Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike

Prof. Dr. Emin Tireli

I lindur në vitin 1961, Prof. Dr. Emin Tireli kreu arsimin fillor dhe të mesëm në shkollën e mesme İzmir Atatürk. Ai filloi edukimin e tij për mjekësi në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Ege në vitin 1980. Mori titullin 'Doktor i Mjekësisë' në vitin 1986. Në vitin 1987, ai filloi specializimin e tij në Universitetin e Stambollit, Fakulteti i Mjekësisë të Stambollit në Departamentin i Kirurgjisë Kardiovaskulare. Mori titullin Specialist i Kirurgjisë Kardiovaskulare në vitin 1993. Pas punës në të njëjtin departament, mori titullin Profesor i Asociuar në vitin 1997.

Prof. Dr. Emin Tireli është anëtar i shumë organizatave profesionale, duke përfshirë Shoqatën Turke të Kirurgjisë Pediatrike, Shoqatën Evropiane për Kardiologjinë dhe Shoqatën Amerikane të Zemrës. Ai është autor dhe bashkëautor i punimeve të shumta shkencore mbi kirurgjinë pediatrike dhe kardiologjinë. Ai është gjithashtu një recensues për disa revista mjekësore.

Ai është shumë i respektuar nga kolegët e tij për aftësitë e tij kirurgjikale dhe qasjet novatore në kardiologjinë pediatrike. Prof. Dr. Emin Tireli është gjithashtu i apasionuar pas edukimit të gjeneratës së ardhshme të kirurgëve dhe shpesh jep leksione dhe ligjëron seminare mbi kardiokirurgjinë pediatrike, si dhe ende vazhdon të hulumtojë mënyra të reja për trajtimin e sëmundjeve të zemrës tek fëmijët.

Prof. Dr. Emin Tireli, ka marrë një çmim nga Shoqata Turke e Kardiologjisë Pediatrike. Çmimi u dha si mirënjohje për kontributin e rëndësishëm të Tirelit në fushën e kirurgjisë kardiovaskulare pediatrike. Për më tepër, ai ka qenë konsulent në shumë spitale në të gjithë Turqinë dhe Evropën për kardiokirurgjinë pediatrike.

Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit, në Departamentin e Kirurgjisë Kardiovaskulare si dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park Bahçelievler në Stamboll, ku po në këtë spital mori mirënjohje si një kirurg pediatrik kardiovaskular me famë botërore për punën e tij të jashtëzakonshme në këtë fushë.

Fushat e ekspertizës:

· Sëmundjet e Lindura të Zemrës

· Kirurgjia Pediatrike e Zemrës

· Kirurgjia e Zemrës për të Rritur

· Kirurgjia e Aortës

· Aneurizmat

· Arteriet Koronare

· Kirurgjia e Valvulave të Zemrës

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Emin Tireli, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Emin Tireli Artikuj

1. [The effect of two different glycemic management protocols on postoperative cognitive dysfunction in coronary artery bypass surgery]. Kurnaz P, Sungur Z, Camci E, Sivrikoz N, Orhun G, Senturk M, Sayin O, Tireli E, Gurvit H. Rev Bras Anestesiol. 2017 May - Jun;67(3):258-265. doi: 10.1016/j.bjan.2016.01.007. Epub 2017 Feb 27. Portuguese. PMID: 28256333 Free Article Select item 25134394

2. The role of Porphyromonas gingivalis in the development of atherosclerosis and its relationship with fim A genotype. Ziver T, Balci A, Ergin S, Gode S, Kuskucum M, Torlak Z, Yuksel P, Tokman HB, Ipek G, Tireli E, Midilli K, Yekeler I, Kiraz N, Kocazeybek B. Clin Lab. 2014;60(7):1225-32. PMID: 25134394 Select item 24631983

3. Pressure-controlled mechanical ventilation is more advantageous in the follow-up of patients with chronic obstructive pulmonary disease after open heart surgery. Ugurlucan M, Basaran M, Erdim F, Selimoglu O, Caglar IM, Zencirci E, Filizcan U, Ogus NT, Yildiz Y, Tireli E, Isik O, Dayioglu E. Heart Surg Forum. 2014 Feb;17(1):E1-6. doi: 10.1532/HSF98.2013236. PMID: 24631983 Select item 23571798

4. Extracardiac off-pump fontan completion for single ventricle with dextrocardia. Goksel OS, Gok E, Tireli E, Dayioglu E. Innovations (Phila). 2013 Jan-Feb;8(1):73-5. doi: 10.1097/IMI.0b013e3182810e08. PMID: 23571798 Select item 22450102

5. Aorto-GoreTex central shunt with side-to-side aortic anastomosis. Ugurlucan M, Tireli E. Ann Thorac Surg. 2012 Apr;93(4):1400-1; author reply 1401. doi: 10.1016/j.athoracsur.2011.10.049. No abstract available. PMID: 22450102 Select item 22362623

6. Transcaval invasion of right atrium by thymoma: resection via transient cava-pulmonary shunt. Toker A, Tireli E, Tanju S, Kaya S. Eur J Cardiothorac Surg. 2012 May;41(5):1175-7. doi: 10.1093/ejcts/ezr261. Epub 2012 Feb 22. PMID: 22362623 Select item 22124632

7. Aorta after stent grafting for mycotic aneurysm. Alpagut U, Ugurlucan M, Tireli E, Rozanes I, Dayioglu E. Arq Bras Cardiol. 2011 Oct;97(4):e78-81. English, Portuguese, Spanish. PMID: 22124632 Free Article Select item 21729497

8. Modified Nikaidoh procedure in a patient with transposition of the great arteries, ventricular septal defect, and left ventricular outflow tract obstruction with unusual coronary anatomy. Ugurlucan M, Sayin OA, Tireli E. Cardiol Young. 2011 Dec;21(6):703-6. doi: 10.1017/S104795111100062X. Epub 2011 Jun 27. PMID: 21729497 Select item 21440183

9. Off-pump Fontan and fenestration during single ventricle palliation. Ugurlucan M, Karabay BC, Tireli E. Ann Thorac Surg. 2011 Apr;91(4):1309-10. doi: 10.1016/j.athoracsur.2010.07.101. No abstract available. PMID: 21440183 Select item 21177304

10. Endovascular treatment of mycotic saccular aneurysms of the thoracic aorta. Ugurlucan M, Umaroglu S, Tireli E, Alpagut U. Interact Cardiovasc Thorac Surg. 2011 Jan;12(1):63. doi: 10.1510/icvts.2010.249102A. No abstract available. PMID: 21177304 Select item 21158914

11. Bilateral PDA in a patient with VSD and pulmonary atresia. Ugurlucan M, Sayin OA, Dayioglu E, Tireli E. J Card Surg. 2011 Jan;26(1):107-10. doi: 10.1111/j.1540-8191.2010.01165.x. Epub 2010 Dec 16. PMID: 2115891 Select item 20954441

12. Aneurysm and Helicobacter pylori relationship: the seropositivity of CagA, VacA and other antigens of Helicobacter pylori in abdominal and ascending aortic aneurysms. Ziver T, Yuksel P, Ipek G, Yekeler I, Bayramoglu Z, Tireli E, Saribas S, Aslan M, Yalvac SD, Ozdomanic I, Torlak Z, Dirican A, Torun MM, Kocazeybek B. New Microbiol. 2010 Jul;33(3):233-42. PMID: 20954441 Free Article Select item 20951266

13. Surgical versus endovascular treatment for type B aortic dissections. Ugurlucan M, Karabay BC, Alpagut U, Tireli E. J Thorac Cardiovasc Surg. 2010 Nov;140(5):1202-3.e1. doi: 10.1016/j.jtcvs.2010.06.062. No abstract available. PMID: 20951266 Free Article Select item 20942745

14. Glutamine enhances the heat shock protein 70 expression as a cardioprotective mechanism in left heart tissues in the presence of diabetes mellitus. Ugurlucan M, Erer D, Karatepe O, Ziyade S, Haholu A, Gungor Ugurlucan F, Filizcan U, Tireli E, Dayioglu E, Alpagut U. Expert Opin Ther Targets. 2010 Nov;14(11):1143-56. doi: 10.1517/14728222.2010.521500. PMID: 20942745 Select item 20694768

15. Infrarenal aortic coarctation. Alpagut U, Ugurlucan M, Sayin OA, Tireli E, Dayioglu E. Wien Med Wochenschr. 2010 Jul;160(13-14):372-5. doi: 10.1007/s10354-010-0810-5. PMID: 20694768 Select item 20519309

16. The aortoplasty technique. Karabay CB, Ugurlucan M, Abbasi SH, Tireli E. Asian Cardiovasc Thorac Ann. 2010 Jun;18(3):316. doi: 10.1177/0218492310365362. No abstract available. PMID: 20519309 Select item 20335395

17. eComment: Advance of guidewire from the brachial artery to facilitate correct positioning of the stent graft during repair of type 3 aortic dissections. Ugurlucan M, Alpagut U, Tireli E, Dayioglu E. Interact Cardiovasc Thorac Surg. 2010 Apr;10(4):599. doi: 10.1510/icvts.2009.223040A. No abstract available. PMID: 20335395 Select item 20042418

18. Single-institutional 22 years experience on cardiac myxomas. Cetin G, Gursoy M, Ugurlucan M, Uzunhasan I, Hatemi AC, Tireli E, Kucukoglu S, Kansiz E. Angiology 2010 Jul;61(5):504-9. doi: 10.1177/0003319709352489. Epub 2009 Dec 29. PMID: 20042418 Select item 19766858

19. Minimally invasive mitral valve surgery after previous sternotomy. Goksel OS, Tireli E. Ann Thorac Surg. 2009 Oct;88(4):1384; author reply 1384. doi: 10.1016/j.athoracsur.2009.03.020. No abstract available. PMID: 19766858 Select item 19660147

20. Single-stage correction, with extensive pulmonary arterial reconstruction, of a pulmonary arterial sling associated with tetralogy of Fallot. Goksel OS, Tireli E, Celebi A. Cardiol Young. 2009 Sep;19(5):519-21. doi: 10.1017/S1047951109991119. Epub 2009 Aug 7. PMID: 19660147

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
13:11
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale