Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Një Mjek
Check Up Mjekësor në Turqi

Check Up Mjekësor në Turqi

Parandalo Sëmundjet me Check Up

Check Up është ekzaminim i përgjithshëm shëndetësor. Qëllimi i Check Up-it është që të bëjë identifikimin e hershëm të sëmundjeve të mundshme dhe si rezultat të merren masa paraprake. Diagnostifikimi në kohë është gjithmonë i rëndësishëm për parandalimin apo trajtimin e sëmundjeve të caktuara.

 

Check-Up përfshinë ekzaminimet në departamentet e:

- kardiologjisë;

- neurologjisë;

- oftamologjisë (sëmundjet e syrit);

- otorinolaringologjisë (fyt, hundë, vesh);

- stomatologjisë;

- urologjisë;

- gjinekologjisë etj.

Ekzaminimet përfshinë testet laboratorike si hemogramin, analizat e sheqerit, testin e funksionimit të mëlqisë dhe të veshkave, testet e depistimit të kancerit dhe tumorit, analizat e urinës dhe fecesit, si dhe testet laboratorike të gjakut.

 

Check Up ndahet ne tri kategori:

 

Check Up për MESHKUJ përfshinë:

· Vlerësimin e historisë mjekësore

· Kontrollin fizik

· Kontrollin e mushkërive

· Ekzaminimin e veshit, hundës dhe fytit

· Ekzaminimin e syve

· Ekzaminimin e zemrës

· Ekzaminimin e urines

· Ekzaminimin e peshës, gjatësisë, indeksit të masës trupore dhe perimetrin abdominal,

· Rentgenin e gjoksit

· Ekografinë e barkut.

 

Check Up për FEMRA përfshinë:

· Vlerësimin e historisë mjekësore

· Kontrollin fizik

· Kontrollin e mushkërive

· Ekzaminimin e veshit, hundës dhe fytit

· Ekzaminimin e syve

· Ekzaminimin e zemrës

· Ekzaminimin e urines

· Ekzaminimin e peshës, gjatësisë, indeksit të masës trupore dhe perimetrin abdominal,

· Rentgenin e gjoksit

· Ekografinë e barkut.

· Ekzaminim gjinekologjik

 

Check Up për FËMIJË përfshinë:

· Ekzaminim të plotë fizik.

· Kontrollohet rritja dhe zhvillimi i fëmijës për të gjetur/parandaluar problemet shëndetësore.

· Analiza laboratorike

· Ekzaminimi i gjatësisë dhe peshës

· Ekzaminimi i zemrës

· Ekzaminimi i mushkërive

 

Për më shumë informata në lidhje me kontrolletekzaminimettrajtiminshpenzimet dhe çdo gjë tjetër rreth shërbimeve tona në kuadër të partnerëve tanë, ju lutëm na kontaktoni përmes linjave tona të kontaktit si më poshtë ose plotësojeni formularin e dhënë në webfaqe dhe ne do ju kontaktojmë shumë shpejtë:

e-mail: info@njemjek.com

Turqi: +90 541 557 37 36; Kosovë: +383 48 333 752

 

“Besimi i juaj është përgjegjësi për ne.”

Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:58
Filloni Bisedën
Viber