Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji

Prof. Dr. Tolga Taşçı

Në vitin 1997 filloi Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë dhe në vitin 2003 u diplomua në Klinikën Gjinekologjike dhe Obstetrike të Fakultetit Mjekësor të Ankarasë.

U bë i pari në Turqi me një rezultat rekord në provimin e specializimit minor të mbajtur në vitin 2012 dhe fitoi të drejtën të kualifikohet në Klinikën e Onkologjisë Gjinekologjike të Spitalit Trajnues dhe Kërkimor Etlik Zübeyde Hanım. Gjatë 3 viteve që kaloi këtu, iu nënshtrua operacioneve të mijëra pacientëve me kancer gjinekologjik që erdhën ose u dërguan nga e gjithë Turqia dhe mori pjesë në menaxhimin e proceseve të ndjekjes postoperative dhe kimioterapisë. Në të njëjtën kohë ka shkruar dhjetëra artikuj shkencorë të botuar brenda dhe jashtë vendit.

Gjatë trajnimit të subspecialitetit, ka punuar si mjek vëzhgues në shumë organizata shkencore vendase dhe ndërkombëtare, si dhe në Qendrën Onkologjike Gjinekologjike Veriore, Gateshead dhe Spitalin St Bartholomew, Londër, një nga qendrat e rëndësishme të kancerit gjinekologjik të Anglisë.

Në vitin 2016 u bë Profesor i Asociuar i Gjinekologjisë dhe Obstetrikës. Në të njëjtin vit, u emërua si Oficer i Edukimit në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Okmeydanı, në Klinikën Gjinekologjike dhe Obstetrike. Në këtë spital, për 2 vite, ka kontribuar në trajnimin e mjekëve ndihmës, ka menaxhuar operacionet dhe proceset e trajtimit postoperator të qindra pacientëve me kancer të avancuar ose të përsëritur.

Prof. Dr. Tolga Taşçı aktualisht punon si anëtar i fakultetit (Profesor i Asociuar) në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Gjinekologjisë dhe Obstetrikës dhe si Specialist i Onkologjisë Obstetrike dhe Gjinekologjike në Spitalin Medical Park Göztepe.

Fushat e ekspertizës:

· Kanceret Gjinekologjike

· Kirurgji Laparoskopike

· Mioma

· Kistet e Vezoreve

· Endometrioza

· Kolposkopia

· Histeroskopia

· HIPEC

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Tolga Taşçı, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Tolga Taşçı Artikuj

1. Gözü Küçük M, Taskin S, Tasçi T, Sönmezer M, Atabekoglu C. Relation of high CA125 and CA19-9 levels with recent rupture of endometrioma. Gynecological Surgery, 8(4), 395-398., (2011). Doi: 10.1007/s10397-011-0673-9,

2. Sönmezer M, Tasçi T, Gözübüyük M. Are gonadotropin-releasing hormone analogues safe and effective for protection of ovarian reserve against chemotherapeutic insult? Gynecological Endocrinology, 24(2), 64-65., (2008) Doi: 10.1080/09513590701718372 (SCI / SCI Expanded)

3. Sönmezer M, Özmen B, Çil A, Özkavukçu S, Tasçi T, Atabekoglu C. Dehydroepiandrosterone supplementation improves ovarian response and cycle outcome in poor responders.. Reproductive biomedicine online, 19(4), 508-513. (2009). (SCI / SCI Expanded)

4. Sönmezer M, Iltemir C, Özmen B, Tasçi T, Özkavukçu S, Atabekoglu C. Outcomes after early or midfollicular phase LH supplementation in previous inadequate responders. Reproductive biomedicine online, 20(3), 350-357., (2010). Doi: 10.1016/j.rbmo.2009 (SCI / SCI Expanded)

5. Sönmezer M, Taskin S, Tasçi T, Özmen B, Atabekoglu C. Is “restoration of ovarian function or ovarian reserve” possible after ovarian surgery?.Fertility and Sterility, 93(7), 37, (2010). Doi: 10.1016/j.fertnstert.2010.02.035 (SCI / SCI Expanded)

6. Atabekoglu C, Sönmezer M, Özmen B, Yarci A, Akbiyik F, Tasçi T, Aytaç Rusen. Increased monocyte chemoattractant protein-1 levels indicating early vascular damage in lean young PCOS patients. Fertility and Sterility, 95(1), 295- 297., (2011) Doi: 10.1016/j.fertnstert.2010.08.030, (SCI / SCI Expanded)

7. Tasçi T, Sükür Y, Özmen B, Atabekoglu C, Cengiz S, Koçbulut E, Berker B, Sönmezer M. Effects of transdermal and oral hormone replacement therapies on monocyte chemoattractant protein-1 levels: a randomized clinical trial. European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology, 176, 50-54., (2014). Doi: 10.1016/j.ejogrb.2014.02.034, (SCI / SCI Expanded)

8. Turan, T., I. Ureyen, I. Duzguner, E. Ozkaya, T. Tasci, A. Karalok, N. Boran, MF Kose and G. Tulunay, “Analysis of Patients With Stage IIIC Endometrial Cancer”, Int J Gynecol Cancer, 24(6): 1033-1041 (July 2014) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000154). (SCI / SCI Expanded)

9. Ureyen, I., T. Turan, DA Cirik, T. Tasci, N. Boran, D. Bulbul and G. Tulunay, “Frozen Section in Borderline Ovarian Tumors: Is It Reliable?”, Eur J Obstet Gynecol Reprod Biol (EJOGRB), 181:115-118, (October 2014) (doi: 10.1016/j.ejogrb.2014.07.039). (SCI / SCI Expanded)

10. Ureyen, I., T. Turan, G. Kimyon, A. Karalok, T. Tasci, N. Boran, G. Tulunay and MF Kose, “Analysis of Patients With 1988 FIGO Stage II Endometrial Cancer” , International Journal of Hematology and Oncology (UHOD), 24(4): 239-246 (December 2014) (doi: 10.4999/uhod.14424). (SCI / SCI Expanded)

11. Gokce, ZK, T. Turan, A. Karalok, T. Tasci, I. Ureyen, E. Ozkaya, MF Kose and G. Tulunay, “Clinical Outcomes of Uterine Carcinosarcoma: Results of 94 Patients”, Int J Gynecol Cancer, 25 (2):279-287 (February 2015) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000347). (SCI / SCI Expanded)

12. Tasci, T., T. Turan, I. Ureyen, A. Karalok, R. Kalyoncu, N. Boran and G. Tulunay “Is There Any Predict of Residual Disease After Cervical Conization With Positive Surgical Margins for HSIL or Microinvasive Cervical Cancer?”, Journal of Lower Genital Tract Disease (JLGTD), 19(2): 115-118 (April 2015) (doi: 10.1097/LGT.0000000000000079). (SCI / SCI Expanded)

13. Ureyen, I., H. Ilgin, T. Turan, T. Tasci, A. Karalok, N. Boran, A. Ozfuttu and G. Tulunay, “Undifferentiated Uterine Carcinoma: Analysis of Eighteen Cases”, Journal of Obstetrics and Gynaecology, 35(4): 372-376 (May 2015) (doi: 10.3109/01443615.2014.958441). (SCI / SCI Expanded)

14. Alay, I., T. Turan, I. Ureyen, A. Karalok, T. Tasci, A. Ozfuttu, MF Kose and G. Tulunay, “Lymphadenectomy Should be Performed Up To the Renal Vein in Patients “With Intermediate-High Risk Endometrial Cancer”, Pathology & Oncology Research (POR), 21(3): 803-810 (July 2015) (doi: 10.1007/s12253-014-9893-4). (SCI / SCI Expanded)

15. Tasci, T., A. Karalok, S. Taskin, I. Ureyen, G. Kimyon, F. Tulek, A. Ozfuttu, T. Turan, G. Tulunay, MF Kose and F. Ortac, “Does Lymphadenectomy Improve Survival in Uterine Leiomyosarcoma?”, Int J Gynecol Cancer, 25(6):1031-1036 (July 2015) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000452). (SCI / SCI Expanded)

16. Cirik, DA, A. Karalok, I. Ureyen, T. Tasci, R. Kalyoncu, O. Turkmen, MF Kose, G. Tulunay and T. Turan, “Early and Late Complications After Inguinofemoral Lymphadenectomy for Vulvar Cancer”, Asian Pac J Cancer Prev, 16(13):5175-5179 (August 2015) (doi: 10.7314/APJCP.2015.16.13.5175).

17. Turan, T., T. Tasci, A. Karalok, I. Ureyen, O. Kocak, O. Turkmen, D. Basaran and G. Tulunay, “Salvage Cytoreductive Surgery for Recurrent Endometrial Cancer”, Int J Gynecol Cancer, 25( 9):1623-1632 (November 2015) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000543). (SCI / SCI Expanded)

18. Ureyen, I., A. Karalok, T. Tasci, O. Turkmen, N. Boran, G. Tulunay and T. Turan, “The Factors Predicting Recurrence in Patients With Serous Borderline Ovarian Tumor”, Int. J Gynecol Cancer, 26(1): 66-72 (January 2016) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000568). (SCI / SCI Expanded)

19. Ureyen, I., A. Karalok, T. Tasci, O. Türkmen, S. Koc, A. Ozgul, G. Tulunay and T. Turan, “The Importance of Age and Menopausal Status in Endometrial Complex Hyperplasia With Atypia”, Journal of Obstetrics and Gynaecology, 36(1):102-105 (January 2016) (doi: 10.3109/01443615.2015.1036407). (SCI / SCI Expanded)

20. Cirik, DA, A. Karalok, I. Ureyen, T. Tasci, S. Koc, T. Turan and G. Tulunay, “Stage IVB Endometrial Cancer Confined to the Abdomen: Is Chemotherapy Superior to Radiotherapy?”, European Journal of Gynecologic Oncology (EJGO), XXXVII(2): 226-231, (March 2016) (doi: 10.12892/ejgo2831.2016). (SCI / SCI Expanded)

21. Cirik, DA, A. Karalok, I. Ureyen, O. Turkmen, T. Tasci, MA Narin, MF Kose, N. Boran, T. Turan and G. Tulunay, “The Impact of Tumor and Lymph Node Characteristics on Disease Free Survival in Squamous Cell Vulvar Cancer”, International Journal of Hematology and Oncology (UHOD), 26(1): 20-27 (March 2016) (doi: 10.4999/uhod.161172 ). (SCI / SCI Expanded)

22. Turan, T., I. Ureyen, A. Karalok, T. Tasci, O. Turkmen, O. Kocak, S. Koc and G. Tulunay, “Pulmonary Recurrence in Patients With Endometrial Cancer”, Journal of the Chinese Medical Association (JCMA), 79(4): 212-220 (April 2016) (https://dx.doi.org/10.1016/j.jcma.2015.10.010). (SCI / SCI Expanded)

23. Karalok, A., T. Turan, I. Ureyen, T. Tasci, D. Basaran, N. Boran, S. Koc, MF Kose and G. Tulunay, “Prognostic Factors in Adult Granulosa Cell Tumor : A Long Follow-up at a Single Center”, Int J Gynecol Cancer, 26(4): 619-625 (May 2016) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000659). (SCI / SCI Expanded)

24. Kimyon, G., A. Karalok, D. Basaran, I. Ureyen, M. Çelik, T. Tasci, G. Tulunay and T. Turan, “Bone Recurrence That is Rarely Seen in Endometrial Cancer and Review of the Literature”, Journal of Obstetrics and Gynaecology Research (JOGR), 42(6): 602-611 (June 2016) (doi: 10.1111/jog.12960). (SCI / SCI Expanded)

25. Karalok, A., I. Ureyen, T. Tasci, D. Basaran, O. Turkmen, N. Boran, DA Cirik, G. Kimyon, G. Tulunay and T. Turan, “Maximum Surgical Effort is Warranted for Recurrent Adult Granulosa Cell Tumors of Ovary”, Tumori Journal, 102(4): 404-408 (July-August 2016) (doi: 10.5301/tj.5000510). (SCI / SCI Expanded)

26. Toptas, T., A. Karalok, I. Ureyen, T. Tasci, O. Erol, S. Bozkurt, G. Tulunay, T. Simsek and T. Turan, “Liver Recurrence in Endometrial Cancer: “A Multi-Institutional Analysis of Factors Predictive of Postrecurrence Survival”, Clinical & Experimental Metastasis, 33(7): 707-715 (October 2016) (doi: 10.1007/s10585-016-9806). (SCI / SCI Expanded)

27. Kimyon, G., T. Turan, D. Basaran, O. Turkmen, A. Karalok, T. Tasci, G. Tulunay and MF Kose, “Is Neurosurgery With Adjuvant Radiotherapy an Effective Treatment Modality in Isolated Brain Involvement From Endometrial Cancer?: From Case Report to Analysis”, Int J Gynecol Cancer, 27(2): 315-325 (February 2017) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000886). (SCI / SCI Expanded)

28. Turkmen, O., D. Basaran, A. Karalok, GC Kimyon, T. Tasci, I. Ureyen, G. Tulunay and T. Turan, “Factors Related to Treatment Outcomes in Low-Risk Gestational Neoplasia”, Tumori Journal, 103 (2): 177-181 (March-April 2017) (doi: 10.5301/tj.5000550). (SCI / SCI Expanded)

29. Karalok, A., T. Turan, D. Basaran, O. Turkmen, GC Kimyon, G. Tulunay and T. Tasci, “Lymph Node Metastasis in Patients With Endometrioid Endometrial Cancer: Overtreatment is the Main Issue ”, Int J Gynecol Cancer, 27(4): 748-753 (May 2017) (doi: 10.1097/IGC.0000000000000937). (SCI / SCI Expanded)

30. Turkmen, O., A. Karalok, D. Basaran, GK Comert, T. Tasci, I. Ureyen, G. Tulunay and T. Turan, “Fertility Sparing Surgery Should be the Standard Treatment in Patients With Malignant Ovarian Germ Cell Tumors”, Journal of Adolescent and Young Adult Oncology (JAYAO), 6(2): 270-276 (June 2017) (doi: 10.1089/jayao.2016.0086). (SCI / SCI Expanded)

31. Ureyen, I., A. Karalok, DA Cirik, T. Tasci, ZK Gokce, IB Duzguner, G. Tulunay and T. Turan, “Uterine and Ovarian Carcinosarcomas: Do They Behave Similar?”, Journal of Obstetrics and Gynaecology Canada (JOGC), 39(7): 559-563 (July 2017) (doi: 10.1016/j.jogc.2017.03.098).

32. Öz, M., MA Karalök, AL Şirvan, T. Taşçi, R. Öçalan, AT Turan, T. Güngör and MM Meydanli, “Vanishing Endometrial Carcinoma in Hysterectomy Specimens: Probable Implications for Fertility Sparing Management”, Turkish Journal of Medical Sciences , 47(6): 1736-1743 (December 2017) (doi: 10.3906/sag-1607-93). (SCI / SCI Expanded)

33. Turan, T., GK Comert, O. Turkmen, I. Ureyen, E. Fadiloglu, A. Karalok, T. Tasci, G. Tulunay and D. Basaran, “Therapeutic Value of Lymphadenectomy and Adjuvant Radiotherapy in Uterine Corpus Confined Endometrioid Type Cancer”, Journal of the Chinese Medical Association (JCMA), (doi: 10.1016/j.jcma.2017.05.014). (SCI / SCI Expanded) ACCEPT

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:23
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale