Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë

Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin

Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është e lindur në Kayseri, ku edhe aty mbaroi shkollën fillore dhe të mesme. Pasi mbaroi shkollën e mesme si studentja më i mire, në vitin 1986 hyri në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë dhe diplomoi në vitin 1992.

Ndërmjet viteve 1993 dhe 1997, ajo punoi si gjinekologe në Spitalin e Grave Dr. Zekai Tahir Burak në Ankara. Pas përfundimit të trajnimit për specializim në Obstetrikë Gjinekologji, u kthye në vendlindje dhe punooi në Maternitetin Kayseri.

 Në vitin 2007, filloi trajnimin në Spitalin Memorial Şişli të Stambollit për të marrë Certifikatën e Trajnimit për Metodat e Trajtimit të Asistuar Riprodhues. Pas përfundimit të trajnimit për Fekondim in Vitro (IVF), punoI si specialiste e fekondimit in vitro në të njëjtin spital deri në vitin 2013. Që nga viti 2014, Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin punon si mjeke përgjegjëse për Njësinë e Fertilizimit In Vitro të Spitalit Medical Park Göztepe.

Fushat e ekspertizës:

· IVF

· Kirurgji Histereskopike

· Kirurgji Laparoskopike

· Osteoporoza

· Ndjekja e Shtatzënisë

· Lindja Cezariane

· Embolizimi i Miomave

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Aynur Adeviye Erşahin, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin Artikuj

1. N. Dokuzeylul, S. Kahraman, S. Ozkan, G. Karlikaya, H. Karagozoglu, A. Ersahin Evaluation of Intracytoplasmic Sperm Injection Outcomes in Men With Hypogonadotropic Hypogonadism: 5 Years' Experience. American Society for Reproductive Medicine 66th Annual Meeting 2010, 23-27 October, Denver, USA (2010)

2. Müstecep Kavrut, Betül G., Hale Karagözoğlu, Aynur Erşahin, Sevil Ünal, Semra Kahraman. Does Endometrial Injury affect ART results? Comparative Results of Our Cases Who Had Pre-Cycle Endometrial Injury Due to Recurrent Implantation Failure. 4th National Reproductive Endocrinology and Infertility Congress (TSRM). Antalya, 7 – 10 October 2010

3. H. Karagozoglu, S. Kahraman, G. Karlikaya, M. Kavrut, A. Ersahin. The efficiency of vaginal gel vs intramuscular progesterone for luteal phase support in GnRH antagonist cycles: a prospective, randomized trial. ESHRE, Amsterdam, June 29 – July 1, 2009

4. A. Ersahin, S. Kahraman, M. Kavrut, B. Gorgen, M. Acet, N. Dokuzeylul, F. Aybar. The role of early ß-hCG level and its increase ratio in the prediction of live births in ART. European Society of Human Reproduction & Embryology (ESHRE). July 1 – 4, 2012, Istanbul, Turkey

5. S. Kahraman, A Guler, M. Kavrut, A. Ersahin, N. Dokuzeylul, M. Acet. Milder ovarian stimulation by adding clomiphene citrate to gonadotropins in poor prognosis IVF patients. European Society of Human Reproduction & Embryology (ESHRE). July 1 – 4, 2012, Istanbul, Turkey

6. N. Dokuzeylul, S. Kahraman, G. Karlikaya, H. Karagozoglu, M.Kavrut, A. Ersahin. Clinical Outcome of Women "37 Years with Hypogonadotropic Hypogonadism Undergoing Intracytoplasmic Sperm Injection and In-Vitro Fertilization. American Society for Reproductive Medicine 66th Annual Meeting 2010, 23–27 October, Denver, USA

7. H. Kargözoğlu, S. Kahraman, G. Karlıkaya, A. Erşahin, M. Kavrut, M. Acet. Premature Luteinzation does not negatively affect pregnancy outcome in high responder patients undergoing coasting with short interval in IVF cycles treated with Gnrh agonist protocol. 8th Turkish German gynecology Congress 29 April - 3 May 2009, Antalya

8. N. Dokuzeylül, S. Kahraman, Güvenç Karlıkaya, Hale Karagözoğlu, Aynur Erşahin, Müstecep Kavrut, Mustafa Acet, Mete Gürol Uğur. Outcome of mild stimulation cycles in poor responders with short-term application of gnrh antagonist and low dose gonadotropins using clomiphene citrate. 15th World Congress on IVF, 19 – 22 April 2009

9. N. Dokuzeylül, S. Kahraman, Güvenç Karlıkaya, Hale Karagözoğlu, Aynur Erşahin, Müstecep Kavrut, Mustafa Acet, Mete Gürol Uğur. Luteal estradiol/gnrh antagonist suppression versus oral contraceptive pretreatment in young poor responders. 15th World Congress on IVF, 19 – 22 April 2009

10. N. Dokuzeylül, A. Erşahin, S. Kahraman. Kartagener Syndrome: Case Report. Gynecology-Obstetrics Association, Uludağ Winter Congress 2009, Bursa

11. Ersahin A., Beyazyurek C., Kahraman S. PGD For Aneuploidy Is A Valuable And Effective Tool In Cases With Severe Male Infertility. American Society for Reproductive Medicine's 64th Annual Meeting, Bridge to the Future of Reproductive Medicine November 8 – 12, 2008, San Francisco, CA

12. Kavrut M., Karlikaya G., Karagozoglu H., Ersahin A., Acet M., Kahraman S. Predicting Factors For Endometrial Thickness And Its Effect On Assisted Reproductive Technology (Art) Success, Based On Analysis Of 1,552 IVF/ ICSI Cycles. American Society for Reproductive Medicine's 64th Annual Meeting, Bridge to the Future of Reproductive Medicine November 8 – 12, 2008, San Francisco, CA

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:50
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale