Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal
Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal
Ortopedi & Traumatologji

Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal

Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal u diplomua nga Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Trakya më 1996. Pas diplomimit bëri specializimin në Fakultetin e Mjekësisë i Universitetit Marmara - Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë, të cilin e përfundoi në vitin 2003.

Nga viti 2003 deri në vitin 2005, ai shërbeu në spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit të Universitetit Başkent Alanya, si specialist i Ortopedisë. Pastaj shkoi në Ohio, SHBA për të kryer trajnime të mëtejshme në Mikrokirurgji në Laboratorin e Mikrokirurgjisë të Departamentit të Kirurgjisë Plastike dhe Rinkonstruktive në Cleveland Clinic Foundation, 2005-2006. Kur u kthye në Turqi punoi si specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë në spitalin Kadıköy Vatan, për 3 vite.

Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal u angazhua në spitalin universitar të Fakultetit të Mjekësisë Maltepe, si specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë, nga viti 2010-2011, më pas ai vazhdoi punën e tij në spitalin Medipol në Stamboll, për 4 vite deri më 2015. Për 5 vite me radhë, Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal shërbeu në spitalin Medical Park në Göztepe Hospital, si specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë, si dhe si specialist i Kirurgjisë së Dorës, 2015-2020.

Ai gjithashtu është anëtar i shumë shoqatave mjekësore, të tilla si TOTEK - Këshilli i Arsimit të Ortopedisë dhe Traumatologjisë Turke, Shoqata Turke e Ortopedisë dhe Traumatologjisë TOTBID, Shoqata e Mikrokirurgjisë Rikonstruktive, dhe Shoqëria Turke e Kirurgjisë së Dorës dhe Ekstremiteteve të Sipërme.

Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir.

Fushat e ekspertizës:

· Traumat Ortopedike

· Artroplastika (Aplikimi i Protezave të Kofshës dhe Gjurit)

· Traumat e Ekstremiteteve të Sipërme

· Kirurgjia e Duarve dhe Procedurat Mikrokirurgjike

· Kirurgjia e Dorës (Lëndimet e Dorës, Lëndimet e Nervit Vaskular të Tendinit, Thyerjet e Kyçit të Dorës, Mosbashkimi i Ashtit Skafoid, Sëmundja Kienböck, Frakturat e Bërrylit, Thyerjet e Zonës së Shpatullave)

· Mikrokirurgjia (Amputimet e Gishtave, Lëndimet e Nervave Vaskulare, Transplantet e Indeve)

· Mikrokirurgjia Rindërtuese (Trajtimi i Frakturave që nuk bashkohen, Trajtimet Biologjike për Prishjen e Kockave, Transferimi i Fibulës së Vaskularizuar në Trajtimin e AVN të Legenit)

· Artroskopia e Shpatullave

· Artroskopia e Kyçit të Dorës (Kirurgji e Mbyllur për Ganglione të Kyçit të Dorës, Trajtimi i Lëndimeve të Ligamenteve në Kyçin e Dorës)

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal Artikuj

A.1 CANSÜ CENGİZ EREN,ÜNAL MEHMET BEKİR,PARMAKSIZOĞLU FATİH Surgical Treatment of Lateral Malleolar Fractures using the Compression Cerclage System,. Journal of the American Podiatric Medical Association (Publication Accepted, In Progress) , (Control Number: 2666815)

A.2 GÖKKUŞ KEMAL, ÜNAL MEHMET BEKİR, AYDIN ​​AHMET TURAN A novel surgical approach to coracoid based eosinophilic granuloma and technical trick.. Techniques in Hand and Upper Extremity Surgery (Publication Accepted, In Printing Phase), (Control No: 2783501)

A.3 ÜNAL MEHMET BEKİR,ŞİRİN EVRİM,ŞEKER ALİ,CANSÜ CENGİZ EREN,CANSÜ CENGİZ EREN Endeavor to gain basic function in a nonsensory stif hand injuired with electrical burn. Hand and Microsurgery, Doi: 10.5455/handmicrosurg.220663 (Publication Accepted, In Progress) , (Control Number: 2666847)

A.4 ÜNAL MEHMET BEKİR,CANSÜ CENGİZ EREN,PARMAKSIZOĞLU FATİH,ÇİFT HAKAN TURAN,GÜRCAN SERKAN (2016). Treatment of osteonecrosis of the femoral head with free vascularized fibular -grafting: results of 7.6 years follow-up.. ACTA ORTHOPAEDICA et TRAUMATOLOGICA TURCICA, 50(3), 323-329., Doi: 10.3944/AOTT.2015.15.0328, ( Control No: 2724244)

A.5 ÜNAL MEHMET BEKİR, ŞEKER ALİ, DEMİRALP BAHTİYAR, ŞAHİN MUSTAFA, ÇİFT HAKAN TURAN, OLTULU İSMAİL (2016). Reconstruction of Traumatic Composite Tissue Defect of Medial Longitudinal Arch With Free Osteocutaneous Fibular Graft. The Journal of Foot and Ankle Surgery, 55(2), 333-337., Doi: 10.1053/j.jfas.2014.09.050, (Control Number: 2655446)

A.6 Gökkuş Kemal, Sagtas Ergin, Comert Nuri, ÜNAL MEHMET BEKİR, Baloğlu Murat (2016). The Changed Route of Anterior Tibial Artery due to Healed Fracture. Case Reports in Vascular Medicine, 2016, 1-3., Doi: 10.1155/2016/5013013, (Control No: 2655621)

A.7 BALOĞLU MURAT, GÖKKUŞ KEMAL, SAĞTAŞ ERGİN, ÜNAL MEHMET BEKİR, AYDIN ​​AHMET TURAN (2016). Comment to: Kulkarni U. Posterior talus osteochondroma a rare location, treated by posterior ankle arthroscopy.. Foot and Ankle Surgery, Doi: 10.1016/j.fas.2015.12.006, (Control No: 2667931)

A.8 CANSÜ CENGİZ EREN, ELEKBEROV ANAR, HEYDAR AHMED MAJİD, ÜNAL MEHMET BEKİR (2015). Neglected lunate dislocation presenting as carpal tunnel syndrome. Case Reports in Plastic Surgery and Hand Surgery, 2(1), 22-24., Doi: 10.3109/23320885.2014.993397, (Control No: 2666504)

A.9 CANSÜ CENGİZ EREN, ÜNAL MEHMET BEKİR, parmaksızoğlu fatih, gurcan serkan (2015). Distraction lengthening of the proximal phalanx in distal thumb amputations. ACTA ORTHOPAEDICA et TRAUMATOLOGICA TURCICA, 49(3), 227-232., Doi: 10.3944/AOTT. 2015.14.0292, (Control Number: 2655675)

A.10 ÜNAL MEHMET BEKİR,CANSÜ CENGİZ EREN,ÇİFT HAKAN TURAN (2015). Flexor pollicis longus repair in a patient with Linburg-Comstock anomaly: A case report. Hand and Microsurgery, 1, Doi: 10.5455/handmicrosurg.193633, (Control No: 2666426)

A.11 fingersızoglu fatih,CANSÜ CENGİZ EREN,ÜNAL MEHMET BEKİR,İNCE ABDULLAH YENER (2013).Acute emergency tibialization of the fibula: reconstruction of a massive tibial defect in a type IIIC open fracture. Strategies in Trauma and Limb Reconstruction, 8(2), 127-131., Doi: 10.1007/s11751-013-0167-6, (Control No: 2655389)

A.12 PARMAKSIZOĞLU FATİH,CANSÜ CENGİZ EREN,ÜNAL MEHMET BEKİR (2013). Trigger finger at the carpal tunnel level: three case reports. Acta Orthopedica et Traumatologica Turcica, 47 (1), 65-67., Doi: 10.3944/AOTT.2013.2659, (Control No: 2655264)

A.13 fingersızoğlu fatih, ÜNAL MEHMET BEKİR, CANSÜ CENGİZ EREN, KÖPRÜLÜ ALI ŞEFİK, İNCE ABDULLAH YENER, yuga marbling (2012). Functional Results of Limb Salvage in Below-Knee Type III C Open Fractures or Traumatic Amputations. Journal of Reconstructive Microsurgery, 28 (09), 607-614., Doi: 10.1055/s-0032-1326735, (Control No: 2652056)

A.14 ÜNAL MEHMET BEKİR, CANSÜ CENGİZ EREN, parmaksızoğlu fatih (2011). Lengthening of a Thumb Distal Phalanx Replanted to Its Metacarpus Because of Loss of the Proximal Phalanx: Case Report. The Journal of Hand Surgery, 36(4), 661-664., Doi: 10.1016/j.jhsa. 2010.12.024, (Control Number: 2652018)

A.15 fingersizoglu fatih, ÜNAL MEHMET BEKİR, CANSÜ CENGİZ EREN (2011). The Reconstruction of Foot Soft Tissue Defects by Tangential Debulking of the Latissimus Dorsi Flap. Journal of Reconstructive Microsurgery, 27(04), 211-214., Doi: 10.1055/s-0031-1272961, (Control No: 2651981)

A.16 PARMAKSIZOĞLU FATİH, KÖPRÜLÜ ALI ŞEFİK, ÜNAL MEHMET BEKİR (2011). Massive Subcutaneous Emphysema and Pneumomediastinum After Finger Subtotal Amputation with Barotrauma. The Journal of Emergency Medicine, 41(4), 79-82., Doi: 10.1016/j.jemermed. 2008.03.043, (Control Number: 2760132)

A.17 parmarsızoğlu fatih, KÖPRÜLÜ ALI ŞEFİK, ÜNAL MEHMET BEKİR, CANSÜ CENGİZ EREN (2010).Early or delayed limb lengthening after acute shortening in the treatment of traumatic below-knee amputations and Gustilo and Anderson type IIIC open tibial fractures: THE RESULTS OF A CASE SERIES. Journal of Bone and Joint Surgery - British Volume, 92(11), 1563- 1567., Doi: 10.1302/0301-620X.92B11.23500, (Control No: 2651933)

A.18 TETİK CİHANGİR, ÜNAL MEHMET BEKİR, KOCAOĞLU BARIŞ, EROL BÜLENT (2005). Use of Continuous Horizontal Mattress Suture Techniques in Microsurgery: An Experimental Study in Rats. The Journal of Hand Surgery, 30(3), 587-595., Doi: 10.1016/j.jhsa.2004.11.003, (Control No: 2634811)

A.19 TETİK CİHANGİR, EROL BÜLENT, ÜNAL MEHMET BEKİR, ÇABUKOĞLU CENGİZ, YILDIRIM YAKUP (2001). Using the entire flexor carpi radialis tendon in ligament reconstruction and tendon interposition arthroplasty of the trapeziometacarpal joint. Acta Orthopedica et Traumatologica Turcica, (Control Number: 2738571)

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
11:20
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale