Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek

Stomatologji

Stomatologji

Stomatologjia është diagnostifikimi, trajtimi dhe parandalimi i çrregullimeve dhe sëmundjeve të dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve, gojës dhe nofullës. Disa nga trajtimet që bëhen në njësinë e stomatologjisë janë implanti dentar, zbardhja e dhëmbëve, dhëmbë ure dhe veshje me zikron.

Merrni Ofertë Falas
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:54
Filloni Bisedën
Viber