Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas

Dr. İlhami Soykan Barlas është lindur në vitin 1977 në Moda, Stamboll. Ai u diplomua në shkollën e mesme të Anadollit Kadıköy dhe Fakultetin e Mjekësisë Cerrahpaşa. Ai përfundoi specializimin e tij të kirurgjisë së përgjithshme në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Okmeydanı në vitin 2008 dhe iu dha titulli Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme.

Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas shkoi në Skoci dy herë në 2006-2007 dhe mori një trajnim të avancuar për kirurgji laparoskopike. Në vitin 2009, Dr. Ai u shpërblye me një 'Çertifikatë Mirënjohjeje' nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Turqisë për kontributin e tij në ngritjen dhe punën e Qendrës së Djegieve në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Lütfi Kırdar.

Pasi kreu shërbimin e tij të detyrueshëm në Spitalin Shtetëror Kastamonu İnebolu midis 2009 dhe 2011, ai dha dorëheqjen nga sektori publik dhe u kthye në Stamboll dhe filloi të punonte në sektorin privat. Ai punon si specialist i transplantit të veshkave dhe kirurgjisë së përgjithshme në grupin spitalor Florence Nightingale që nga viti 2013. Që nga viti 2017, ai punon si akademik në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Demiroğlu Bilim. Ai ka më shumë se 20 artikuj të botuar në revista kombëtare dhe ndërkombëtare dhe më shumë se 30 punime të paraqitura në kongrese kombëtare dhe ndërkombëtare për kirurgjinë e përgjithshme dhe transplantin e veshkave.

Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas ka redaktuar libra dhe ka shkruar kapituj mbi transplantin e veshkave, si dhe është autorë kapitujsh në libra të ndryshëm të kirurgjisë. Dr. Soykan Barlas iu dha titulli 'Profesor i Asociuar i Kirurgjisë së Përgjithshme' në vitin 2020.

Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.

Fushat e ekspertizës:

· Transplanti i Veshkave

· Kirurgjia Vaskulare për Pacientët me Dializë

· Kirugjia e Tiroides

· Kirurgjia e Gjirit

· Kirurgjia e Zonës Anorektale

· Kirurgjia e Fshikëzës së Tëmthit

· Kirurgjia Laparoskopike

· Kirurgjia e Sistemit Tretës

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

INTERNATIONAL ARTICLES:

1. Soykan Barlas, ArzuAkan, YavuzEryavuz, GirayYavuz, Sedat Kamalı, Gülçin Kamalı: Primary Hydatidosis of the gluteusmuscle: Report of a case and review of the literature. Ind JSurg.2016; 78(2): 161–162.

2. Metin Kement, Hakan Ahmet Acar, İlhami Soykan Barlas, Nihat Aksakal, Cem Gezen, Uygar Düzci, Mustafa Öncel: Clinical evaluation of a temporaryfecalcontainmentdevicefornon-surgicalfecaldiversion in perinealburns. Ulus Travma Emergency Surgery Journal. 2011; 17(2): 123-127

3. Bilgin Y, Hot S,BarlasIS,AkanA,Eryavuz Y:Short and longterm results of harmonicscalpelhemorrhoidectomyversusstaplerhemorrhoidopexy in treatment of hemorrhoidaldisease. Asian J Surg. 2015;38(4):214-9.

4. Sinangil A, Celik V, Barlas S, Sakaci T, Koc Y, Basturk T, Akin EB, Ecder T. New-OnsetDiabetesAfterKidneyTransplantationandPretransplantHypomagnesemia.ProgTransplant. 2016 Mar;26(1):55-61. doi: 10.1177/1526924816633949.

5. Sinangil A, Celik V, Barlas S, Altunrende F, Akin EB, Ecder T. CalcifiedDouble J StentafterSequentialLiverandRenalTransplantationAssociatedtoprimaryOxalosis: Case Report. BANTAO journal, 2015;13(2), 97-99.

6. Sinangil A, Celik V, Barlas S, KuskuCabuk F, Akin EB, Ecder T. A very rare tumor in a renaltransplantdonorcandidate: primarymesentericneuroendocrinumor.InternationalJournal Of AdvancesIn Case Reports, 2015;2(4):244-249

7. Sinangil A, Celik V, Barlas S, Akin EB, Ecder T. Shouldtransplantureter be stentedroutinelyornot?EurRevMedPharmacolSci. 2014;18(23):3551-6.

8. Sinangil A, Celik V, Barlas S, Koc Y, Basturk T, Sakaci T, Akin EB, Ecder T. The incidence of new onset diabetes after transplantation and related factors: Singlecenter experience. Nephrologia, 2017;37(2):181-188.

9. Akin EB, Aydogdu I, Barlas IS. Introducing Robot-AssistedLaparoscopicDonorNephrectomyAfterExperienceInHand-AssistedRetroperitoneoscopicApproach. TransplantProceedings 2019;51, 2221-222.

10. Barlas IS, Aydogdu I, Sinangil A, Atan Ucar Z, Koc Y, Sardogan C, Akin EB. IncisionalComplicationsandCosmetic Evaluation AfterHand-AssistedRetroperitoneoscopicDonorNephrectomy. TransplantProceedings 2019; 51, 2215-2220.

11. Barlas IS, Aydogdu I, Sinangil A, Atan Ucar Z, Koc Y, Ecder T, Akin EB. HandAssistedNephretomyPredisposesIncisionalHerniationInObeseLivingDonors. TransplantProceedings 2019; 51, 2210-2214.

12. Sinangil A, Atan Ucar Z, KocY, Barlas IS, Abouzahir S, Ecder ST, Akin EB. TheOutcome of DesensitizationTherapy in Immunologically High-risk Kidney Transplantation: Single-Center Experience. TransplantProceedings 2019; 51, 2268-2273

13.GodeOguten E, Barlas IS, Akin EB. MentalDistressSymptomsand Life SatisfactionamongLivingKidneyDonors: FrequencyandAssociationwithSubjectiveEvaluations. TransplantProceedings 2019; 51, 2232-2236

14. Atan Ucar Z,Sinangil A, Koc Y, Barlas IS, AbouzahirS, Ecder T, Akin EB. TheClinicalPrognosis Of TheRenalRetransplantPatients: A Single Center Experience. TransplantProceedings 2019;51, 2274-2278.

15. Barlas IS, Demir M, Akın EB. A single-center nine-yearexperience in pediatrickidneytransplantation. Cumhuriyet MedicalJournal 2020; 42 (1), 126-135.

 

NATIONAL ARTICLES:

1. Timuçin Aydın, Zeynep Çaynak, İbrahim K. Deniz, Soykan Barlas, Yavuz Eryavuz Small Intestinal Tumors. Okmeydanı Training and Research Hospital Medical Journal 5:22, 2005

2. İlhami Alkan, İ. Soykan Barlas, Deniz Özcan, Servet Karahan; Okmeydanı Training and Research Hospital Medical Journal. IncidentalRetroperitonealGanglioneuroma. 56:23, 2006

3. Sinangil A. Çelik V, Barlas S, Asmaz E, Akin EB, Ecder ST. (2016). Post-Transplant DiabetesMellitus. Istanbul Science University FlorenceNightingale Transplantation Journal, 1(1), 35-42., (Control No: 2711914)

4. Barlas S, Asmaz E, Sinangil A, Çelik V, Ecder ST. The Role of Simultaneous Kidney and Pancreas Transplantation in the Treatment of Diabetes with End-Stage Renal Failure: Discussion Based on the Case and New Approaches. Istanbul Bilim University FlorenceNightingale Transplantation Journal. 2016;1(1), 5-9.

5. İlhami Soykan Barlas, Emin Barış Akin. Surgical Anatomical Complications. Turkish Clinics Radiology Special Journal Imaging in Liver and Kidney Transplantation Special Issue. 2016;9(3):111-5

6. İbrahim Aydoğdu, Yaren Ece Aydoğdu, Ali Çay, İlhami Soykan Barlas, Adem Akçakaya. Tepecik Education. And Research. Hospital Journal 2019;29(1):74-78.

7. Saliha Mert, Ayşe Sinangil, Soykan Barlas, Zuhal Atan Uçar, Yener Koç, Tevfik Ecder, Emin Barış Akın. Monitoring the Clinical Course of Kidney Transplant Patients Encountered with Hepatitis B and Hepatitis C Viruses. Journal of Nephrology Nursing 2019;14(2):57-62.

8. İlhami Soykan Barlas. Arteriovenous Graft Application Results in Hemodialysis Patients: Single Center Experience. BezmialemScience 2020;8(1):56-61.

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikalpark dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog mjekë në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
06:26
Filloni Bisedën
Viber