Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji

Prof. Dr. Sami Sökücü

Prof. Dr. Sami Sökücü u arsimua në Universitetin e Stambollit Cerrahpaşa Fakulteti i Mjekësisë midis 1997 dhe 2003. Ai përfundoi trajnimin e tij të specializimit në Ministrinë e Shëndetësisë së Republikës së Turqisë, Taksim Trajnimi dhe Kërkimi Spitali midis viteve 2004 dhe 2010 dhe ka pasur të mori titullin Specialist Ortopedi dhe Traumatologjie.

Përveçse mund të përdorë të gjitha metodat inovative që ofrojnë trajtim në kirurgjinë e zgjatjes/shkurtimin e gjatësisë, e cila është në fushën e tij të ekspertizës, ai mund të kryejë zgjatim duke përdorur thonjtë magnetikë që ndikojnë në zgjatjen e ekstremiteteve dhe ka përvojë të gjerë në këtë drejtim.

Prof. Dr. Sami Sökücü mund të aplikojë me sukses metodat e trajtimit të brendshëm dhe të jashtëm për deformimet (lakimet e këmbëve). Përveç kësaj, ai ka trajtuar shumë raste të artroplastikës primare të gjurit dhe ijeve, e cila përdoret shpesh në trajtimin e artritit që vjen nga ndryshimet traumatike dhe degjenerative të gjurit dhe nyjës së kofshës, dhe ka fituar përvojë të konsiderueshme në protezat e gjurit dhe ijeve.

Dr. Sami Sökücü është anëtar i FEBOT (Fellow of European Orthopedics and Traumatology) dhe ka dhënë provimin e mbajtur nga Shoqata Evropiane e Ortopedisë dhe Traumatologjisë dhe është certifikuar nga ky institucion.

Ai është i punësuar në Spitalin IAU VM Medical Park Florya, në të cilin përdoren pajisje mjekësore moderne dhe shkalla e suksesit është mjaft e lartë.

Fushat e ekspertizës:

· Proteza Robotike e Gjurit

· Kirurgjia Traumatike

· Kirurgjia e Deformimit

· Kirurgjia për Rritjen e Gjatësisë Trupore

· Kirurgjia e Tumoreve Ortopedike

· Artroplastika

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Sami Sökücü, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Sami Sökücü Artikuj

A.1 Sokucu Samı, Menges Ozgur, Cetinkaya Engın, Parmaksızoglu Atılla, Kabukcuoglu Yavuz (2014). Treatment of comminuted mid-diaphyseal clavicle fractures by plate fixation using a bridging technique. ACTA ORTHOPAEDICA et TRAUMATOLOGICA TURCICA, 48(4), 401-405., Doi: 10.3944 /AOTT.2014.13.0072, (Kontrol No: 1217424)

A.2 Sokucu Sami, Karakoyun Ozgur, Arıkan Yavuz, Kucukkaya Metın, Kabukcuoglu Yavuz (2013). Efficacy of the Taylor spatial frame in the treatment of deformities around the knee. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 47(2), 86-90., Doi: 10.3944/AOTT.2013.295, (Kontrol No: 1217662)

A.3 Küçükkaya Metin, Karakoyun Özgür, Sokucu Sami, Soydan Ramazan (2014). Femoral lengthening and deformity correction using the Fitbone motorized lengthening nail. Journal of Orthopaedic Science, Doi: 10.1007/s00776-014-0659-3, (Kontrol No: 1217327)

A.4 Yalcinkaya Merter, Sokucu Sami, Erdogan Sinan, Kabukcuoglu Yavuz (2014). Tourniquet use in orthopedic surgery: a descriptive survey study among Turkish orthopedic surgeons and residents in Istanbul. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, Doi: 10.3944/AOTT.2014.14.0068, (Kontrol No: 1217300)

A.5 Sokucu Sami, Demır Bilal, Lapcın Osman, Yavuz Umut, Kabukcuoglu Yavuz (2014). Perioperative versus postoperative measurement of Taylor Spatial Frame mounting parameters. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 48(5), Doi: 10.3944/AOTT.2014.13.0080, (Kontrol No: 1217359)

A.6 Yavuz Umut, Sokucu Sami, Demır Bilal, Özer Devrım, Ozcan Cagrı, Kabukcuoglu Yavuz (2014). Isolated subtalar fusion for neglected painful intra-articular calcaneal fractures. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 48(5), Doi: 10.3944/AOTT.2014.13.0144, (Kontrol No: 1217389)

A.7 Yalcinkaya Merter, Yavuz Umut, Sokucu Sami, Chen Chun-Yu, Lin Kai-Cheng (2014). Influence of Nail Prominence and Insertion Point on Anterior Knee Pain After Tibial Intramedullary Nailing. Orthopedics, 37(6), 364-364., Doi: 10.3928/0147744720140528-02, (Kontrol No: 1217399)

