Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji

Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan

Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai përfundoi studimet universitare për Mjekësi në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Hacettepe në vitin 1997. Në vitin 2003, ai u specializua për Mjekësi të Brendshme në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Uludağ. Pastaj në vitin 2007, Prof. Dr. Ozkan u subspecializua në Hematologji në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Uludağ.

Në vitin 1998, Dr. Hasan Atilla Ozkan filloi punën si Mjek i Përgjithshëm në Qendrën Shëndetësore Dr. Salaha, Rize. Nga viti 1998 deri në 2003, ai shërbeu si Asistent Kërkimor në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Uludağ në Mjekësi të Brendshme në SHBA. Prof. Dr. Ozkan mori shërbimin e detyrueshëm në Spitalin Onkologjik të Bursës Ali Osman Sönmez nga viti 2007 deri në vitin 2011. Nga viti 2011 deri në vitin 2013, ai punoi si specialist i hematologjisë në Qendrën Private të Transplantit të Palcës Kockore në Qendrën Shëndetësore Anadolu në Gebze. Prof. Dr. Ozkan iu bashkua Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Yeditepe në 2014 si Anëtar Lektor në Departamentin e Mjekësisë së Brendshme. Nga viti 2015 deri në vitin 2020, ai u bë profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Yeditepe, Departamenti i Mjekësisë së Brendshme.

Më datë 03.09.2020, Prof. Dr. Ozkan fitoi titullin Prof. në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Yeditepe, Departamenti i Mjekësisë së Brendshme.

Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan ka çertifikata të shumta, duke përfshirë një Certifikatë Transplanti të Qelizave Staminale Autologe dhe Alogjene, një Certifikatë Aplikimi Klinike të Fitoterapisë dhe një Certifikatë Përvoje të Citometrisë së Rrjedhës. Ai ka gjithashtu anëtarësi profesionale në Shoqatën Turke të Hematologjisë, Shoqatën Turke të Aferezës Terapeutike dhe Shoqatën e Hematologjisë Geriatrike. Ai gjithashtu mori Çmimin e Hulumtuesit të Ri të Kongresit të Aferezës Terapeutike të 6-të Turke.

Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.

Fushat e ekspertizës:

· Transplanti i Qelizave Staminale

· Limfomat

· Amiloidoza

· Sindroma Mielodisplastike

· Leukemia Akute

· Leukemia Kronike

· Anemia Aplastike

· Mielomat e Shumëfishta

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan Artikuj

1. Ömür Kayıkçı, Özgür Mehtap, İsmail Sarı, Fatih Demirkan, Cengiz Beyan, Güven Çetin, Filiz Vural, Mehmet Yılmaz, Erman Öztürk, Seval Akpınar, Bülent Eser, Mehmet Gündüz, Yahya Büyükaşık, Bahriye Payzin, Rahşan Yıldırım, Mehmet Hilmi Doğu, Atilla Özkan, Engin Kelkitli, Emre Tekgündüz. Real-Life Experience Regarding Clinical Characteristics and Treatment Outcome in Non-Cutaneous Peripheral T-Cell Lymphomas: A Multicenter Study of the Turkish Hematology Research and Education Group (ThREG). Turk J Hematol. 2022; 39(3): 170-177

2. Kaynar L, Tekgunduz E, Kozanoglu I, Ozkan HA, Aksu S, Ozkalemkas F, Demirkan F. Extracorporeal photopheresis in the treatment of acute and chronic graft-versus-host disease: A position statement from the Turkish Society of Apheresis (TSA). Transfus Apher Sci. 2022 Feb;61(1):103373. doi: 10.1016/j.transci.2022.103373. Epub 2022 Jan 24. PMID: 35123893.

3. Özkan HA, Özkan SG. Hepatic veno-occlusive disease (sinusoidal obstruction syndrome) after hematopoietic stem cell transplantation in adult patients: Diagnosis, incidence, prophylaxis, and treatment. Transfus Apher Sci. 2022 Feb;61(1):103372. doi: 10.1016/j.transci.2022.103372. Epub 2022 Jan 22. PMID: 35101376.

4. Özkan SG, Pata C, Şekuri A, Çınar Y, Özkan HA. Transient elastography of liver: Could it be a guide for diagnosis and management strategy in hepatic veno-occlusive disease (sinusoidal obstruction syndrome)? Transfus Apher Sci. 2022 Feb;61(1):103370. doi: 10.1016/j.transci.2022.103370. Epub 2022 Jan 24. PMID: 35101374.

5. Cekdemir D, Ozkan HA , Korkmaz F, Ozgurel Y, Kural S, Tiryaki N, Gulbas Z. Role of Therapeutic Plasma Exchange in Guillain-Barre Syndrome after Allogeneic Hematopoietic Stem Cell Transplant: Report of Two Cases. Clin Lab. 2021 Mar 1;67(3). doi: 10.7754/Clin.Lab.2020.200613. PMID: 33739028.

6. Cekdemir D, Guvenc S, Ozdemirkiran F, Eser A, Toptas T, Ozkocaman V, Haydaroglu Sahin H, Ermis Turak E, Esen R, Comert M, Sadri S, Aslaner M, Uncu Ulu B, Karakus A, Selim Bapur D, Alacacioglu I, Aydin D, Tekinalp A, Namdaroglu S, Ceran F, Tarkun P, Kiper D, Cetiner M, Yenerel M, Demir AM, Yilmaz G, Terzi H, Atilla E, Malkan UY, Acar K, Ozturk E, Tombak A, Sunu C, Salim O, Alayvaz N, Sayan O, Ozan U, Ayer M, Gokgoz Z, Andic N, Kizilkilic E, Noyan F, Ozen M, Pepedil Tanrikulu F, Alanoglu G,  Ozkan HA , Aslan V, Cetin G, Akyol Erikci A, Deveci B, Ersoy Dursun F, Dermenci H, Aytan P, Gunduz M, Karakus V, Ozlu C, Demircioglu S, Akay Yanar OM, Ozatli D, Undar L, Tiftik EN, Turkoz Sucak AG, Haznedaroglu I, Ozcan M , Sencan M, Tombuloglu M, Ozet G, Bilgir O, Turgut B, Ozcan MA, Payzın KB, Sonmez M, Ayyildiz O, Dal MS, Ertop S, Turgut M, Soysal T, Kaya E, Unal A, Pehlivan M, Atagunduz I, Tuglular Firatli T, Saydam G, Diz Kucukkaya R. A multi-centric study on the efficacy of eltrombopag in management of refractory chronic immune thrombocytopenia. Turk J Haematol. 2019 Jul 22. doi: 10.4274/tjh.galenos.2019.2018.0307. [Epub ahead of print]

7. Tekgündüz E, Demirkan F, Vural F, Göker H, Özdoğu H, Kiki İ, Aydoğdu İ, Kaynar L, Erkurt MA, Çağırgan S, Beşışık S, Dağdaş S, Koca E, Kadıköylü G, Gündüz E , Yılmaz M, Beköz H, Ural AU, Baştürk A, Arat M, Albayrak M, Öztürk E, Akyol A, Bolaman AZ, Nevruz O, Özkan HA , Özgür G, Altuntaş F. Current practice of autologous hematopoietic progenitor cell mobilization in adult patients with multiple myeloma and lymphoma: The results of a survey from Turkish hematology research and education group (ThREG). Transfus Apher Sci. 2017 Dec;56(6):804-808. doi: 10.1016/j.transci.2017.11.010. Epub 2017 Nov 9.

8. Okuturlar Y, Ozkalemkas F, Ener B, Serin SO, Kazak E, Ozcelik T, Ozkocaman V, Ozkan HA, Akalin H, Gunaldi M, Ali R.'' Serum galactomannan levels in the diagnosis of invasive aspergillosis' '. Korean J Intern Med. 2015 Nov;30(6):899-905. doi: 10.3904/kjim.2015.30.6.899. Epub 2015 Oct 30.

9. 9.Eren OO, Sonmez OU, Ozkan HA, Oyan B.'' Revisiting post-gastrectomy anemia with a brief survey among a group of Turkish medical oncologists''. J BUON. 2015 May-Jun;20(3):808-11

10. H.A. Özkan, C. Bal, Z. Gülbas. Chemomobilization with high-dose etoposide and G-CSF results in effective and safe stem cell collection in heavily pretreated lymphoma patients: report from a single institution study and review. Eur J Haematol. 2014 May;92(5):390-7. doi: 10.1111/ejh.12266. Epub 2014 Feb 15

11. H.A. Özkan, C. Bal, Z. Gülbaş. Assessment and comparison of acute cardiac toxicity during high-dose cyclophosphamide and high-dose etoposide stem cell mobilization regimens with N-terminal pro-B-type natriuretic peptide. Transfus Apher Sci. 2014 Feb;50(1):46-52. doi: 10.1016/j.transci.2013.12.001. Epub 2013 Dec 8.

12. HA Özkan, UG Özer, C. Bal, Z. Gülbaş. Daily vs every other day administration of G-CSF following autologous peripheral stem cell transplantation: A prospective randomized study. Transfus Apher Sci. 2013 Oct;49(2):163-7. doi: 10.1016/j.transci.2013.01.019. Epub 2013 Feb 16.

13. E. Hakko, HA Özkan, K. Karaman, Z. Gülbaş. Analysis of cerebral toxoplasmosis in 170 allogeneic hematopoietic stem cell transplant patient series. Transpl Infect Dis. 2013 Dec;15(6):575-80. doi: 10.1111/tid.12138. Epub 2013 Sep 18

A. Özkan, Ö. Taskapıllıoglu, A. Bican, V. Özkocaman, H. Öztürk, F. Özkalemkas, R. Ali. Hairy cell leukemia presenting with Guillain-Barre syndrome. Leuk Lymphoma 2007 May;48(5): 1048-9

A. Özkan, E. Bülbül Baskan, R. Ali, F. Özkalemkas, H. Turan, S. Balaban Adım, Ö. Self. Profuse erythema multiforme induced by chlorambucil. Ann Hematol. 2007 Jul;86(7):539-40. Epub 2007 Feb 27

A. Özkan, R. Ali, F. Özkalemkaş, T. Özçelik, V. Özkocaman. Acute myeloblastic leukemia (AML-M1) presenting with prominent gingival hypertrophy. Eur J Haematol. 2007 Jun;78(6):547. Epub 2007 Feb 27

14. R. Ali, M. Beksaç, F. Özkalemkas, V. Özkocaman, A. Özkan, T. Özçelik, A. Tunalı. Efficacy of bortezomib in combination chemotherapy on secondary plasma cell leukemia. Leuk Lymphoma. 2007 Jul;48(7):1426-8

15. R. Ali, F. Özkalemkas, T. Özçelik, A. Özkan, V. Özkocaman, H. Özturk, M. Kurt, Y. Sadıkoglu, G. Elbüken Özer, A. Tunali. Extramedullary plasmacytoma involving the abdominal vessels and pancreas. Dig Dis Sci. 2007 Nov;52(11):3199-201

16. T. Özçelik, V. Özkocaman, F. Özkalemkas, R. Ali, Y. Altundal, A. Özkan, A. Tunalı. Use of recombinant activated factor VII in a patient with severe thrombocytopenia due to myelodysplastic syndrome with uncontrolled gastrointestinal bleeding. Blood Coagul Fibrinolysis. 2007 Jun;18(4):385-6

17. R. Ali, F. Özkalemkas, A. Özkan, T. Özçelik, V. Özkocaman, I. Akdag, Ü. Ozan, A. Tunalı. Tumour lysis syndrome with acute renal failure during imatinib therapy. Leuk Res. 2007 Apr;31(4):573-4. Epub 2006 Jun 16

18. F. Özkalemkas, R. Ali, V. Özkocaman, T. Özçelik, A. Özkan, A. Tunalı. Therapeutic plasma exchange plus corticosteroid for the treatment of the thrombotic thrombocytopenic purpura: A single institutional experience in the southern Marmara region of Turkey. Transfus Apher Sci. 2007 Feb;36(1):109-15. Epub 2007 Feb 8

A. Özkan, B. Hakyemez, F. Özkalemkas, R. Ali, V. Özkocaman, T. Özçelik, Ö. Taskapılıoğlu, Y. Altundal, A. Tunalı. Tumor lysis syndrome as a contributing factor to the development of reversible posterior leukoencephalopathy. Neuroradiology. 2006 Dec;48(12):887-92. Epub 2006 Sep 16

19. R. Ali, F. Özkalemkas, A. Özkan, V. Özkocaman, T. Özçelik, Ü. Ozan, M. Kurt, A. Tunalı. Bortezomib and extramedullary disease in multiple myeloma: The shine and dark side of the moon. Leuk Res. 2007 Aug;31(8):1153-5. Epub 2006 Sep 1

20. R. Ali, F. Özkalemkas, T. Özçelik, V. Özkocaman, A. Özkan. Imatinib and Pregnancy. J Clin Oncol. 2006 Aug 10;24(23):3812-3

21. T. Özçelik, V. Özkocaman, R. Ali, F. Özkalemkas, E. Bülbül-Baskan, B. Yazıcı, A. Özkan , A. Tunalı. Sweet's syndrome: Dilemma in febrile neutropenic patient with acute myeloid leukemia. Leuk Res. 2006 Nov;30(11):1466-8. Epub 2006 Mar 15

A. Özkan , F. Özkalemkas, R. Ali, V. Özkocaman, T. Özçelik. Severe bone marrow necrosis without suggestive features. AmJ Hematol. 2006 May;81(5):386-7

22. R. Ali, F. Özkalemkas, Ö. Yerci, T. Özçelik, C. Gebitekin, V. Özkocaman , A. Özkan , F. Budak, T.Gülten, S. Çetintas, A. Tunalı. Superior vena cava syndrome: initial presentation of acute myeloid leukemia (AML-M0) with near-tetraploidy + /TdT + /CD7 + /CD34 + /HLA-DR + . Leuk Lymphoma. 2006 May;47(5):937-40

23. M. Arslan, T. Evrensel, E. Kurt, M. Demiray, I. Ercan, Ö. Kanat, R. Ali, A. Özkan, O. Manavoglu. Comparison of the serum erythropoietin levels in chemotherapy-naive and cisplatin-treated cancer patients. Neoplasma 2005;52:43 -5

24. H.A. Özkan, F. Özkalemkas, R. Ali, V. Özkocaman, T. Özçelik. Propylthiouracil induced lupus-like syndrome: successful management with oral corticosteroids. Thyroid. 2005 Oct;15(10):1203-4

25. R. Ali, F. Özkalemkas, V. Özkocaman, T. Özçelik, H. Akalın, A. Özkan, Y. Altundal, A. Tunalı. Hydatid disease in acute leukemia: effect of anticancer treatment on echinococcosis. Microbes Infect. 2005 Jul;7(9-10):1073-6

26. F. Özkalemkas, R. Ali, A. Özkan, T. Özçelik, V. Özkocaman, E. Kunt-Uzaslan, B. Bahadir-Erdogan, H. Akalın. Tuberculosis presenting as immune thrombocytopenic purpura. Ann Clin Microbiol Antimicrob. 2004 Sep 6;3:16

27. PM. Kanat, T. Evrensel, M. Demiray, E. Kurt, G. Saygın, M. Arslan, O. Manavoglu, A. Özkan. Cisplatin plus etoposide in advanced non-small cell lung cancer patients age of 70 years or older. Lung Cancer 2003; 41:233 -4

28. V. Özkocaman, T. Özçelik, R. Ali, F. Özkalemkas, A. Özkan, C. Özakın, H. Akalın, A. Ursavas, F. Coskun, B. Ener, A. Tunalı. Bacillus spp. among hospitalized patients with hematologic malignancies: clinical features, epidemic and outcomes. J Hosp Infect. 2006 Oct;64(2):169-76. Epub 2006 Aug 7 A.Özkan, F. Ozkalemkas, R. Ali, S. Karadogan, V. Özkocaman, T. Özçelik, A. Tunalı. Mediterranean Spotted Fever: Presentation with Pancytopenia. AmJ Hematol. 2006 Aug;81(8):646-7

29. R. Ali, F. Özkalemkas, T. Özçelik, V. Özkocaman, A. Özkan, S. Bayram, B. Ener, A. Ursavas, G. Özal, A. Tunalı ", "Invasive pulmonary aspergillosis: role of early diagnosis and surgical treatment in patients with acute leukemia. Ann Clin Microbiol Antimicrob. 2006 Jul 27;5:17

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
10:57
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale