Një Mjek
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin

Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin është lindur në qytetin e Izmiitr në vitin 1986. Arsimin fillor e ka kryer në shkollën fillore Ali Şir Nevai, kurse të mesmen në shkollën e mesme Anatoliane İzmir Çiğli Milli Piyango. Diplomoi në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Ege në vitin 2010. Gjatë shërbimit të detyrueshëm në Van Erciş, kaloi provimin e specializimit dhe filloi specializimin në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike në Universitetin Ege.

Gjatë specializimit, ka punuar me Dr. Deniz Dayıcıoğlu në Universitetin e Floridës Jugore dhe Spitalin e Përgjithshëm Tampa-SHBA për të zgjeruar horizontet dhe për të rritur njohuritë dhe përvojën e tij në fushat e rikonstruksionit të gjirit/djegieve.

Në vitin e fundit të specializimit sime, ka punuar me Dr. Pedro Cavadas, një nga mikrokirurgët kryesorë  në botë, në Valencia-Spanjë. Pas marrjes së specializimit në vitin 2017, ka kryer shërbimin e detyrueshëm në Spitalin Shtetëror të Siirtit.

Pak para përfundimit të shërbimit të detyrueshëm, kaloi me sukses provimet EBOPRAS 2018 (Bordi Evropian i Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike-EBOPRAS) dhe iu dha një diplomë kualifikimi.

Pas shërbimit të detyrueshëm mjekësor në Turqi, iu bashkua ekipit të Dr. Pedro Cavadas përsëri dhe punoi në shumë operacione rikonstruktive të avancuara. Më vonë u kthye në Turqi dhe filloi të punojë si kirurg plastik në Gebze Medical Park dhe Kocaeli Medical Park që në shkurt të vitit 2019.

Punon si kirurg plastik në Pendik Medical Park që nga viti 2020 kurse që nga viti 2021 vazhdon aktivitetet e tij akademike si mjek pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.

Fushat e ekspertizës:

· Kirurgjia Rikonstruktive (Kirurgjia Plastike estetike)

· Kirurgjia e Dorës

· Mikrokirurgjia

· Kirurgjia e Ekstremiteteve të Poshtme

· Kirurgjia Rikonstruktive e Gjirit

· Estetika e Gjoksit, Fytyrës dhe Trupit

· Kirurgjia Kraniomaksilofaciale (kokë, nofull, fytyrë etj.)

· Trajtimet e Sëmundjeve të Kockave

· Trajtimet e Anomalive Kongjenitale

· Kirurgjia e Reanimacionit të Fytyrës (Bell's Palsy, etj.)

· Kirurgjia Rikonstruktive e Djegies

· Transplantet Falas Të Indeve

· Ndërhyrjet Arteriale Periferike

· Transplanti Autolog i Qelizave Staminale

· Kirurgjia e Kancerit

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Articles published in international refereed journals

1. Ercin, Burak Sercan, et al. "Who needs extra time? Amniotic membrane wrapped pauci-suture model for rapid anastomoses." Journal of plastic surgery and hand surgery (2018): 1-8.

2. Cavadas, Pedro C., Burak Sercan Ercin, and Alessandro Thione. "Composite Arteriovenous Radial Conduit Flap for Lower Limb Reconstruction." Plastic and Reconstructive Surgery Global Open 5.4 (2017).

3. Dayicioglu, D., Fan, K., Skowronski, P., Kassira, W., Thaller, S. R., Ercin, B. S., & Levi, A. D. (2014). Lumbar perforator flap for closure of sacral tissue defect after lipomyelomeningocele. European Journal of Plastic Surgery37(3), 173-176.

4. ÖZEK, CZ, GÜRLER, T., & ERÇİN, BS (2015). Breast Asymmetry, Evaluation and Treatment.  Turkiye Klinikleri Journal of Plastic Surgery Special Topics ,  4 (2), 1-6.

5. Tiftikcioğlu, Y. Ö., Erçin, BS, Erdem, M., Biçer, A., Özkayın, N., & Özek, C. (2017). Delayed reconstruction of mangled lower extremities: soft tissue management.

He also has 22 oral presentations and 10 posters presented at international and national congresses.

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
05:45
Filloni Bisedën
Viber