A.8 Yavuz Umut, Sokucu Sami, Demir Bilal, Yildirim Timur, Ozcan Cagri, Kabukcuoglu Yavuz Selim (2014). Comparison of intramedullary nail or plate fixation in distal tibial diaphyseal fractures at close to mortis. Turkish Journal of Trauma and Emergency Surgery, 20(2), 0-0., Doi: 10.5505 /tjtes.2014.92972, (Kontrol No: 1217435)

A.9 Karakoyun Ozgur, Kucukkaya Metın, Sokucu Samı (2014). Intramedullary skeletal kinetic distractor in lower extremity lengthening. ACTA ORTHOPAEDICA et TRAUMATOLOGICA TURCICA, 48(3), 307-312., Doi: 10.3944/AOTT.2014.13.0048, (Kontrol No: 1217448)

A.10 Gul Murat, Yavuz Umut, Sokucu Samı, Cetinkaya, Engin, Arıkan Yavuz, Kabukcuoglu Yavuz (2014). Flexion-adduction-external rotation method for shoulder dislocations. ACTA ORTHOPAEDICA et TRAUMATOLOGICA TURCICA, 48(2), 164-168., Doi: 10.3944/AOTT. 2014.13.0028, (Kontrol No: 1217480)

A.11 Yavuz Umut, Sökücü Sami, Demir Bilal, Akpınar Evren, Lapçin Osman, Atıcı Yunus, Kabukçuoğlu Yavuz (2013). An Unusual Stress Fracture in an Archer with Hypophosphatasia. Case Reports in Orthopedics, 2013, 1-3., Doi: 10.1155/2013/350236, (Kontrol No: 1217525)

A.12 Demir Bilal, Sokucu Sami, Ozden Erdem, Yavuz Umut, Duman Serda, Kabukcuoglu Yavuz Selim (2013). A new application technique of circular fixator for the treatment of open tibial fractures: Circular fixator-hinge technique. Turkish Journal of Trauma and Emergency Surgery, 19(6), 543- 547., Doi: 10.5505/tjtes.2013.47936, (Kontrol No: 1217532)

A.13 Sokucu Sami, Sokucu Sınem Nedıme, Kabukcuoglu Fevziye, Kabukcuoglu Yavuz (2013). Primary skeletal muscle tuberculosis at an unusual site. Journal Pakistan Medical Association, 63(1), 126- 128., (Kontrol No: 1217633)

A.14 Atici Yunus, Sökücü Sami, Üzümcügil Onat, Albayrak Akif, Erdoğan Sinan, Kaygusuz Mehmet Akif (2013). The results of closing wedge osteotomy with posterior instrumented fusion for the surgical treatment of congenital kyphosis. European Spine Journal, 22(6), 1368-1374., Doi: 10.1007/s00586- 013-2755-z, (Kontrol No: 1217668)

A.15 Aycan Osman Emre, Gur Volkan, Sökücü Sami, Er Sait Turgay, Kabukcuoglu Yavuz Selim (2013). An unusual location of osteolipoma: a case report. European Orthopaedics and Traumatology, 5 (1), 81-84., Doi: 10.1007/s12570-013-0193-3, (Kontrol No: 1217682)

A.16 Sokucu Sami, Karakoyun Ozgur, Kucukkaya Metın (2012). Treatment of Bone Defects in Polytrauma Patients. Türkiye Klinikleri Ortopedi Travmatoloji, 5(3), 78-83., (Kontrol No: 1217735)

A.17 Sokucu Sami, Kabukcuoglu Yavuz (2012). Bone Induced Tumors. Türkiye Klinikleri Ortopedi ve Travmatoloji, 5(4), 32-37., (Kontrol No: 1217758)

A.18 Kilic Ayhan, Sokucu Sami, Basilgan Seckin, Yeniocak Sedat, Cetinkaya Engin, Parmaksizoglu Atilla Sancar, Kabukcuoglu Yavuz Selim (2012). Outcomes of four distinctive fixation methods in the conservative treatment of fifth metacarpal neck fractures. Turkish Journal of Trauma and Emergency Surgery, 18(2), 167-170., Doi:10.5505/tjtes.2012.23090, (Kontrol No: 1217770)

A.19 Yavuz Umut, Sökücü Sami, Albayrak Akif, Öztürk Kahraman (2011). Efficacy comparisons of the intraarticular steroidal agents in the patients with knee osteoarthritis. Rheumatology International, 32(11), 3391-3396., Doi: 10.1007/s00296-011-2188-0, (Kontrol No: 1217783)

A.20 Kilic Ayhan, Sokucu Samı, Parmaksızoglu Atilla, Gül Murat, Kabukcuoglu Yavuz (2011). Comparative evaluation of radiographic and functional outcomes in the surgical treatment of scaphoid non-unions. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 45(6), 399-405., Doi: 10.3944/AOTT.2011.2437, (Kontrol No: 1217814)

A.21 Kilic Ayhan, Kabukcuoglu Yavuz, Gül Murat, Sokucu Samı, Ozdogan Umıt (2010). Fixed-angle volar plates in corrective osteotomies of malunions of dorsally angulated distal radius fractures. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 45(5), 297-303., Doi: 10.3944/AOTT.2011.2384, (Kontrol No: 1217845)

A.22 Parmaksizoglu Atilla, Sokucu Samı, Ozkaya Ufuk, Kabukcuoglu Yavuz, Gül Murat (2010). Locking plate fixation of three- and four-part proximal humeral fractures. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 44(2), 1-8., Doi: 10.3944/ AOTT. 2010.2275, (Kontrol No: 1217894)

A.23 Yalcinkaya Merter, Dogan Ahmet, Ozkaya Ufuk, Sokucu Samı,Uzumcugıl Onat, Kabukcuoglu Yavuz, (2010). Clinical results of intramedullary nailing following closed or mini open reduction in pediatric unstable diaphyseal forearm fractures. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 44 (1), 7-13., Doi: 10.3944/AOTT.2010.2260, (Kontrol No: 1217921)

A.24 Ozkaya Ufuk, Parmaksizoglu Atilla S., Gul Murat, Sokucu Sami, Kabukcuoglu Yavuz (2009). Minimally Invasive Treatment of Distal Tibial Fractures with Locking and Non-Locking Plates. Foot & Ankle International, 30(12), 1161-1167., Doi: 10.3113/FAI.2009.1161, (Kontrol No: 1217928)

A.25 Kılıç Ayhan, Kale Aysin, Usta Ahmet, Bilgili Fuat, Kabukçuoğlu Yavuz, Sökücü Sami (2009). Anatomic Course of the Superficial Branch of the Radial Nerve in the Wrist and Its Location in Relation to Wrist Arthroscopy Portals: A Cadaveric Study. Arthroscopy: The Journal of Arthroscopic & Related Surgery, 25(11), 1261-1264., Doi: 10.1016/j.arthro.2009.05.015, (Kontrol No: 1217938)

A.26 Kilic Ayhan, Kabukcuoglu Yavuz, Sokucu Sami (2009). The treatment of talar body fractures with compression screws: a case series. Cases Journal, 2(1), 7953, Doi: 10.4076/1757-1626-2-7953, (Kontrol No: 1217978)

A.27 Kilic Ayhan, Ozkaya Ufuk, Sokucu Sami, Basilgan Seckın, Kabukcuoglu Yavuz (2009). Use of vacuum-assisted closure in the topical treatment of surgical site infections. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 43(4), 336-342., (Kontrol No: 1218014)

A.28 Kilic Ayhan, Kabukcuoglu Yavuz, Ozkaya Ufuk, Gul Murat, Sokucu Sami, Ozdogan Umıt (2009). Volar locking plate fixation of unstable distal radius fractures. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 43(4), 303-308., Doi: 10.3944/AOTT.2009.303, (Kontrol No: 1218035)

A.29 Kilic Ayhan, Kabukcuoglu Yavuz, Gul Murat, Ozkaya Ufuk, Sokucu Sami (2009). Early results of open mosaicplasty in osteochondral lesions of the talus. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 43(3), 235-242., Doi: 10.3944/AOTT.2009.235, (Kontrol No: 1218053)

A.30 Kilic Ayhan, Ozkaya Ufuk, Kabukcuoglu Yavuz, Sokucu Sami, Basılgan Seckın (2009). The results of non-surgical treatment for unstable distal radius fractures in elderly patients. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 43(3), 229-234., Doi: 10.3944/AOTT.2009.229, (Kontrol No: 1218064)

A.31 Ozkaya Ufuk, Parmaksizoglu Atilla Sancar, Kabukcuoglu Yavuz, Sokucu Sami, Basilgan Seckin (2009). Open minimally invasive Achilles tendon repair with early rehabilitation: Functional results of 25 consecutive patients. Injury, 40(6), 669-672., Doi: 10.1016/j.injury.2008.10.033, (Kontrol No: 1218071)

A.32 Kilic Ayhan, Parmaksızoglu Atilla, Kabukcuoglu Yavuz, Bilgili Fuat, Sokucu Sami (2008). Extramembranous transfer of the tibialis posterior tendon for the correction of drop foot deformity. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 42(5), 310-315., Doi: 10.3944/AOTT.2008.310, (Kontrol No: 1218099)

A.33 Ozkaya Ufuk, Parmaksızoglu Atilla, Kabukcuoglu Yavuz, Yeniocak Sedat, Sokucu Sami (2008). Surgical management of unstable both-bone forearm fractures in children. Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica, 42(3), 188-192., (Kontrol No: 1218118)

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
11:15
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale