Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)

Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük

Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük u lind në Adana në vitin 1983. Pas përfundimit të shkollës fillore në Adana, kreu gjimnazin shkencor të Mersinit. Në provimin universitar u pranua në Fakultetin anglez të Mjekësisë të Universitetit Marmara për profesionin e doktorit, të cilin e kishte ëndërruar që në moshën tre vjeçare. Në vitin e parë në TUS, pasi kishte perfunduar fakultetin e mjekësisë, ajo filloi të punonte si asistente në Universitetin e Kocaelit, në Departamentin e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës.

Në vitin 2011, filloi praktikën në departamentin e Perinatologjisë në Universitetin e Yale kurse në vitin 2012, bëri praktikën në laparoskopi dhe kirurgji robotike në spitalin Northside në Atlanta, nën drejtimin e Ceana Nezhat, një nga mentorët kryesorë në laparoskopi.

Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük u titullua mjeke specialiste në vitin 2014. Pas shërbimit të detyrueshëm në Spitalin Shtetëror Erzurum Horasan, u punësua në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Ümraniye, ku aty punoi për 3 vjet.

Në vitin 2018 ajo përfundoi 'Trajnimin klinik për teknikat e riprodhimit të asistuar dhe fekondimin in vitro' të planifikuar nga Ministria e Shëndetësisë, dhe filloi punën në Njësinë e Fertilizimit In Vitro në Spitalin Acıbadem Maslak në vitin 2019.

Pasi mori titullin Profesor i Asociuar në vitin 2023, ajo u largua nga ky spital dhe filloi punën si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro të VM Medical Park Pendik, në prill të atij viti.

Fushat e ekspertizës:

· Infertiliteti i Femrave dhe Meshkujve

· Trajtimi i Fekondimit in Vitro (IVF)

· Laparoskopia

· Histeroskopia

· Estetika gjenitale

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük Artikuj

1. ''Unilateral isolated proximal femoral focal deficiency.'' Doğer E, Köpük SY, Cakıroğlu Y, Cakır O, Yücesoy G. Case Rep Obstet Gynecol. 2013:637904. doi: 10.1155/2013/637904. Epub 2013 Jul 28. PMID: 23984135

2. ''Sonographic identification ofklipel-trenaunay-weber syndrome'' Cakiroglu Y, Doğer E, Yildirim Kopuk S, Dogan Y, Calıskan E, Yucesoy G.Case Rep Obstet Gynecol. 2013:595476. doi: 10.1155/2013/595476. Epub 2013 Dec 3. PMID: 24368952

3. ''Spontaneous rupture of uterine vein in twin pregnancy''Doger E, Cakiroglu Y, Yildirim Kopuk S, Akar B, Caliskan E, Yucesoy G.Case Rep Obstet Gynecol. 2013:596707. doi: 10.1155/2013/596707. Epub 2013 Dec 19.PMID: 24455353

4. “Impact of Earthquakes on Sex Ratio at Birth: Eastern Marmara Earthquakes”. Doger E, Çakıroğlu Y, Yıldırım Köpük Ş, Ceylan Y, Uzelli Şimşek H, Çalışkan E. Journal of the Turkish-German Gynecological Association. doi: 10.5152/jtgga.2013.69320 Pages 92 – 97. Poster presentation, 2. award

5. ''Prenatal Diagnosis of Cantrell's Pentalogy Associated with Agenesis of Left Limb in a Twin Pregnancy.'' Cakiroglu Y, Doger E, Yildirim Kopuk S, Babaoglu K, Caliskan E, Yucesoy G.Case Rep Obstet Gynecol. 2014; 2014:314284. doi: 10.1155/2014/314284. Epub 2014 Mar 23.PMID: 24782934

6. ''Review of a challenging clinical issue: Intrahepatic cholestasis of pregnancy.'' Ozkan S, Ceylan Y, Ozkan OV, Yildirim S. World J Gastroenterol. 2015 Jun 21; 21(23):7134-41. doi: 10.3748/wjg.v21.i23.7134. Review

7. ''Exogenous cesarean scar pregnancies managed by suction curettage alone or in combination with other therapeutic procedures: A series of 33 cases and analysis of complication profile.'' Özdamar Ö, Doğer E, Arlıer S, Çakıroğlu Y, Ergin RN, Köpük ŞY, Çalışkan E. J Obstet Gynaecol Res. 2016 Apr 28. doi: 10.1111/jog.13017. PMID: 27125570

8. ''Does Amnioreduction Increase Success of Emergency Cervical Cerclage in Cases with Advanced Cervical Dilatation and Protruding Membranes?'' Yigit Cakiroglu, Emek Doger, Sule Yildirim Kopuk, Ayla Gunlemez, Demet Oguz, Eray Caliskan. Clinical and Experimental Obstetrics and Gynecology, XLIII, n. 5, 2016. doi: 10.12891/ceog2120.2016

9. ''Comparison of in Vitro Fertilization Outcomes in Unoperated Unilateral/Bilateral Endometriomas With Operated Unilateral/Bilateral Endometriomas'' Yigit Cakiroglu, Emek Doger, Fisun Vural, Sule Yildirim Kopuk, Birol Vural. The Journal of Reproductive Medicine, 2017;62 (9-10),539-544.

10. ``Application of a Mixed Material Graft to Posterior Intravaginal Slingoplasty Procedure: Preliminary Pilot Series`` Birol Vural, Yigit Çakiroglu, Fisun Vural, Sule Köpük Yildirim. J Clin Diagn Res. 2017 May;11(5). DOI: 10.7860/JCDR/2017/22017.9804.

11. ``The Impact of Body Mass Index and Insulin Resistance on IVF Outcomes of Polycystic Ovary Syndrome`` Çakiroglu Ahmet Yiğit, Doğer Emek, Vural Fi̇sun, Yildirim Köpük Şule, Vural Birol. Northern Clinics of Istanbul. 2017 (4);3: 218 - 224 doi: 10.14744/nci.2017.79663

12. ``Serum procalcitonin levels together with clinical features and inflammatory markers in women with tubo-ovarian abscess for discriminating requirements for surgery for full recovery``.   Kenan Karaca, Enis Ozkaya, Meryem Kurek Eken, Ilgi Uygun, Sule Yıldırım Kopuk, Murat Alpay. J Obstet and Gynaecol.2017 doi:10.1080/01443615.2017.1405927.

13. ``Maternal serum thrombospondin-1 is significantly altered in cases with established preeclampsia``. Ulu İ, Çekmez Y, Yıldırım Köpük Ş, Özer N, Yoğurtçuoğlu EE, Anğın P, Kıran GJ Matern Fetal Neonatal Med. 2018 Feb 22:1-4.

14. "Proteomic analysis in endometrial cancer and endometrial hyperplasia tissues by 2D-DIGE technique". Yasin Ceylan, Gurler Akpınar, Emek Doger, Murat Kasap, Nil Guzel, Kubra Karaosmanoglu, Sule Yıldırım Kopuk, Izzet Yucesoy. Journal of Gynecology Obstetrics and Human Reproduction. 2020 49:2

15. “Fetal cerebral and cardiac hemodynamics in postdate pregnancy”. Ozel A, Alici Davutoglu E, Yildirim S, Madazli RJ Matern Fetal Neonatal Med. 2019 Oct;32(20):3458-3463. doi: 10.1080/14767058.2018.1465556.

16. “Prediction of Preeclampsia by Uterine Artery Doppler Examination and Placental Growth Factor, Endoglin and Pregnancy-associated Plasma Protein Levels in Maternal Serum at 11-13+6 Pregnancy Week”. Şule Yıldırım Köpük, Yigit Çakıroğlu, Yasin Ceylan, Mustafa Baki Çekmen, Gülseren Yücesoy. European Archives of Medical Research.2019 (35);3:137.

17. “The role of antiMüllerian hormone in predicting clomiphene citrateresistance in women with polycystic ovarian syndrome”. Gülşen MS, Ulu İ, Yıldırım Köpük Ş, Kıran G. Gynecol Endocrinol. 2019 Jan;35(1):86-89. doi: 10.1080/09513590.2018.1499085. Epub 2018 Jul 25.

18. “Effects of intraovarian injection of autologous platelet rich plasma on ovarian reserve and IVF outcome parameters in women with primary ovarian insufficiency.” Yigit Cakiroglu, Ayse Saltik, Aysen Yuceturk, Özge Karaosmanoglu, Sule Yildirim Kopuk, Richard T Scott Jr, Bulent Tiras, Emre Seli. Aging (Albany NY). 2020 Jun 5;12(11):10211-10222. doi: 10.18632/aging.103403.Epub 2020 Jun 5.

19. “Effect of double cleavage stage versus sequential cleavage and blastocyst stage embryo transfer on clinical pregnancy rates”. Gozde Kaya, Begum Alyuruk, Ozge Senem Yucel Cicek, Sule Yildirim Köpük, Ahmet Yigit Çakiroğlu, Emek Doğer, Serdar Filiz. Asian Pacific Journal of Reproduction. 2020;9 (3): 124-128.

20. “The relationship between serum thiol levels and thiol/disulfide homeostasis in women with tubal ectopic pregnancy.” Yıldırım Köpük Ş, Özer N, Çekmez Y, Erel Ö, Kıran GJ Gynecol Obstet Hum Reprod. 2021 Jun 2;50(9):102175. doi: 10.1016/j.jogoh.2021.102175.

21. “New generation oral anticoagulant apixaban enhances embryo implantation by increasing integrin β3 expression in rats: A pilot study.” Kopuk SY, Ozer N, Cekmez Y, Cakir A, Gurkan K. JBRA Assist Reprod. 2022 Mar 24. doi: 10.5935/1518-0557.20210122.

22. “Ovarian reserve parameters and IVF outcomes in 510 women with poor ovarian response (POR) treated with intraovarian injection of autologous platelet rich plasma (PRP).” Cakiroglu Y, Yuceturk A, Karaosmanoglu O, Kopuk SY, Korun ZEU, Herlihy N, Scott RT, Tiras B, Seli E. Aging (Albany NY). 2022 Mar 22;14(6):2513-2523. doi: 10.18632/aging.203972. Epub 2022 Mar 22. PMID: 35320118

23. “What should be the strategy in case of a big follicle at the start of the cycle? “Shall we start the stimulation or postpone it to the next cycle?” ŞY Köpük, A Yücetürk, ZEU Korun, Ö Karaosmanoğlu, Y Çakıroğlu, B Tiras. Turkish Journal of Obstetrics and Gynecology 19 (4), 275

24. “Monocyte to HDL Ratio in Preeclampsia Patients: Can It Be a Predictive Marker?” S Yildirim Kopuk, N Ozer, C Ozcan, İ Ulu. Clinical and Experimental Health Sciences 12 (4), 835-839.

25. “Effects of Non Cavity Distorting Intramural Fibroids on IVF Outcomes in Patients with Recurrent IVF Failure: Does Myomectomy Change IVF Outcomes? ” Ugur Value 1 ; Ekin Altinbas 2 ; Melis Karabay 2 ; Yagmur Karatas 2 ; Zeynep Deniz 2 ; Ceyda Buyuker 2 ; Sule Yildirim Kopuk 3 ; Bulent Tiras 2.3 ; Yigit Cakiroglu 2,3 ​​. The Journal of Obstetrics and Gynecology of India.2023. doi.org/10.1007/s13224-023-01750-2.

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
11:32
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale