angiogenic Potential of Cerebrovascular Malformations Using Rat Cornea Model: Utility and Novel Assesment of Changes Over Time”, Neurosurgery, 56, 1339- 1346, 2005.

1.5. Konya D, Ozgen S, Pamir MN, “Remote Cerebellar Hemorrhage After Spinal Surgery: Case Report and Review of the Literature”, European Spine Journal 15, 95-99, 2006.

1.6. Choi H, Binder DS, Oropilla ML, Bernotus EE, Konya D, Nee MA, Tammaro EA, Sabharwal S, “Evaluation of selected laboratory components of a comprehensive preventive health evaluation for veterans with spinal cord injury and disorders”, Arch Phys Med Rehabil , 87, 603-610, 2006.

1.7. Konya D, Ozgen S, Kurtkaya O, Pamir MN, “Lumbar Spinal Angiolipoma: Case Report and Review of the Literature”, European Spine Journal, 15, 1025-1028, 2006.

1.8. Konya D, Ozgen S, Gercek A, Tural S, Pamir MN, “Clinical Presentation Of Lumbar Disc Herniation: We Must Keep Also Limbus Fracture In Mind As A Cause”, The Internet Journal of Neurosurgery, 3, 1, 2006.

1.9. Konya D, Dagcinar A, Akakin A, Gercek A, Ozgen S, Pamir MN, “Cervical Meningocele Causing Symptoms in Adulthood: Case Report and Review of the Literature”, Journal of Spinal Disorders&Techniques, 19, 531-533, 2006.

1.10. Konya D, Peker S, Ozgen S, Kurtkaya O, Pamir MN, “Superficial Siderosis Due to Papillary Glioneuronal Tumor”, Journal of Clinical Neuroscience, 13, 950-952, 2006.

1.11. Teng YD, Liao WL, Choi H, Konya D, Sabharwal S, Langer, Sidman RL, Snyder EY, Frontera WR, “Physical Activity-Mediated Functional Recovery After Spinal Cord Injury: Potential Roles of Neural Stem Cells”, Regenerative Med, 1 , 763-766, 2006.

1.12. Gercek A, Konya D, Akakin A, Ozgen S, Pamir MN, “Deep Venous Thrombosis in the Early Postoperative Period of Major Spine Surgery: A Case Report”, The Internet Journal of Neurosurgery, 3, 2, 2006.

1.13. Gercek A, Konya D, Babayev R, Ozgen S, “Delayed Recovery from General Anesthesia from Intracranial Tumor”, Anesth Analg, 104, 235-236, 2007.

1.14. Ozgen S, Konya D, Toktas ZO, Dagcinar A, Ozek MM, “Lumbar Disc Herniation in Adolescence”, Pediatr Neurosurg, 43, 77-81, 2007.

1.15. Kilic K, Konya D, Kurtkaya O, Sav A, Pamir MN, Kilic T, “Inhibition of angiogenesis induced by cerebral arteriovenous malformations using gamma knife irradiation”, J Neurosurg, 106, 463-469, 2007.

1.16. Tural S, Konya D, Sun IH, Gercek A, Ozgen S, Pamir MN, “Foot Drop: Can It be the First Sign of an Intracranial Tumor?”, Journal of Clinical Neuroscience, 14, 490-492, 2007.

1.17. Konya D, Ozgen S, Sun IH, Pamir MN, “Intraspinal Gas Bubble: Report of Three Cases and Review of the Literature”, Journal of Clinical Neuroscience, 14, 569-572, 2007.

1.18. Gercek A, Yildirim O, Konya D, Bozkurt S, Ozgen S, Kilic T, Sav A, Pamir MN, “Effects of Parenteral Fish-Oil Emulsion (omegaven) on Cutaneous Wound Healing in Rats Treated with Dexamethasone”, JPEN J Parenter Enteral Nutr, 31, 161-166, 2007.

1.19. Konya D, Gercek A, Toktas OZ, Ozgen S, Yegen C, Pamir MN, “Sacrococcygeal Chordoma Mimicking Lipoma: Case Report”, World Spine Journal, 2, 148-151, 2007.

1.20. Midi I, Tuncer N, Midi A, Mollahasanoglu A, Konya D, Sav A, “Effects of Decompressive Surgery on Prognosis and Cognitive Deficits in Herpes Simplex Encephalitis”, Behavioral Neurology, 18, 245-249, 2007.

1.21. Dagcinar A, Konya D, Akakin A, Gercek A, Ozgen S, Pamir MN, “Congenital Dermal Sinus of the Cervical Spine in Adult: Case Report”, J Clin Neurosci, 15, 73-76, 2008.

1.22. Konya D, Gercek A, Akakin A, Akakin D, Tural S, Cetinel S, Ozgen S, Pamir MN, “The Effects of Inflammatory Response Associated with Traumatic Spinal Cord Injury in Cutaneous Wound Healing and on Expression of Transforming Growth Factor-Beta1 ( TGF-b1) and Platelet-Derived Growth Factor (PDGF)-A at the Wound Side in Rats”, Growth Factors, 26, 74-79, 2008.

1.23. Konya D, Liao WL, Choi H, Yu D, Woodard MC, Newton KM, King AM, Pamir MN, Black PM, Frontera WR, Sabharwal S, Teng YD, “Functional Recovery in T13-L1 Hemisected Rats Resulting From Peripheral Nerve Rerouting : Role of Central Neuroplasticity”, Regenerative Medicine, 3, 1-18, 2008.

1.24. Konya D, Ozgen S, Gercek A, Celebiler O, Pamir MN, “Transmandibular Approach for Upper Cervical Pathologies: Report of 2 Cases and Review of the Literature”, Turkish Neurosurgery, 18, 271-275, 2008.

1.25. Konya D, Gercek A, Dagcinar A, Baykan N, Ozek MM, “Prevention of Brisk Hyperactive Response During Selective Dorsal Rhizotomy in Spastic Children: Results with Isoflurane Versus Sevoflurane Maintenance Anesthesia”, J Clin Neurosci, 16, 241-245, 2009.

1.26. Konya D, Ozgen S, Gercek A, Pamir MN, “Combined Anterior and Posterior Surgical Approaches for Patients with Multisegmental Cervical Spondylotic Myelopathy: Outcome Analysis”, J Clin Neurosci, 16, 404-409, 2009.

1.27. Tural S, Gercek A, Konya D, Ozgen S, collectedoglu H, Ozek MM, “Microvessel Density and Vascular Endothelial Growth Factor Expression as Predictors of Childrens Survival from Cerebellar Medullablasion”, J Clin Neurosci, 16, 1199-1202, 2009.

1.28. Yener U, Konya D, Bozkurt S, Ozgen S, “Pigmented Villonodular Synovitis of The Spine: Report of a Lumbar Case, Spinal Pigmented Villonodular Synovitis: Lumbar Case Report”, Turkish Neurosurgery, 20, 251-256, 2010.

1.29. Ozkan A, Guduk M, Atabay KD, Uyar SB, Seker A, Konya D, Pamir MN, Kilic T, “High Angiogenic Potential in an In Vivo Rat Corneal Model is Associated with Shorter Disease-Free Survival in Low-Grade Oligodendrogliomas”, J Clin Neurosci, 18, 109-113, 2010.

1.30. Toktas ZO, Akgun E, Ozkan A, Bozkurt SU, Bekiroglu N, Seker A, Konya D, Kilic T, “Relationship of Angiogenic Potential with Clinical Features in Cranial Meningiomas: a Corneal Angiogenesis Study”, Neurosurgery, 67, 1724-1732, 2010.

1.31. Eksi MS, Yener U, Akakın A, Akakın D, Konya D, “Posterior Epidural Disc Herniation at L3-L4 Mimicking a Spinal Tumor: a Case Report”, J Neurosurg Sci, 54, 71-76, 2010.

1.32. Tural Emon S, Gercek Irban A, Uyar Bozkurt S, Akakın D, Konya D, Ozgen S, “Effects of Parenteral Nutritional Support with Fish-Oil Emulsion on Spinal Cord Recovery in Rats with Traumatic Spinal Cord Injury”, Turkish Neurosurgery 2, 197 -202, 2011.

1.33. Genc A, Uyar Bozkurt S, Karabagli P, Seker A, Bayri Y, Konya D, Kilic T, “Gamma Knife Radiosurgery for Cranial Neurocytomas”, J Neurooncol, 105, 647-57, 2011.

1.34. Savci Heijink D, Urgun K, Sav A, Seker A, Konya D, “A Case of Primary Diffuse Leptomeningeal Gliomatosis Predominantly Involving the Cervical Spinal Cord and Mimicking Chronic Meningitis”, Turkish Neurosurgery 22, 90-94, 2012.

1.35. Konya D, Eksi MS, Yener U, Seker A, Bayri Y, “Chondromyxoid Fibroma of The Lumbar Spine: Case Report and Review of The Literature”, Journal of Neurological Sciences, 32, 645-653, 2012.

1.36. Ceylan D, Tatarli N, Abdullaev T, Seker A, Yildiz SD, Keles E, Konya D, Bayri Y, Kilic T, Cavdar S, “The Denticulate Ligament: Anatomical Properties, Functional and Clinical Significance”, The European Journal of Neurosurgery Acta Neurochirurgica, 154, 1229-1234, 2012.

1.37. Seker A, Ceylan D, Tatarli N, Abdullaev T, Gulbar S, Konya D, Bayri Y, Keles E, Kilic T, Cavdar S, “ A Unique Case of Intradural Communicating Branches Between the Accessory Nerve and the Dorsal Roots of the Cervical Spinal Nerves”, Journal of Neurological Surgery, 74, 415-418, 2013.

1.38. Toktas ZO, Sahin S, Koban O, Sorar M, Konya D, “Is Intraoperative Ultrasound Required in Cervical Spinal Tumors? A Prospective Study”, Turkish Neurosurgery 23, 600-606, 2013.

1.39. Yılmaz B, Ekşi MŞ, Toktaş ZO, Konya D, “Total Spondylectomy of an L3 Osteosarcoma”, Journal of Neurological Sciences, 38, 780-786, 2013.

1.40. Yalcinsoy M, Gungor S, Akkaya E, Bilgin S, Akkutuk E, Sirmali M, Konya D, “The Course of a Testicular Tuberculosis with Delayed Treatment: Due to a Case”, Tuberk Toraks, 61, 255-257, 2013.

1.41. Bayri Y, Eksi MS, Dogrul R, Yalcinkaya Koc D, Konya D, “Migration of Rod into Retroperitoneal Region: A Case Report and Review of the Literature'', Korean J Spine, 11: 241-244, 2014.

1.42. Eksi MS, Bayri Y, Saracoglu A, Bozkurt US, Konya D, “Primary Subcutaneous Hydatid Cyst Over Thoracic Spine: a Case Report and Review of the Literature”, Turkiye Parazitol Derg, 38: 264-269, 2014.

1.43. Akakin A, Yilmaz B, Akay A, Sahin S, Eksi MS, Konya D, “Epidural Anesthesia in Elective Lumbar Microdiscectomy: is it Safe”, Turkish Neurosurgery, 25, 117-120, 2015.

1.44. Kokteker E, Toktas ZO, Seker A, Akakin A, Konya D, Kilic T, “Anterior Transpedicular Screw Fixation of Cervical Spine: Is it Safe? Morphological Feasibility, Technical Properties, and Accuracy of Manual Insertion”, J Neurosurg Spine, 27: 1-9, 2015.

1.45. Eksi MS, Eksi EEO, Yilmaz B, Toktas ZO, Konya D, “Cervical Myeloptahy Due to Single Level Disc Herniation Presenting as Intramedullary Mass Lesion: What to do First?”, Journal of Craniovertebral Junction and Spine, 6, 92-96, 2015.

1.46. Kaplan SC, Eksi MS, Bayri Y, Toktas ZO, Konya D, “Kyphectomy and Pedicular Screw Fixation with Posterior-Only Approach in Pediatric Patients with Myelomeningocele”, Pediatric Neurosurg, Jun 6 (Epub ahead of print), 2015.

1.47. Demir MK, Yapicier O, Toktas ZO, Yilmaz B, Konya D, “Immature Ganglioneuroma of the Thoracic Spine with Lipomatous Component: A Rare Cause of Scoliosis”, Spine J, Jun 18, 2015.

1.48. Yilmaz B, Demir MK, Yapicier O, Toktas ZO, Akakin A, Konya D, “Mature Cystic Teratoma of the Lumbar Spine Without Fat in the Cystic Cavity”, Spine J, Jul 24, 2015.

1.49. Han I, Ropper AE, Konya D, Kabatas S, Toktas Z, Aljuboori Z, Zeng X, Chi JH, Zafonte R, Teng YD, “Biological Approaches to Treating Intervertebral Disc Degeneration: Devising Stem Cell Therapies”, Cell Transplant, Jul 28 , 2015.

1.50. Toktas ZO, Demir MK, Yapicier O, Akakin A, Yilmaz B, Konya D, “Disseminated Adult Spinal Extramedullary Myxopapillary Ependymoma”, Spine J, Aug 4, 2015.

1.51. Bayri Y, Eksi MS, Koc DY, Konya D, “Spinal Epidural Cavernous Angioma: Two Case Reports and Review of the Literature”, Acta Orthop Traumatol Turc, 49: 459-464, 2015

1.52. Eksi MS, Turkoz HK, Eksi EEO, Akakin A, Toktas ZO, Konya D, “Locally Agressive De Novo Spinal Fibromatosis: Case Report and Review of the Literature”, Turk Neurosurg 2015, DOI: 10.5137/1019-5149.JTN.11256 -14.1

1.53. Demir MK, Yapicier O, Toktas ZO, Akakin A, Yilmaz B, Konya D, “Ossified/Calcified Intradural and Extradural Thoracic Spinal Meningioma with Neural Foraminal Extension”, Spine J, Aug 31, 2015.

1.54. Toktas ZO, Akakin A, Konya D, Furuncuoglu Y, Demir MK, Kilic T, “Lumbar Nerve Root Hemangioblastoma and Iliac Bone Cyst in a Patient with Von Hippel-Lindau Disease”, Spine J, Aug 31, 2015.

1.55. Demir MK, Yapicier O, Toktas ZO, Akakin A, Yilmaz B, Konya D, “Gorham's Disease-Vanishing Bone of the Cervical Spine”, Spine J, Aug 3, 2015.

1.56. Toktas ZO, Eksi MS, Yılmaz B, Demir MK, Ozgen S, Kilic T, Konya D, “Association of Collagen I, IX and Vitamin D Receptor Gene Polymorphisms with Radiological Severity of Intervertebral Disc Degeneration in Southern European Ancestor”, Eur Spine J , Sep 5, (Epub ahead of print), 2015.

1.57. Demir MK, Yapicier O, Toktas ZO, Yilmaz B, Akakin A, Konya D, “Lumbar Paget's Disease with Spinal Stenosis and Conus Medullaris Compression”, Spine J, Sep 9, (Epub ahead of print), 2015.

1.58. Toktas ZO, Yilmaz B, Konya D, Yapicier O, Demir MK, “Posterior Epidural Migration of Lumbar Disc Fragment as an Unusual Ring-Enhancing Mass”, Spine J, Sep 16, (Epub ahead of print), 2015.

1.59. Demir MK, Yilmaz B, Toktas ZO, Akakin A, Koban O, Konya D, “Postoperative Multilevel Lumbar Anterior Epidural Empyema Without Spondylodiscitis”, Spine J, Sep 21, (Epub ahead of print), 2015.

1.60. Yilmaz B, Eksi MS, Akakin A, Toktas ZO, Demir MK, Konya D, “Cerebral Venous Thrombosis Following Spinal Surgery in a PAtient with Factor V Leiden Mutation”, Br J Neurosurg, 28: 1-3, 2015.

1.61. Yilmaz B, Toktas ZO, Akakin A, Demir MK, Yapicier O, Konya D, “Lumbar Spinal Immature Ganglioneuroma with Conus Medullaris Invasion: Case Report”, Pediatric Neurosurg, Oct 14, (Epub ahead of print), 2015.

1.62. Demir MK, Toktas ZO, Yilmaz B, Akakin A, Koban O, Konya D, “Caudal Regression Syndrome with Diplomyelia (Type 2 Split Cord Malformation), Thethered Cord, Syringomyelia, and Horse-Shoe Kidney. Spine J, Oct 16, (Epub ahead of print), 2015.

1.63. Demir MK, Toktaş ZO, Yılmaz B, Akakın A, Koban O, Konya D, “Involvement of two Consecutive Vertebral Bodies and Intervertebral Disc Space in Dorsal Spinal Hydatid Disease”, Spine Journal, Oct 27, 2015

1.64. Demir MK, Yilmaz B, Toktas ZO, Akakin A, Eksi MS, Konya D, “Cervical Digit: A Rare Developmental Anomaly”, Spine J, Nov 13, (Epub ahead of print), 2015.

1.65. Eksi MS, Konya D, “Posterior Migration of the Lumbar Disc Herniation-Disc Herniation Migrating to the Posterior Epidural Area”, Turk Neurosurg (Letter to the Editor), 25, 374, 2015.

1.66. Demir MK, Yilmaz B, Toktas ZO, Akakin A, Eksi S, Konya D, “An Unusual Cause of Low back Pain in a Young Adult: Myxopapillary Ependymoma of the Filum Terminale”, Spine J, Nov 30, (Epub ahead of print), 2015.

1.67. Yilmaz B, Eksi MS, Toktas ZO, Kepoglu U, Konya D, Demir MK, “Foraminal Lumbar Root Schwannoma”, Spine J, Feb 12, (Epub ahead of print), 2016.

1.68. Toktas ZO, Tanrikulu B, Koban O, Kilic T, Konya D, “Diffusion Tensor Imaging of Cervical Spina Cord: A Quantitative Diagnostic Tool in Cervical Spondylotic Myelopathy”, Journal of Craniovertebral Junction and Spine, 7, 26-30, 2016.

1.69. Toktaş ZO, Konakçı M, Yılmaz B, Ekşi MŞ, Aksoy T, Yener Y, Koban O, Kılıç T, Konya D, “Pain Control Following Posterior Spine Fusion: Patient – ​​Controlled Continuous Epidural Catheter Infusion Method Yields Better Post-operative Analgesia Control Compared to Intravenous Patient Controlled Analgesia Method. A Retrospective Case Series”, European Spine Journal, DOI:10.1007/s00586-016-4507-3, 2016.

1.70. Toktaş ZO, Yılmaz B, Ekşi MŞ, Değer E, Konya D, Demir MK, “Lumbar Spinal Intradural Extramedullary Lipoma Associated With Spina Bifida and Tethered Cord”, The Spine Journal, DOI:10.1016/j.spinee.2016.02.011, 2016 .

1.71. Demir MK, Yılmaz B, Ekşi MŞ, Toktaş ZO, Akakın A, Konya D, “Atypical Appearance of a Schwannoma in the Thoracic Spine Mimicking Meningioma”, The Spine Journal, DOI:10.1016/j.spinee.2016.02.054, 2016.

1.72. Demir MK, Toktaş ZO, Yılmaz B, Ekşi MŞ, Furuncuoğlu Y, Yarıktaş A, Konya D, “Ventral Cervicothoracic Epidural Hematoma During Anticoagulant Therapy and Rapid Spontaneous Resolutiaon”, The Spine Journal, DOI:10.1016/j.spinee.2016.03.025 , 2016.

1.73. Urgun K, Yilmaz B, Toktas ZO, Akakin A, Konya D, Demir MK, Kilic T, “Craniospinal Polyostotic Fibrous Dysplasia, Aneurysmal Bone Cysts, and Chiari Type 1 Malformation Coexistence in a Patient with McCune-Albright Syndrome”, Pediatr Neurosurg. (Epub ahead of print), Apr 29, 2016

1.74. Isik S, Yilmaz B, Eksi MS, Ozcan-Eksi EE, Akakin A, Toktas ZO, Demir MK, Konya D, “Delayed Onset Intracranial Subdural Hematoma Following Spinal Surgery”, J Craniofac Surg, DOI: 10.1097/SCS.0000000000002632, 27 : e370-3, 2016.

1.75. Saracoglu A, Eti Z, Konya D, Kabahasanoglu K, Gogus FY, “Perioperative Effects of Different Narcotic Analgesics Used to Improve Effectiveness of Total Intravenous Anaesthesia”, Turk J Anaesthesiol Reanim. 44: 21-25, 2016.

1.76. Eksi MS, Toktas ZO, Yilmaz B, Demir MK, Ozcan-Eksi EE, Bayoumi AB, Yener Y, Akakin A, Konya D, “Vertebral Artery Loops in Surgical Perspevtive”, European Spine Journal, (Epub ahead of print), Jul 7, 2016.

1.77. Yılmaz B, Ekşi MŞ, Işık S, Ekşi EEÖ, Toktaş ZO, Konya D, “Magnetically Controlled Growing Rod in Early-Onset Scoliosis: A Minimum of 2-Year Follow-Up”, Pediatric Neurosurgery. 51, 292-296, 2016.

1.78. Akakin A, Yılmaz B, Ekşi MŞ, Ekşi EEÖ, Demir MK, Toktaş ZO, Konya D, “Recurrent Cranial Chronic Subdural Hematoma due to Cervical Cerebrospinal Fluid Fistula: Repair of Both Entities in the Same Session”, Journal Of Craniofacial Surgery. 27, 577-580, 2016

1.79. Eksi MS, Kaplan SC, Yilmaz B, Akakin A, Toktas ZO, Konya D, Kilic T, “Publication Rates of Presentations at Annual Scientific Meetings of Turkish Neurosurgical Society”. Turk Neurosurg. 2015 Sep 21. doi: 10.5137/1019-5149.JTN.14862-15.1

1.80. Bayoumi AB, Laviv Y, Yokus B, Efe IE, Toktas ZO, Kilic T, Demir MK, Konya D, Kasper EM. Proposal of a new radiological classification system for spinal meningiomas as a descriptive tool and surgical guide. Clin Neurol Neurosurg. 162:118-126, 2017.

1.81. Bayoumi AB, Laviv Y, Karaali CN, Ertilav K, Kepoglu U, Toktas ZO, Konya D, Kasper EM. Spinal Meningiomas: 61 cases with predictors of early postoperative surgical outcomes. J Neurosurg Sci. 2017 Nov 7. doi: 10.23736/S0390-5616.17.04102-9.

1.82. Bayoumi AB, Efe IE, Berk S, Kasper EM, Toktas ZO, Konya D. Posterior Rigid Instrumentation of C7: Surgical Considerations and Biomechanics at the Cervicothoracic Junction. A Review of the literature. World Neurosurg. 2017 Dec 15. pii: S1878-8750(17) 32142-3. doi: 10.1016/j.wneu.2017.12.026.

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
11:16
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale