Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji

Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu

Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Stambollit në Stamboll, kurse bëri specializimin në Urologji në Spitalin Vakıf Gureba. Në vitin 1989, Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shkoi në Fakultetin e Mjekësisë të Beogradit, në Klinikën e Mjekësisë Interne me një program shkëmbimi studentor. Ai vijoi kursin e Endurologjisë në Universitetin e Nijmegen në Holandë në 1995 dhe kursin e Urologjisë Laparoskopike në Charite Universitatmedizin në Berlin, Gjermani, në vitin 2007.

Ai gjithashtu punoi si asistent hulumtues në Universitetin e Misurit / SHBA - Klinikat e Urologjisë dhe Nefrologjisë në 1992. Pastaj ai punoi në fushën e urologjisë në Spitalin Royal Marsden, në Angli në vitin 1996 dhe në Cleveland Clinic Foundation në vitin 2003.

Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu bën pjesë në shumë anëtarësi profesionale, si: Shoqata Evropiane e Urologjisë (1994-1997; Anëtar i ri, 1998 Anëtar i plotë), Shoqata Evropiane e Asistentëve të Urologjisë (1995-1997 Përfaqësues Vendi), Shoqata Turke e Urologjisë, Shoqata e Andrologjisë, Shoqata e Urologjisë Pediatrike, Shoqata e Endurologjisë, TTB- Oda e Mjekësisë në Stamboll, Shoqata e të diplomuarve të shkollës së mesme Vefa Poyraz (President 1992-1998), Shoqata e Jetës Seksuale (Anëtar Bordi) dhe TTB-UDKK Përfaqësues i Shoqatës Turke të Urologjisë-2004/2005.

Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.

Fushat e ekspertizës:

· Kanceri i Prostatës

· Kirurgjia e Sëmundjeve të Gurëve

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Adem FazlıoğluArtikuj

A1. The effect of smoking on spontaneous passage of distal ureteral stones. Fazlioglu A, Salman Y, Tandogdu Z, Kurtulus FO, Bas S, Cek M. BMC Urol. 2014 Mar 22;14:27. doi: 10.1186/1471-2490-14-27.

A2. Appendiceal Substitution Following Iatrogenic Ureter Injury: Case Report. Use of the Appendix in Iatrogenic Injury of the Ureter. Fatih O. KURTULUŞ, A. Şener KARACA, Güven TIDİM,  Adem FAZLIOĞLU .Turkey Clinics J Urology 2013;4(1):28-30

A3. Semirigid Ureteroscopy: The Effect of Previous Ipsilateral Intraureteral Manipulations on Stone Clearance. Fatih O Kurtulus; Egemen Avci; zafer Tandogdu;Ruhi Gungor;Sener Karaca;Adem Fazlioglu;Mete Cek. Urol Research, 2011 DOI 10.1007/ s00240-011-0419-1 

A4. Re; Totally tubeless percutaneous nephrolithotomy: a prospective randomized controlled study. Fatih O. Kurtulus ,Zafer Tandogdu , Adem Fazlioglu. Urol Res DOI 10.1007/ s00240-011 -0391-9 2011

A5. Analysis of factors related with bleeding in percutaneous nephrolithotomy using balloon dilatation. Fatih Kurtulus MD, Adem Fazlıoglu MD, Zafer Tandogdu MD, Sener Karaca MD, Yılmaz Salman MD, Mete Cek MD. The Canadian Journal of Urology; 17(6); December 2010

A6. A prospective evaluation of second transurethral resection in non-muscle invasive bladder tumors. M.Aydin, Z Tandogdu, F Kurtulus, E.Avci, A Fazlıoglu, M Cek. Journal of BUON, 15:514-517, 2010

A7. Comparison of the efficacy of single or double intravesical epirubicin instillation in the early postoperative period to prevent recurrences in non-muscle-invasive urothelial carcinoma of the bladder: prospective, randomized multicenter study. Türkeri L, Tanıdır Y, Çal Ç, Özen H, Şahin H; Turkish Urooncology Society. Urol Int. 2010;85(3):261-5. doi: 10.1159/000300571. Epub 2010 Mar 20. Collaborators (21): Kaya C, Karaman İ, Şengör F, Alkibay T, Sözen S, Büyükalpelli R, Can C, Kuyumcuoğlu U, Albayrak S, Abay E, Soyupak B, Tansuğ Z, Fazlıoğlu A,Gültekin Y, Ayan S, Gümüş E, Lekili M, Dillioğlugil Ö, Özer G, Uygur C, Akpınar H.

A8. Perivesical Inflammation and Necrosis Due to MMC Instillation after TURB: We must be vigilant. A. Fazlioglu, Z. Tandogdu, F. Kurtuluş, O. Parlakkılıç. M. Czech. Urol Int 2009;83:362-363 DOI:10.1159/000241684

A9. Percutaneous Nephrolithotomy: Primary Patients Patients with History of Open Renal Surgery. Fatih Osman Kurtulus, Adem Fazlioglu, Zafer Tandogdu, Muammer Aydin, Sener Karaca, Mete Çek. Journal of Endourology. December 1, 2008, 22(12): 2671-2675.**(High Impact Article in Journal of Endourology)**

A10. The effect of varicocele repair on experimental varicocele-induced testicular germ cell apoptosis. Fazlioglu A, Yilmaz I, Mete O, Kurtulus F, Parlakkilic O, Güctas O, Cek M. J Androl. 2008 Jan-Feb;29(1):29-34. 

A10.1Craig Niederberger/Urological Survey-Male Infertility. The Journal Of Urology:Vol180,October 2008

A11. A placebo-controlled comparison of the efficiency of triple- and monotherapy in category III B chronic pelvic pain syndrome (CPPS). Tuğcu V, Taşçi AI, Fazlioğlu A, Gürbüz G, Ozbek E, Sahin S, Kurtuluş F, Cek M. Eur Urol. 2007 Apr;51(4):1113-7; 

A12. Ureteroscopy and pneumatic lithotripsy, followed by extracorporeal shock wave lithotripsy for the treatment of distal ureteral stones. Gurbuz ZG, Gonen M, Fazlioglu A, Akbulut H. Int J Urol. 2002 Aug;9(8):441-4. 

A13. Echo-colour doppler ultrasonography in the diagnosis of varicocele. Resim S, Cek M, Fazlioğlu A, Caşkurlu T, Gürbüz G, Sevin G. Int Urol Nephrol. 1999;31(3):371-82. 

A14. Prospective evaluation of prostate specific antigen (PSA), PSA density, free-to-total PSA ratio and a new formula (prostate malignancy index) for detecting prostate cancer and preventing negative biopsies in patients with normal rectal examinations and intermediate PSA levels. Dinçel C, Caşkurlu T, Taşçi AI, Cek M, Sevin G, Fazlioğlu AInt Urol Nephrol. 1999;31(4):497-509. 

A15. Serum PSA and age-specific reference ranges in patients with prostatism symptoms. Resim S, Cek M, Gürbüz ZG, Fazlioğlu A, Caşkurlu T, Uras AR, Sevin G. Int Urol Nephrol. 1999;31(2):221-8. 

A16.Comparison of the Camey-Le-Duc and Leadbetter-Politano Anti Reflux Techniques in Various Diversion Operations. Resim S, Sevin G, Çek M, Taşçı A.İ, .Çaşkurlu T, Fazlıoğlu A. African J. Urol. Vol. 2, 29-35, 1996

A17. Rehabilitation of patients after cystectomy and construction of a continent intestinal reservoir. Sevin G, Cek M, Tasci AI, Fazlioglu A, Gokhan GZ. Prog Urol. 1992 Dec;2(6):993-7.

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
11:24
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale